ДВА часа коннен преход - конна езда/ разходка с кон за начинаещи с инструктор в полите на Родопите от Конна база "Стела"

УСЛОВИЯ

Описание:

Обичате ли природата и конете?

Впуснете се в едно незабравимо приключение в природата на Родопите, близо до град Пловдив!

Възползвайте се от предложението на Конна база "Стела" - 2 часа коннен преход - удоволствие за начинаещи любители на конната езда!


Офертата включва:

 • ДВА часа конна езда - конен преход с професионален инструктор.
 • Офертата е подходяща за начинаещи, вкл. и за хора които за първи път яздат коне.
 • Необходимо е ездачът да бъде над 8 г. и 100 кг. максимално тегло.
 • Ездата се провежда на около 30 мин. с автомобил от гр. Пловдив.

УСЛОВИЯ НА ОФЕРТАТА:

 • Ваучерът е валиден до 05.11.2016 г.
 • Необходимо е предварително записване на телефон: 0885 045 480 Богдан Сяров - инструктор.
 • Всеки има право да закупи неограничен брой ваучери.
 • От актуалната промоция може да се възползвате само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg
 • Всички условия на Deals.bg

Ако Вие сте любители на дивата и автентична природа, на конете, конната езда  или конния  туризъм, то ние от Конна база „Стела“ ще Ви помогнем да съчетаете насладата от две незабравими изживявания -  конната  езда и допирът до величествената  красота на  вековна България.

Конна база "Стела" се намира в летовище Бяла Черква в сърцето на  магическата планина на Орфей Родопите. С живописни каньони и прохладни гори, Родопите е приютила села с характер, те са гостоприемни, топлокръвни и съхранили през вековете българските ценности и традиции. Ракията им е люта, любовта им е силна, а къщите им - широко отворени за гости. До тях се стига по живописни криволичещи пътища.

Едно от тези райски  места е Бяла Черква. То е разположено само на 32 км (35 мин.) югозападно от втория по големина град в България – Пловдив. В непосредствена близост до конната база се намира и Белочерковският манастир „Св.св.Петър и Павел“. Това е най-високият манастир в България – разположен на 1650 м надморска височина, както и едно от най-старите християнски светилища на Балканския полуостров, построено през ХІ век.

Водеща причина за създаването на Конна база „Стела“ е любовта ни към конете и желанието  да споделим тръпката от изкуството, наречено езда. В Конна база „Стела“ правим всичко възможно, за да гарантираме пълно внимание и качествени услуги за нашите клиенти. Също така се стремим да се отличаваме от конкурентите си в сферата на конния туризъм и обучението за начинаещи,   като предлагаме услугите на КВАЛИФИЦИРАН инструктор по време на всички маршрути и походи. Базата е член на БАКТ (Българска Асоциация за Конен Туризъм). БФКС (Българска Федерация по Конен Спорт).

Наша гордост и политика на базата е използването на една отлична селекция коне от породите: Тракенен, Арабска шагия, Чистокръвна Английска, Източнобългарска. Конете са с височина при холката между 155см и 165см и са селектирани така, че да задоволяват желанията на всички категории ездачи – напълно начинаещи и хора с опит. Нашите коне са дружелюбни, без лоши навици, не се страхуват от моторни превозни средства и са спокойни в населени места. Базата работи с професионална английска амуниция. В Конна база „Стела“ осигуряваме пълна екипировка  за езда – протектори, каски, гамаши, както и застраховка на всички наши клиенти.

* * *

Важно! От актуалната промоция може да се възползвате само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg Неизползван в срок ваучер се счита за НЕВАЛИДЕН и сумата по него не се възстановява.

 • 8
  Ваня Стойкова от 23.10.2016 г. 20:00

  Страхотно изживяване! Препоръчвам!

 • 7
  Ванина Иванова от 26.09.2016 г. 10:35

  Не е въведен коментар.

 • 6
  Elena Sabo от 12.09.2016 г. 14:44

  Не е въведен коментар.

 • 5
  Силвия найденова от 26.08.2016 г. 20:30

  Невероятно приключение за мен и моите дъщерички на 8 и 12 год. Препоръчвам на всички да се докоснат до тези красиви и грациозни животни и се насладят на прекрасната разходка сред красивата природа.

 • 4
  Нели Аврейска от 20.08.2016 г. 12:45

  Не е въведен коментар.

 • 3
  lilia nikolova от 07.08.2016 г. 22:01

  Страхотно изживяване. Инструктажът беше супер на ниво, а кончетата много кротки и послушни.

 • 2
  Катя Михова от 20.05.2016 г. 23:17

  Не е въведен коментар.

 • 1
  Radoslava Ivanova от 21.04.2016 г. 01:47

  Не е въведен коментар.

-50% 40.00 лв. 19.99 лв.

За Конна база СТЕЛА.:

Подобни оферти