Активни оферти на Работилница за вкусотии Рави (1/)

Един или два килограма домашна баница със сирене на хапки от Работилница за вкусотии РАВИ

избери вариант
УСЛОВИЯ

Описание:

Баницата се прави със 100% домашни продукти от изпитани мандри, като дори корите се месят индивидуално за всяка поръчка.

Доверете се на майсторите в бранша, които от години месят едни от най-вкусните погачи и баници, които не само работят - те творят Вашия хляб с уважение и удоволствие към Вас и към насъщния! Заради това сме сигурни, че още след първата хапка ще ги обикнете и Вие!

Нека годината бъде пълна, като хляба и баниците на Майстор Радо от Работилница за вкусотии РАВИ!

 Работилница за вкусотии Рави притежава Сертификат за коректна фирма 2015:

сертификат корекна фирма


Офертата включва:

 • ЕДИН или ДВА кг. домашна баница на хапки, грамажът е според избрания пакет. Един кг. хапки се равняват на около 30 бр. хапки; Два кг. се равняват на около 60 бр. хапки.
 • Плънка на Домашната баница на хапки: сирене и яйца, домашни кори и мая.

Доплащания:

 • Възможна е доставка срещу доплащане в зависимост от адреса спрямо цеха на Работилница за вкусотии РАВИ. Цена на доставката в рамките на гр. София между 3 и 7 лв. - уточнява се при поръчката.
 • Офертата важи за цялата страна с доставка на поръчаните банички с куриер по ценоразписа на куриерската фирма за сметка на клиента. При поръчката задължително се съобщават номера на ваучера и секретния код. Баничките се издават със сертификат за трайност до 5 дни след изпращането им.

УСЛОВИЯ НА ОФЕРТАТА:

 • Ваучерът е валиден от 03.11.2015 г. до 30.01.2016 г. Ваучерът не важи от 20-ти декември 2015 г. до 4-ти януари 2016 г.
 • Работно време за подаване на заявки: Понеделник - Събота: от 10:00 до 17:00 часа, Неделя - почивен ден.
 • Работно време за издаване на поръчаните продукти: Понеделник - Събота 09:30 до 22 часа, Неделя - почивен ден.
 • ВАЖНО!!! След закупуване на ваучер е необходимо да се направи заявка за изпълнение на поръчката на тел. 0878 705 403 от 10.00 до 17.00 часа, минимум 2 дни предварително, като се уточнява за какъв продукт е закупен ваучер.
 • В случай че е направена поръчка и изделията не са взети в уговорения ден ваучерът се счита за използван.
 • Ваучерът изисква задължителна предварителна заявка за приготвяне на желания продукт, не се приемат ваучери без направена заявка.
 • Готовите продукти могат да се взимат от адрес в гр. София: жк "В. Левски", ул. Селимица 14 - Пекарна РАВИ
 • Всеки има право да закупи неограничен брой ваучери.
 • От актуалната промоция може да се възползвате само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg.
 • Всички условия на Deals.bg

Работилница за вкусотии РАВИ е създадена през 1994 г. като семейна фирма. В началото започва своята дейност в хлебопроизводството. Първите години след създаването произвежда само няколко вида хляб (ръчно производство) на жарови пещи. 1998 г. започва производство и на тестени закуски. През годините произвежда козуначни изделия само по традиционните празници. Преустановява производството на хляб през 2000 г. поради голямата пренаситеност на пазара и се насочва към производство само на тестени закуски. По това време се помещава в наето помещение и произвежда около 15-16 вида закуски. Поддържа няколко училища в град Ловеч със закуски, като една от първите фирми стартирали програмата "Закуска с топло мляко" в учебните заведения. През лятото на 2005 г. закупува голямо помещение в приземния етаж на масивна сграда и започва изграждане на собствен цех за тестени изделия, който пуска в експлоатация на 5-ти януари 2009 г. Именно тогава започва проучване и предлагане на пазара на няколко вида козуначни изделия, така през цялата година не спира да обновява своя асортимент. От април месец 2012 г. фирмата стартира производство и разпространение на продуктите си в София със собствен цех и продажба в търговската мрежа.

* * *

Важно! Използваните снимки, изображения и картинки са предоставени от доставчика на настоящата промоция. От актуалната промоция може да се възползвате само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg Неизползван в срок ваучер се счита за НЕВАЛИДЕН и сумата по него не се възстановява.

 • 6
  Калина Шекеровска от 30.01.2016 г. 13:15

  Вкусна и топла баничка, доставена на време, за детското ни парти.

 • 5
  Анка Стоянова от 30.12.2015 г. 16:29

  Страхотни са и много пресни и вкусни!!!! Пак ще се възползвам от услугите им!Благодаря за вкусните баници!

 • 4
  Георги Георгиев от 23.12.2015 г. 17:23

  Не е въведен коментар.

 • 3
  Adriana Dimitrova от 23.12.2015 г. 10:27

  Не е въведен коментар.

 • 2
  Adriana Dimitrova от 23.12.2015 г. 10:26

  Поръчката дойде навреме,вкусни и топли,отговарящи на обявеното количество

 • 1
  милена колева от 09.12.2015 г. 12:00

  Баничките бяха много вкусни и отговаряха на посоченото количество. Доставката беше точно навреме. Като препоръка - разнообразете асортимента, за да можем другия път да поръчаме още повече :)

-30% 9.90 лв. от 6.90 лв.

За Работилница за вкусотии Рави:

Подобни оферти