На разходка и шопинг в Одрин! Еднодневна екскурзия, дата по избор, програма в Одрин, транспорт и екскурзовод, от Евридика Холидейз!

УСЛОВИЯ

Описание:

На разходка и шопинг в Одрин! Еднодневна екскурзия, дата по избор!

Изберете Eвридика Холидейз!


Офертата включва:

 • Транспорт с лицензиран автобус (климатик, мини бар, видео).
 • Водач от агенцията и екскурзоводско обслужване през целия път.

Доплащания:

 • Медицинска застраховка: до 65г. – 5.00лв; над 65г - 9.40лв; над 75г - 13.30лв.
 • Разходи от личен характер.

УСЛОВИЯ НА ОФЕРТАТА:

 • Период на пътуване: 28.05.; 11.06.; 25.06.2016г. Тръгване от София.
 • Ваучерът е валиден до 22.06.2016г. сключване на договора с агенцията.
 • След закупуване на ваучер, в 1-дневен срок, трябва да подпишете договора си в офиса на Евридика Холидейс или по е-мейл: evridikaholidays@gmail.com.
 • Необходимо е да представите разпечатан ваучер при подписване на договора.
 • От актуалната промоция може да се възползвате само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg.
 • Всички общи условия на Травел Дийлс ООД.

ПРОГРАМА

Отпътуване от София в 05:30 от площад Александър Невски . Пътуване по маршрут София - Пловдив - Капитан Андреево/Капъкуле - почивка при Хаджията - Одрин. (около 330 км).

Сутринта се пристига в град Одрин. Обиколката на Одрин започва с посещение на Музея на Здравето.
Това е огромен, доста впечатляващ комплекс, построен през 15 век от османския султан Баязид ІІ на брега на река Тунджа – с над сто по-големи и по-малки куполи и две огромни, островърхи минарета. Основната част от комплекса е болница, но в него има още медицинско училище (медресе), джамия, приют за гости, турска баня, кухня. След това обиколката продължава с посещение на българските църкви “Св.Георги”- базилика, построена през 1880 година в типичен късно-Възрожденски стил, другата църква е "Св.Св.Константин и Елена". В близост до тях се намира търговския център KIPPA, в който има посещение и свободно време за пазар. СЛЕД ТОВА се отправя към най-посещаваната забележителност в града, джамия Селимие - шедьовърът на известния османския архитект Синан. Свободно време около 4,00 ч. за обяд, пазар и разходки в центъра на града.

*****

Необходими документи:
Лична карта или валиден паспорт;

За деца до 18 г., пътуващи без родители или с 1 родител е необходима нотариално заверена декларация от родителите /оригинал и 2 копия/;

*****

Туристическа агенция „EВРИДИКА ХОЛИДЕЙЗ” притежава задължителна застраховка „Отговорност на Туроператора“ сключена  със ОЗК - Застраховане АД, със застрахователна полица N 0703190201500001 с лимит на отговорност 25 000лв и срок до 27.04.2016г.

*****

ВАЖНО!

Можете да се възползвате от актуалната промоция само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg. Неизползван в срок ваучер се счита за невалиден и сумата по него не се възстановява!

 • 1
  Eva Gancheva от 04.11.2016 г. 17:32

  Не е въведен коментар.

Топ цена 31.00 лв.

За Евридика Холидейз: