Активни оферти на Работилница за вкусотии Рави (1/)

Домашен тиквеник с орехи и канела - от 20 до 50 броя хапки, според грамажа. Празнична оферта на Работилница за вкусотии РАВИ

избери вариант
УСЛОВИЯ

Описание:

Хапва ли Ви се вкусен домашен тиквеник?

Щруделът с тиква или още както го наричаме в България - Тиквеник - се прави със 100% домашни продукти, като в Работилница за вкусотии РАВИ дори корите се месят индивидуално за всяка поръчка. Майсторите добавят към тиквеника много орехи, щипка канела и много внимание и мерак да се получи хубаво!

Доверете се на най-добрите в бранша, които от години месят едни от най-вкусните погачи, баници, козунаци и правят страхотни щрудели и тиквеници! Сигурни сме че още след първата хапка ще ги обикнете и Вие!

Опитайте вкусния тиквеник приготвен на хапки на Работилница за вкусотии РАВИ!

Перфектен продукт за почерпка у дома или в офиса!


Офертата включва:

 • ЕДИН или ДВА кг. домашен тиквеник с тиква, орехи и канела, приготвен на хапки. Грамажът е според избрания пакет. Един кг. хапки се равняват на около 20 - 25 бр. хапки; Два кг. се равняват на около 40 - 50 бр. хапки

Доплащания:

 • Възможна е доставка срещу доплащане в зависимост от адреса спрямо цеха на Работилница за вкусотии РАВИ. Цена на доставката между 3 и 7 лв. - уточнява се при поръчката.
 • Офертата важи за цялата страна с доставка на поръчания тиквеник с куриер по ценоразписа на куриерската фирма за сметка на клиента. При поръчката задължително се съобщават номера на ваучера и секретния код. Тиквеникът се издават със сертификат за трайност до 4 дни след изпращането му.

УСЛОВИЯ НА ОФЕРТАТА:

 • Ваучерът е валиден до 31.01.2017 г. По време на празниците Работилница Рави ще работи с променено работно време. Заявки за Коледа се приемат на посочения телефон до 20.12.2016 г. - издават се вкл. и в празничните дни. Заявки за Нова година се приемат на посочения телефон до 28.12.2016 г. - издават се вкл. и в празничните дни до обяд на 31.12.2016 г.
 • ВАЖНО!!! След закупуване на ваучер е необходимо да се направи заявка за изпълнение на поръчката на тел. 0878 705 403 от 10.00 до 17.00 часа, минимум 2-3 дни предварително, като се уточнява за какъв продукт е закупен ваучер.
 • Работно време за подаване на заявки: Понеделник - Събота: от 10:00 до 17:00 часа, Неделя - почивен ден.
 • Работно време за издаване на поръчаните продукти: Понеделник - Събота 09:30 до 22 часа, Неделя - почивен ден.
 • В случай че е направена поръчка и изделията не са взети в уговорения ден, ваучерът се счита за използван.
 • Ваучерът изисква задължителна предварителна заявка за приготвяне на желания продукт, не се приемат ваучери без направена заявка.
 • Готовите продукти могат да се взимат от адрес в гр. София: жк "В. Левски", ул. Селимица 14 - Пекарна РАВИ и гр. София, ул. "Оборище" 88 - Сладкарница Орхидея.
 • Всеки има право да закупи неограничен брой ваучери.
 • От актуалната промоция може да се възползвате само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg.
 • Всички условия на Дийлс БГ

Работилница за вкусотии РАВИ е създадена през 1994 г. като семейна фирма. В началото започва своята дейност в хлебопроизводството. Първите години след създаването произвежда само няколко вида хляб (ръчно производство) на жарови пещи. 1998 г. започва производство и на тестени закуски. През годините произвежда козуначни изделия само по традиционните празници. Преустановява производството на хляб през 2000 г. поради голямата пренаситеност на пазара и се насочва към производство само на тестени закуски. По това време се помещава в наето помещение и произвежда около 15-16 вида закуски. Поддържа няколко училища в град Ловеч със закуски, като една от първите фирми стартирали програмата "Закуска с топло мляко" в учебните заведения. През лятото на 2005 г. закупува голямо помещение в приземния етаж на масивна сграда и започва изграждане на собствен цех за тестени изделия, който пуска в експлоатация на 5-ти януари 2009 г. Именно тогава започва проучване и предлагане на пазара на няколко вида козуначни изделия, така през цялата година не спира да обновява своя асортимент. От април месец 2012 г. фирмата стартира производство и разпространение на продуктите си в София със собствен цех и продажба в търговската мрежа.

* * *

Важно! Използваните снимки, изображения и картинки са предоставени от доставчика на настоящата промоция. От актуалната промоция може да се възползвате само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg Неизползван в срок ваучер се счита за НЕВАЛИДЕН и сумата по него не се възстановява.

-30% 12.00 лв. от 8.40 лв.

За Работилница за вкусотии Рави:

Подобни оферти