Last minute! Екскурзия до Будапеща, 3 нощувки със закуски, хотел 2/3*, програма в Белград и транспорт, от Теско Груп!

УСЛОВИЯ

Описание:

Last minute предложение за екскурзия до Будапеща и възможност за посещение на Виена, Пратера, двореца в Гьодьольо и Вишеград, Естергом и Сентендре.

Предложение от Теско Груп!


Офертата включва:

 • Срещу един ваучер предплащате 60 лв. на човек, при двойно настаняване, за:
 • Транспорт с лицензиран автобус по съответния маршрут.
 • 3 нощувки в хотел 2 /3* в Будапеща, периферен.
 • Представител на TA по време на пътуването.
 • Медицинска застраховка.
 • Останалата сума от пакета доплащате към агенцията при подписване на договора или в срок по уговорка.

Доплащания:

 • Всички пътни и магистрални такси -15 евро. /задължително/
 • Градски такси в хотела по 1.5 евро на нощувка в 3* - 4.50 евро общо /задължително/
 • Програми по желание на промо цена.
 • Входните такси на посещаваните обекти.
 • Лични разходи.
 • Доплащане за отпътуване от Плевен, Луковит - 20лв.

УСЛОВИЯ НА ОФЕРТАТА:

 • Период на пътуване: 30.03.– 03.04.2016г. Отпътуване от София. С доплащане - от Плевен и Луковит.
 • Ваучерът е валиден до 28.03. за подписване на договор с офиса на турагента или по е-мейл: teskogroup@mail.bg.
 • След закупуване на ваучера е необходимо в 1-дневен срок да сключите договора си.
 • Необходими данни за резервация – 3-те имена на латиница (по лична карта или задгр. паспорт).
 • Необходимо е да предоставите ваучера си, разпечатан или по е-мейл.
 • Всички общи условия на Травел Дийлс ООД.

Програма:
Ден 1:
Отпътуване в 04:00ч.от Плевен ЖПГ, от Луковит в 04:30ч., 06:30 от София, от автогара Сердика, по маршрута-София-Белград/500км./
Пристигане в Белград около 14:00 часа. Кратка автобусна и пешеходна обиколка /около 2 часа/. Отпътуване за Унгария /400км./ настаняване в хотела, около 21:00ч. Нощувка.
Ден 2: 
Закуска. Панорамна обиколка с автобус и екскурзовод. Мостовете на р. Дунав, Парламента, Площада на героите, Рибарските кули, Двореца, Църквата Св. Матияш. След това пешеходна разходка по най-красивата улица на Будапеща Ваци, Свободно време или по желание  полудневен тур до град Гьодьольо (с допълнително заплащане 15 евро за възрастен и 10 евро за дете до 12 г.), чиято местност е притежавана през Средновековието от крупния унгарски земевладелец Антал Грасалкович, който построява през 1741 г. за себе си и своето семейство най-големия в Унгария бароков дворец. След изчезване на фамилията Грасалкович, унгарската държава завладява тези места, но скоро след това ги подарява с принадлежащия към тях дворец на австрийския кайзер и унгарски крал Франц Йозеф. Дворецът става любим на неговата съпруга Елизабет – Сиси, и през втората половина на 19 в. става нейна предпочитана резиденция. Посещение на двореца Гьодьольо. Връщане в Будапеща. Настаняване в хотела. Нощувка
Ден 3: 
Закуска. Свободен ден или по желание рано сутринта тръгване в 07:00ч.еднодневна екскурзия до Виена /245км./. Панорамна автобусна обиколка на града с екскурзовод до Ринга – булеварда, който обхожда историческия център на града, построен на мястото на средновековните крепостни сетни. Ринга е дълъг 6,5 км и на него се намират най-представителните сгради на Виена: Операта – изключително красива сграда, построена в стил френски ренесанс; Мария-Терезия с двете сгради близнаци – Двореца Белведере /отвън/, Парламента, Кметството, Университета, сградата на Виенската борса – една от най-старите в света; Пешеходна разходка в центъра на Виена – Хофбург, ул. Грабен с колоната на чумата и разбира се, готическа катедрала „Св. Стефан“ – символът на Виена, нейната най-величествена и уникална постройка. По желание посещение на Пратера след обяд. Връщане в Будапеща късно вечерта около 23:00ч. Нощувка.
Ден 4: 
Закуска.Свободен ден в Будапеща.По желание- Разходка с корабче по р.Дунав в Будапеща.Или ПО ЖЕЛАНИЕ (с допълнително заплащане – 20 евро за възрастен и 15 евро за дете до 12 г. – цената е при мин. 25 туриста) ЕДНОДНЕВНА ЕКСКУРЗИЯ до най-емблематичните градове в Унгария и за унгарската история: Естергом – или още наречен унгарския Рим, Цитаделата на унгарския католицизъм, Резиденция на естергомските архиепископи, родното място на първия унгарски крал Св. Ищван, Вишеград – Крепостта от римско време Понте Навата, Двореца на Матяш Корвин в стил ренесанс; Сентендре – изключително живописен град, с барокови къщи, сръбски православни църкви, средиземноморска атмосфера, известен още като Града на марципана.
Връщане в Будапеща.Към 18:00ч.отпътуване за България.
Ден 5: 
Рано сутринта ,към 7:00 ч.пристигаме в София.Към 9:30ч.в Плевен.

Програми по желание (заплащат се при подписване на договора):
- Разходка с корабче по р.Дунав в Будапеща – 20 евро (при минимум 20 човека)
- Панорамна обиколка в Будапеща с местен екскурзовод - 10 евро.
- Еднодневна екскурзия до Виена – 25 евро (при минимум 20 човека).
- Трансфер до Пратера във Виена при минимум 25 човека - 5 евро.
- Полудневна екскурзия до любимата резиденция на императрица Елизабет - двореца в Гьодьольо - 15 евро за възрастен и 10 евро за дете до 12 г. (не вкл.входни такси – около 2200 форинта)
- Еднодневна екскурзия: Вишеград, Естергом и Сентендре – 20 евро за възрастен и 15 евро за дете до 12 г. –цената е при мин. 25 туристи (не включва входните билети –около 1800 форинта);

Пакет обща промо цена - 80 евро (ако ги платите при сключване на договора предварително в България), включва: еднодневната екскурзия до Виена и Пратера, резиденцията на императрица Елизабет в Гьодьольо, Вишеград, Естергом и Сентендре,(без да са включени входните такси по обектите), Будапеща с местен екскурзовод и разходка по р.Дунав с корабче.

НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ: 

 • За лица над 18 години - лична карта или валиден задграничен паспорт с валидност минимум 6 месеца от датата на връщане .
 • За лица под 14 години - валиден задграничен паспорт с валидност минимум 6 месеца от датата на връщане
 • Ако лице под 18 години пътува с единия или без родители, е необходимо нотариално заверено удостоверение оригинал и 2 ксерокопия, че детето има право да излиза от страната + документ за самоличност на детето /задграничен паспорт или лична карта от 14 год.възраст/ + 2 копия от акта за раждане и оригинал. 

Теско Груп ЕООД е лицензирана туристическа агенция, притежаваща удостоверение за регистрация под № PK-01-7380, издадено от Министерство на туризма.
Застрахователят, с който ТУРОПЕРАТОРЪТ е сключил договор по чл. чл. 97, ал. 1 от Закона за туризма е ЗД „Евроинс”  и номерът на застрахователната полица е 00100000610 валидна от 30.03.2016 до 03.04.2016 включително.

ВАЖНО!

Можете да се възползвате от актуалната промоция само чрез закупуване на ваучер от Диийлс.бг. Неизползван в срок ваучер се счита за невалиден и сумата по него не се възстановява! 

Топ цена 169.00 лв.

За Туристическа агенция ТЕСКО ГРУП: