Активни оферти на Работилница за вкусотии Рави (1/)

Вкусен традиционен зелник от Работилница за вкусотии РАВИ! Хапнете 1 или 2 килограма зелник по домашна българска рецепта

избери вариант
УСЛОВИЯ

Описание:

ЗЕЛНИК!?

Една от многото видове баници, които Майстор Радо  от Работилница за вкусотии РАВИ приготвя с много любов и старание за Вас!

Вкусно приготвената плънка от прясно или кисело зеле придава на този вкусен продукт изключителни хранителни качества. Зелникът е подходящ както за закуска така и като основно ястие през останалата част на деня!

И както казва майстора: "Със зелника може да пийнете с приятели и по една греяна! Наздраве!"

 Сертификат на Работилница за вкусотии Рави за коректна фирма 2015:

сертификат корекна фирма


Офертата включва:

 • Един или два килограма зелник (баница със зеле) в зависимост от избрания пакет.

Доплащания:

 • Възможна е доставка срещу доплащане в зависимост от адреса спрямо цеха на Работилница за вкусотии РАВИ. Цена на доставката между 3 и 7 лв. - уточнява се при поръчката.

УСЛОВИЯ НА ОФЕРТАТА:

 • Ваучерът е валиден от 02.12.2015 г. до 30.01.2016 г. Ваучерът не важи от 20-ти декември 2015 г. до 4-ти януари 2016 г. По време на празниците пекарната ще работи с променено работно време.
 • ВАЖНО!!! След закупуване на ваучер е необходимо да се направи заявка за изпълнение на поръчката на тел. 0878 705 403 от 10.00 до 17.00 часа, минимум 2 дни предварително, като се уточнява за какъв продукт е закупен ваучер.
 • Работно време за подаване на заявки: понеделник - събота: от 10:00 до 17:00 часа, неделя - почивен ден.
 • Работно време за издаване на поръчаните продукти: понеделник - събота 09:30 до 22 часа, неделя - почивен ден.
 • В случай че е направена поръчка и изделията не са взети в уговорения ден ваучерът се счита за използван.
 • Ваучерът изисква задължителна предварителна заявка за приготвяне на желания продукт, не се приемат ваучери без направена заявка.
 • Готовите продукти ще се взимат от адрес в гр. София, жк "В. Левски", ул. Селимица 14 - Пекарна РАВИ
 • Всеки има право да закупи неограничен брой ваучери.
 • От актуалната промоция може да се възползвате само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg
 • Всички условия на Deals.bg

Работилница за вкусотии РАВИ е създадена през 1994 г. като семейна фирма. В началото започва своята дейност в хлебопроизводството. Първите години след създаването произвежда само няколко вида хляб (ръчно производство) на жарови пещи. 1998 г. започва производство и на тестени закуски. През годините произвежда козуначни изделия само по традиционните празници. Преустановява производството на хляб през 2000 г. поради голямата пренаситеност на пазара и се насочва към производство само на тестени закуски. По това време се помещава в наето помещение и произвежда около 15-16 вида закуски. Поддържа няколко училища в град Ловеч със закуски, като една от първите фирми стартирали програмата "Закуска с топло мляко" в учебните заведения. През лятото на 2005 г. закупува голямо помещение в приземния етаж на масивна сграда и започва изграждане на собствен цех за тестени изделия, който пуска в експлоатация на 5-ти януари 2009 г. Именно тогава започва проучване и предлагане на пазара на няколко вида козуначни изделия, така през цялата година не спира да обновява своя асортимент. От април месец 2012 г. фирмата стартира производство и разпространение на продуктите си в София със собствен цех и продажба в търговската мрежа.

* * *

Важно! Използваните снимки, изображения и картинки са предоставени от доставчика на настоящата промоция. От актуалната промоция може да се възползвате само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg Неизползван в срок ваучер се счита за НЕВАЛИДЕН и сумата по него не се възстановява.

 • 2
  Анка Стоянова от 30.12.2015 г. 16:30

  Страхотни са и много пресни и вкусни!!!! Пак ще се възползвам от услугите им!Благодаря за вкусните баници

 • 1
  Адриана Георгиева от 30.01.2016 г. 22:25

  Не е въведен коментар.

-24% 8.90 лв. от 6.80 лв.

За Работилница за вкусотии Рави:

Подобни оферти