Ново - екшън стая само за смелчаци! Едночасово приключение за двама души от Area 51!

УСЛОВИЯ

Описание:

Ще успеете ли да преборите нашественика?

Тъмнина, смърт, трупове, кръв - всички страхове, събрани на едно специално място!

Резервирайте си час в екшън стая Аrea 51 и проверете възможностите си.

 

Офертата включва:

 • Ваучер за двама души за екшън стая Area 51.
 • Времетраене - 60 минути.

УСЛОВИЯ НА ОФЕРТАТА:

 • Ваучерът е валиден до 20.12.2016 г.
 • Необходимо е записване на час, поне един ден по-рано, на сайта на екшън стаята: http://www.area51.bg/.
 • За повече информация и за записване на часове: 0886666633.
 • Работно време: всеки ден от 10.00 до 24.00 ч. Клиентите с ваучер могат да се възползват от промоцията от понеделник до петък от 10 до 16 часа.
 • Необходимо е да представите разпечатан Вашия ваучер на място.
 • Всеки може да закупи неограничен брой ваучери за себе си и за подарък.
 • От актуалната промоция може да се възползвате само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg.
 • Всички условия на Дийлс БГ.

За Аrea 51:

На 15 октомври 2015 г. в София отвори врати първата по рода си екшън стая - Аrea 51 или Зона 51, която поставя участниците в ролята на последната надежда на човечеството срещу опасен зомби-вирус. 

На ул. Клокотница 71 в столицата смелчаците ще могат да се отдадат на автентично преживяване като от филм на ужасите. В приятелска компания всички желаещи ще могат да изпробват смелостта, интелекта, физическата си сила, ловкостта и реакциите си под прилив на адреналин в кръвта.

Черпеща името си от легендарната Американска военна база, Аrea 51 е интересна иновация във вече съществуващия хит на "стаите загадки". Участниците ще имат на разположение точно 60 минути, за да излязат отстаята. За разлика от всички подобни игри, в Аrea 51 екшънът играе главна роля. Преди влизането си участниците ще бъдат оборудвани със сензорна пушка по свой избор, с която ще стрелят по истински зомбита в механизиран вариант. "Спасителите на човечеството" ще бъдат разделени в отбори от 2 до 5 човека и ще трябва сами да изградят стратегия и да разгадаят как да победят врага.

Измамно лесна на теория, но изненадващо предизвикателна на практика, Аrea 51 ще е достъпна за хора от всякакви възрасти. Резервации могат да бъдат направени чрез официалния сайт на стаята – www.area51.bg, като в допълнение може се заяви и индивидуална ранг-листа по отбори. По време на цялата игра ще се осъществява двустранна връзка със сътрудник от екипа, който ще наблюдава и слуша чрез камери за сигурност – така участниците могат да излязат по всяко време, когато пожелаят.

"Искаме да предоставим на клиентите си възможността да се въплътят в ролята на герои, да почувстват това, което една видео игра никога не би могла да предложи", казва Джоана Атанасова, собственик и създател на Аrea 51.

"Създадохме нещо невиждано до сега в сферата на развлекателните дейности. Играта е наистина уникално преживяване", споделя Петър Балев от екипа на стаята.

****

ВАЖНО

Може да се възползвате от актуалната промоция само чрез закупуване на ваучер от Диийлс.бг. Неизползван в срок ваучер се счита за невалиден и сумата по него не се възстановява! Ако имате въпроси или препоръки, моля свържете се с нас на тел. 02/985 4000 или ни пишете на info@deals.bg.

 • 3
  Вероника Николова от 16.11.2016 г. 17:04

  Доволни сме от закупения ваучер.

 • 2
  Лора Генова от 13.07.2016 г. 09:41

  Не е въведен коментар.

 • 1
  Стефка Рачкова от 26.05.2016 г. 09:03

  Не е въведен коментар.

-40% 60.00 лв. 36.00 лв.

За Екшън стая "Area 51":

Подобни оферти