Отслабваща, антицелулитна процедура - комбинация от вакуум с инфрачервена светлина и стягащи тренировки от Victoria Sonten!

избери вариант
УСЛОВИЯ

Описание:

Изберете идеалния начин да постигнете отлични резултати с минимални усилия за кратко време! Ефектът ще се почувства още след първия сеанс!

Съчетайте процедурите с пасивна, но супер ефективна тренировка на иновативния уред Jet Vibe, с който ще стегнете мускулите и ще подпомогнете горенето на мастните натрупвания!

Отслабване, топене на мазнините и стягане - представяме Ви перфектните процедури, които ще Ви подготвят за лятото от студио Victoria Sonten!


Офертата включва:

 • Една или пет отслабващи, антицелулитни процедури (40 минути) на апарата Debussy Termodermie - революционна технология, съчетаваща вакуум с инфрачервена светлинa.
 • Към всяка процедура получавате и 10 минути стягаща, пасивна тренировка на уреда Jet Vibe (10 мин. се равняват на час усилена физическа тренировка).

УСЛОВИЯ НА ОФЕРТАТА:

 • Ваучерът е валиден до 31.03.2016 г.
 • Необходимо е предварително записване на час на тел: 0885 924 337 поне един ден предварително.
 • При неявяване в записан от клиента час, ваучерът се анулира и сумата по него не се възстановява.
 • Промяна или отмяна на записан час се прави еднократно и поне един ден по-рано, при повторно неявяване ваучерът се анулира и сумата по него не се възстановява.
 • При закъснение за записан час повече от 15 минути, часът се губи и сумата по ваучер не се възстановява.
 • Необходимо е да представите разпечатан Вашия ваучер преди извършване на процедурата.
 • Можете да закупите неограничен брой ваучери за себе си или за подарък.
 • От актуалната промоция може да се възползвате само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg.
 • Всички условия на Дийлс БГ.

Отървете се от излишните мазнини и оформете фигурата си без усилия, като намалите от 5 до 12 см отделните зони на третиране.

Допълнителна информация за процедурата с вакуум и инфраред: 

Една уникална процедура за отслабване и с антицелулитен ефект, представляваща революционна комбинация, базиращa се на вакуум с инфрачервена светлинa. За най-добър ефект се препоръчват пет сеанса по 30 минути през ден на зона по избор - корем, вътрешна част бедра, външна част бедра, ръце или паласки. Ще Ви се направи консултация и график на посещенията, за да се отървете от излишните килограми и мазнини и да получите едно перфектно изваяно тяло със стегната кожа.

Ефектът от терапията ще се почувства още след първия сеанс.

Действие:

Инфрачервената светлина прониква дълбоко в тъканите, разтваря и втечнява мазнините, активира циркулацията им, засилва лимфния дренаж и отделянето им. На молекулярно ниво предизвиква трептене, което увеличава клетъчния метаболизъм и клетъчно делене. Дълбокопроникващата инфрачервена светлина стимулира бета рецепторите на мастните клетки, което води до освобождаването на натрупаните мазнини, като същевременно подтиска алфа рецепторите, които са причинителите за натрупването на мазнини.
Мощният вакуум (редуцира се индивидуално, според зоната и кожата) редува различни интервали, честота и сила на засмукване, масажира
тъканите, повишава притока на кръв с около 300 %, като с това увеличава лимфния дренаж, разбива липидите, отстранява токсините.
Комбинацията между метода на вакуум и инфрачервена светлина го прави изключително ефективен и напълно безопасен, ускорява многократно регенерацията на тъканите, повишава производството на колаген, повишава образуването на нови кръвоносни съдове, като по този начин стяга и опъва кожата, и лекува бръчки, стрии, белези, отпусната кожа.

Приложение на иновативния апарат DEBUSSY TERMODERMIE:

 • Моделиращ ефект - лечение и профилактика на целулит, намаляване на натрупаните мазнини в областа на бедрата, корема, паласки,
  лице, двойна брадичка нормализация на нивата на липиди и холестерол в кръвта.

 • Тонизиране - стягане на кожата, намаляване на бръчките и стриите, активиране на микро циркулацията и протеиновия синтез, тъканна регенерация.

 • Намаляване на напълняването и стриите, възстановяване тонуса на мускулите, стягане на кожата и общ релакс след раждане.

 • Обезболяващ и противовъзпалителен ефект при мускулни, ставни и нервни болки, скованост на раменете и врата, болки в гърба, спортни травми, артрит.

 • Лечение на стрии, белези след операция.

 • Лечение на уморени крака при лимфен, венозен застой и отоци на краката.

 • Лекува изтръпване на краката или ръцете при съдови и неврологични заболявания.

 • Възстановяване на лимфния отток на ръката при жени, оперирани по повод карцином на млечната жлеза.

 • Общо релаксиране на мускулатурата и нервната система.

 • Намаляването на мастите в кръвта.

 • Стимулира изчистването на токсините в организма, намалява свободните радикали.

 • Стимулира имунната система.

 • Нормализира функцията на простатата и др. 

Допълнителна информация за Jet-Vibe: 

Jet Vibe е нова концепция за упражнения и масажи. Действието на уреда се дължи на вибрации, които той предава върху човешкото тяло. Под въздействието на тези регулирани вибрации мускулите се съкращават несъзнателно. По този начин тялото Ви изразходва енергия, мускулите биват тренирани, а целулитът – премахнат.

Вече можете да не отделяте часове в посещение на фитнес, защото технологията на уреда ще Ви доведе до желаните резултати за кратко време. Тренировките са леки, но по време на тях се тренира всеки мускул от тялото, без да се натоварват излишно ставите и сухожилията.

5 минути упражнения с Jet Vibe се равняват на цели 30 минути усилена физическа тренировка.

Тренировките с Jet Vibe са подходящи за хора с частично натрупване на мазнини в коремната област, горната и долната част на тялото, както и при такива, които водят заседнал начин на живот, страдат от затлъстяване или се нуждаят от отслабване и стягане на тялото.

- Коригиране на наднорменото тегло и стопяване на мазнините.
- Подобряване на кръвната циркулация.
- Възстановяване на костната плътност и предпазване от остеопороза.
- Стимулиране на мускулатурата.
- Премахване на целулита.
- Цялостно тонизиране на организма.

****

ВАЖНО! 
Може да се възползвате от актуалната промоция само чрез закупуване на ваучер от Диийлс.бг. Неизползван в срок ваучер се счита за невалиден и сумата по него не се възстановява!

 

 

-40% 50.00 лв. 29.90 лв.

За Студио за красота Victoria Sonten.: