Активни оферти на Работилница за вкусотии Рави (1/)

Вкусно! Дядо Коледа и Снежния човек, направени от меко козуначено тесто пълно с крем брюле от Работилница РАВИ

УСЛОВИЯ

Описание:

Дядо Коледа е вече така блануван от всяко румено дете! А декември е месец на празниците и на изненадите, месец изпълнен с много вълшебства! Доверете се на най-добрите - на майсторите на Работилница за вкусотии РАВИ! Направете денят на Вашето дете специален и вълнуващ, подарете му мечти, съчетани с изтънчения вкус на пясно изпечено козуначено тесто!

Най-добрите и здравословни фигурки на Дядо Коледа сега са в пекарната на Работилница за вкусотии РАВИ!

Дядо Коледа и Снежния човек, пълни с вкусен крем брюле, моменти на емоции и наслада с Работилница за вкусотии РАВИ!


Офертата включва:

 • Дядо Коледа (350 гр.) и Снежен човек (200 гр.) или Два коледни козуначени Дядо Коледа (по 350 гр.), в зависимост от избрания пакет.

УСЛОВИЯ НА ОФЕРТАТА:

 • Ваучерът е валиден от 07.12.2015 г. до 31.12.2015 г. По време на празниците пекарната ще работи с променено работно време.
 • ВАЖНО!!! След закупуване на ваучер е необходимо да се направи заявка за изпълнение на поръчката на тел. 0878 705 403 от 10.00 до 17.00 часа, минимум 2 дни предварително, като се уточнява за какъв продукт е закупен ваучер.
 • Поръчки за Коледа се приемат до 20-ти декември; за Нова година поръчки се приемат до 28-ми декември. В случай че е направена поръчка и изделията не са взети в уговорения ден ваучерът се счита за използван.
 • Ваучерът изисква задължителна предварителна заявка за приготвяне на желания продукт, не се приемат ваучери без направена заявка.
 • През празничните дни на Коледа и Нова година работното време на Работилница за вкусотии РАВИ може да бъде променено - за повече информация: 0878 705 403.
 • Готовите продукти ще се взимат от адрес в гр. София: жк В. Левски, ул. Селимица 14 - Пекарна РАВИ.
 • Всеки има право да закупи неограничен брой ваучери.
 • От актуалната промоция може да се възползвате само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg

Работилница за вкусотии РАВИ е създадена през 1994 г. като семейна фирма. В началото започва своята дейност в хлебопроизводството. Първите години след създаването произвежда само няколко вида хляб (ръчно производство) на жарови пещи. 1998 г. започва производство и на тестени закуски. През годините произвежда козуначни изделия само по традиционните празници. Преустановява производството на хляб през 2000 г. поради голямата пренаситеност на пазара и се насочва към производство само на тестени закуски. По това време се помещава в наето помещение и произвежда около 15-16 вида закуски. Поддържа няколко училища в град Ловеч със закуски, като една от първите фирми стартирали програмата "Закуска с топло мляко" в учебните заведения. През лятото на 2005 г. закупува голямо помещение в приземния етаж на масивна сграда и започва изграждане на собствен цех за тестени изделия, който пуска в експлоатация на 5-ти януари 2009 г. Именно тогава започва проучване и предлагане на пазара на няколко вида козуначни изделия, така през цялата година не спира да обновява своя асортимент. От април месец 2012 г. фирмата стартира производство и разпространение на продуктите си в София със собствен цех и продажба в търговската мрежа.

 * * *

Важно! Използваните снимки, изображения и картинки са предоставени от доставчика на настоящата промоция. От актуалната промоция може да се възползвате само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg Неизползван в срок ваучер се счита за НЕВАЛИДЕН и сумата по него не се възстановява.

 • 2
  Валентина Христова от 28.12.2015 г. 10:06

  Мислех, че ще остане, но изчезнаха много бързо.

 • 1
  Vasilena Evstatieva от 05.01.2016 г. 15:08

  Продуктът бе много вкусен и интересен

Топ цена от 6.50 лв.

За Работилница за вкусотии Рави:

Подобни оферти