Активни оферти на Работилница за вкусотии Рави (1/)

ЕДИН или ДВА килограма домашна вързана баница със сирене, яйца, кашкавал, гауда и дърпани кори от Работилница РАВИ

избери вариант
УСЛОВИЯ

Описание:

Плънка на Домашната вързана баница: Яйца, сирене, кашкавал, гауда, домашни "дърпани" кори и мая.

Баницата се реди на кръгли парченца, всяко от които завито и "вързано" от майстор пекаря на Работилница за вкусотии РАВИ, оставя се да втаса и се пече на умерен огън. Отгоре се поръсва с микс от сирена и кашкавали за постигане на златиста коричка. Изцяло се прави със 100% домашни продукти от изпитани мандри, като дори корите се месят индивидуално за всяка поръчка.

Домашната вързана баница се яде с приятели, може и с вино, както казва майстора на Работилница за вкусотии РАВИ!

Баницата може да се поръча във всеки ежедневен ден като основно семейно ястие - за закуска или дори за обяд и вечеря.

Доверете се на майсторите в бранша, които от години месят едни от най-вкусните погачи и баници, които не само работят - те творят Вашия хляб с уважение и удоволствие към Вас и към насъщния! Заради това сме сигурни че още след първата хапка ще ги обикнете и Вие!

Нека годината бъде пълна, като хляба и баниците на Майстор Радо от Работилница за вкусотии РАВИ!

Сертификат на Работилница за вкусотии Рави за Коректна фирма 2015:

сертификат корекна фирма


Офертата включва:

 • ЕДИН или ДВА кг. домашна вързана баница, грамажът е според избрания пакет.
 • Плънка на домашната вързана баница: яйца, сирене, кашкавал, гауда, домашни "дърпани" кори и мая.

Доплащания:

 • Възможна е доставка срещу доплащане в зависимост от адреса спрямо цеха на Работилница за вкусотии РАВИ. Цена на доставката между 3 и 7 лв. - уточнява се при поръчката.

УСЛОВИЯ НА ОФЕРТАТА:

 • Ваучерът е валиден до 20.12.2016 г.
 • Работно време за подаване на заявки: понеделник - събота: от 10:00 до 17:00 часа, неделя - почивен ден.
 • Работно време за издаване на поръчаните продукти: понеделник - събота 09:30 до 22 часа, неделя - почивен ден.
 • ВАЖНО!!! След закупуване на ваучер е необходимо да се направи заявка за изпълнение на поръчката на тел. 0878 705 403 от 10.00 до 17.00 часа, минимум 2 дни предварително, като се уточнява за какъв продукт е закупен ваучер.
 • В случай че е направена поръчка и изделията не са взети в уговорения ден ваучерът се счита за използван.
 • Ваучерът изисква задължителна предварителна заявка за приготвяне на желания продукт, не се приемат ваучери без направена заявка.
 • Готовите продукти могат да се взимат от адреси в гр. София: жк "В. Левски", ул. Селимица 14 - Пекарна РАВИ; ул. Оборище 88 - Сладкарница Орхидея.
 • Всеки има право да закупи неограничен брой ваучери.
 • От актуалната промоция може да се възползвате само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg.
 • Всички условия на Дийлс БГ

Работилница за вкусотии РАВИ е създадена през 1994 г. като семейна фирма. В началото започва своята дейност в хлебопроизводството. Първите години след създаването произвежда само няколко вида хляб (ръчно производство) на жарови пещи. 1998 г. започва производство и на тестени закуски. През годините произвежда козуначни изделия само по традиционните празници. Преустановява производството на хляб през 2000 г. поради голямата пренаситеност на пазара и се насочва към производство само на тестени закуски. По това време се помещава в наето помещение и произвежда около 15-16 вида закуски. Поддържа няколко училища в град Ловеч със закуски, като една от първите фирми стартирали програмата "Закуска с топло мляко" в учебните заведения. През лятото на 2005 г. закупува голямо помещение в приземния етаж на масивна сграда и започва изграждане на собствен цех за тестени изделия, който пуска в експлоатация на 5-ти януари 2009 г. Именно тогава започва проучване и предлагане на пазара на няколко вида козуначни изделия, така през цялата година не спира да обновява своя асортимент. От април месец 2012 г. фирмата стартира производство и разпространение на продуктите си в София със собствен цех и продажба в търговската мрежа.

* * *

Важно! Използваните снимки, изображения и картинки са предоставени от доставчика на настоящата промоция. От актуалната промоция може да се възползвате само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg Неизползван в срок ваучер се счита за НЕВАЛИДЕН и сумата по него не се възстановява.

 • 7
  Георги Георгиев от 15.12.2016 г. 09:18

  Не е въведен коментар.

 • 6
  Radislava Velichkova от 27.09.2016 г. 13:13

  Много вкусна баница и точна доставка.

 • 5
  Нора Станкова от 23.08.2016 г. 11:50

  Отново баницата беше страхотна. Всичките ни гости останаха очаровани от нея.За съжаление доставката излезе по-скъпа от самата баница :) .

 • 4
  Илиян Мазев от 07.06.2016 г. 20:55

  Баницата е много добра. Обаче от обслужването не съм доволен. В офертата и ваучера е записано, че поръчките се предават до 22.00 часа. Моята поръчка бе уговорена за 18.30 часа. В уговорения час отидох на "Селимица" № 14, но там нямаше никой. След съответните телефонни разговори се оказа, че трябва да се свържа със съответното лице, което да дойде, да отвори заведението и да ми даде баницата. Това определено не ми харесва.

 • Партньор
  от 02.07.2016 г. 19:53
  Уважаеми, Господине ! Издаването на поръчки до 22ч. е съобразено с потребностите на наши стари клиенти. Така е направено за тяхно и Ваше удобство.Ако сте забелязали в работилницата няма магазин! А тя самата е с нерегламентирано работно време, но ние живеем на 50м. от нея и имаме възможност веднага да отворим и дадем Вашите продукти! Така че, не вярвам да сме Ви забавили, но ако по един или друг начин сме Ви създали неудобство се ИЗВИНЯВАМ!
 • 3
  Татяна Радева от 01.06.2016 г. 00:10

  Не е въведен коментар.

 • 2
  ROSITZA VELKOVA от 31.03.2016 г. 11:07

  Не е въведен коментар.

 • 1
  Svetoslava Ivanova от 23.03.2016 г. 09:17

  Изключително вкусна.

-34% 10.50 лв. от 6.89 лв.

За Работилница за вкусотии Рави:

Подобни оферти