Детоксикиращ масаж с мед на гръб и подарък: детоксикираща напитка в холистичен център Body-Mind-Spirit!

УСЛОВИЯ

Описание:

Отървете тялото си от токсините!

Прочистете организма си с детоксикиращ масаж с мед и детоксикираща напитка в новооткрития холистичен център Body-Mind-Spirt!


Офертата включва:

 • Детоксикиращ масаж с мед на гръб.
 • Подарък: детоксикираща напитка.
 • Продължителност: 25 минути.

УСЛОВИЯ НА ОФЕРТАТА:

 • Валидност на ваучера: до 24.03.2016г.
 • Необходимо е предварително записване на час, поне един ден по-рано, на телефон: 0885 88 37 38.
 • При неявяване в записан от клиента час, ваучерът се анулира и сумата по него не се възстановява.
 • Промяна или отмяна на записан час се прави еднократно и поне един ден по-рано, при повторно неявяване ваучерът се анулира и сумата по него не се възстановява.
 • При закъснение за записан час повече от 15 минути, часът се губи и сумата по ваучера не се възстановява.
 • Необходимо е да представите разпечатан Вашия ваучер преди извършване на процедурата.
 • Масажите се извършват всеки ден от 09:00 до 13:00ч.
 • Можете да закупите неограничен брой ваучери за себе си или за подарък.
 • От актуалната промоция може да се възползвате единствено чрез закупуване на ваучер от Deals.bg.
 • Всички общи условия на Дийлс ООД.

Масажът с мед е един от най-полезните за човешкия организъм. Той действа едновременно като лечебен, релаксиращ и детоксикиращ. Посредством масажа с мед от организма се усвояват редица полезни витамини и минерали.

Масажът с мед се явява чудесно средство за подсилване на имунната система, премахва стреса и напрежението. Той стимулира кръвообращението и подобрява обмяната на веществата, позволява на кожата да диша и функционира нормално. Тя става чиста, свежа и еластична. Този вид масаж не се прави на хора алергични към продукта. В края на процедурата не се препоръчва употреба на шампоан, сапун и др. поне около 10-12 часа за да може организмът да се изчисти от токсините и да продължи действието на меда върху вътрешните органи. През първите 10 часа след масажа къпането става само с вода.
Въпреки, че се прилага само на гърба, той има ефект върху целия организъм заради разположените на гърба рефлексни зони - т.нар. зони на Хед. Чрез рефлексните зони по гърба меденият масаж въздейства на дейността на свързаните с тях органи. При заболяване на тези органи медотерапията може да подпомогне лечението им.

*****

Body-Mind-Spirit e първият по рода си холистичен център в град Варна даващ възможност за съчетаване на алтернативни лечебни методи като аюрведа, тай-масаж и скенар терапия с физически източни практики /йога и ци гун/ и психологически тренинги и семинари. Работим целенасочено на трите нива: тяло-съзнание-дух.
Всеки месец се организират творчески обучения и интересни семинари.
За децата предлагаме музикални детски ателиета, спортни занимания и развиващи творчеството и мисленето практики.
В допълнение към това сме обособили за нашите клиенти малък магазин, предлагащ здравословни, нелекарствени продукти, разработки на БАН, натурална аюрведа и българска козметика, продукти на П. Димков и др.
Стремим се към утвърждаване на здравословен начин на живот и мислене, разтоварване от стреса и осъзнавене на мястото на всеки един от нас в света и живота.

*****

ВАЖНО!

Може да се възползвате от актуалната промоция само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg. Неизползван в срок ваучер се счита за невалиден и сумата по него не се възстановява!

Топ цена 16.50 лв.

За Холистичен център Body-Mind-Spirit:

Подобни оферти