Диагностика и профилактика на лазерен принтер или копирна машина на домашен адрес или в сервиз, Интерсервиз офистехника

избери вариант
УСЛОВИЯ

Описание:

С Интерсервиз офистехника ООД Вашата техника е в сигурни ръце! Обърнете се към специалистите на сервиза и оставете грижата за Вашите копирни машини и офис техника на тях. Възползвайте се от добрите оферти! 


Офертата включва:

  • Диагностика и профилактика на лазерен принтер или копирна машина на домашен адрес или в сервиза на Интерсервиз офистехника - според избрания ваучер.

УСЛОВИЯ НА ОФЕРТАТА:

  • Ваучерът е валиден до: 23.12.2015 г.
  • След закупуването на ваучер е необходимо да се обадите на тел.: 0878 79 22 91, 052 601951
  • Необходимо е да представите разпечатан Вашият ваучер при посещение или на място в офиса на Интересервиз офистехника.
  • Адрес на Интересервиз офистехника: Варна, ул. “Селиолу“ 39Б
  • Работно време: от понеделник до петък - 9:00 - 18:00 ч.
  • Всеки може да закупи неограничен брой ваучери за себе си или за подарък.
  • От актуалната промоция може да се възползвате само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg.
  • Всички общи условия на Deals.bg.

Интерсервиз офистехника ООД е създадена през 2000 г. в гр. Варна, като основната й дейност е търговия и сервиз на копирни машини и офис техника, както и консумативи и резерни части за тях. Учредителите на фирмата работят в тази област повече от осемнадесет години. Фирмата има изградени традиции и потенциал за предоставяне на качествени услуги, отговарящи на европейските стандарти. Гаранция за качествено изпълнение на поетите ангажименти от Интерсервиз офистехника ООД, са добре развитата материална база и висококвалифицираните и мотивирани сервизни инженери.

Фирмата разполага с офиси във всички по-големи градове на страната. Централният сервиз се намира във Варна. В Интерсервиз офистехника ООД работят единадесет сервизни специалиста. Всеки от тях разполага със сервизен автомобил. Времето за реакция, от подадена заявка за доставка на консумативи или ремонт, в рамките на града, е сведено до един час. Ежегодно организираме или участваме в курсове за повишаване квалификацията на персонала в страната и чужбина.

През годините сме изпълнили или продължаваме да изпълняваме поръчки за доставка и поддръжка на офис техника в следните предприятия: Солвей Соди Девня, ТЕЦ, Провадсол АД, Община Варна, Митница Варна, Варненски свободен университет , SGЕкспресбанк ,ТБ Инвестбанк и др.

* * *

ВАЖНО!
Може да се възползвате от актуалната промоция само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg. Неизползван в срок ваучер се счита за невалиден и сумата по него не се възстановява! .

-50% 18.00 лв. от 9.00 лв.

За Интересервиз офистехника:

Подобни оферти