Екскурзия до Будапеща през юли и август, с Теско Груп! 2 нощувки със закуски, хотел 3*, транспорт и панорамна обиколка на Будапеща

избери вариант
УСЛОВИЯ

Описание:

Екскурзия до Будапеща, с възможност за посещение на Виена, Пратера, двореца в Гьодьольо и Вишеград, Естергом и Сентендре.

Предложение от Теско Груп!


Офертата включва:

 • Срещу един ваучер предплащате 60 лв. на човек, при двойно настаняване, за:
 • Транспорт с лицензиран автобус по съответния маршрут.
 • 2 нощувки на човек, в двойна стая, хотел 3* в Будапеща, периферен.
 • Панорамна обиколка на Будапеща
 • Представител на TA по време на пътуването.
 • Останалата сума от пакета доплащате към агенцията при подписване на договора или в срок по уговорка.

Доплащания:

 • Всички пътни и магистрални такси -10 евро.
 • Медицинска застраховка - 8 лв
 • Програми по желание
 • Входните такси на посещаваните обекти.
 • Градски такси в хотела по 1.5 евро на нощувка
 • За деца под 12г., настанени с двама възрастни - 148.50 лв

УСЛОВИЯ НА ОФЕРТАТА:

 • Дати на пътуване : 21.07. - 24.07. или 18.08. - 21.08.2016г. Отпътуване от София, Плевен, Луковит.
 • Ваучерът е валиден до 15.08. за подписване на договор с офиса на турагента или по е-мейл: teskogroup@mail.bg.
 • След закупуване на ваучер, в 2-дневен срок, е необходимо да сключите договора си.
 • Необходими данни за резервация – 3-те имена на латиница (по лична карта или задгр. паспорт).
 • Необходимо е да предоставите ваучера си, разпечатан или по е-мейл.
 • Всички общи условия на Травел Дийлс ООД.

Програма:
 
Ден 1: Отпътуване в15:00ч.от Плевен ЖПГ,от Луковит в 15:30ч., 17:00 от София,от автогара Сердика-София-Белград-Будапеща/940км./
Пристигане в Будапеща около 08:00 часа.

Ден 2:  Пристигане в Будапеща около 08:00 часа. Панорамна обиколка с автобус. Мостовете на р. Дунав, Парламента, Площада на героите, Рибарските кули, Двореца, , Църквата Св. Матияш,. След това пешеходна разходка по най-красивата улица на Будапеща Ваци, Свободно време или по желание разходка с корабче по р.Дунав(1ч.).Настаняване в хотела.Нощувка

Ден 3:  Закуска.Свободен ден или по желание рано сутринта тръгване в 07:00ч.еднодневна екскурзия до Виена/245км./. Панорамна автобусна обиколка на града с екскурзовод до Ринга – булеварда, който обхожда историческия център на града, построен на мястото на средновековните крепостни сетни. Ринга е дълъг 6,5 км и на него се намират най-представителните сгради на Виена:Операта – изключително красива сграда, построена в стил френски ренесанс; Мария-Терезия с двете сгради близнаци – Двореца Белведере/отвън/, Парламента, Кметството, Университета, сградата на Виенската борса – една от най-старите в света;Пешеходна разходка в центъра на Виена – Хофбург, ул. Грабен с колоната на чумата и разбира се, готическа катедрала „Св. Стефан“ – символът на Виена, нейната най-величествена и уникална постройка. По желание посещение на Пратера след обяд.Връщане в Будапеща късно вечерта около 23:00ч.. Нощувка.

Ден 4: Закуска. Или ПО ЖЕЛАНИЕ (с допълнително заплащане – 20 евро за възрастен и 15 евро за дете до 12 г. – цената е при мин. 25 туриста) ЕДНОДНЕВНА ЕКСКУРЗИЯ до най-емблематичните градове в Унгария и за унгарската история: Естергом – или още наречен унгарския Рим, Цитаделата на унгарския католицизъм, Резиденция на естергомските архиепископи, родното място на първия унгарски крал Св. Ищван, Вишеград – Крепостта от римско време Понте Навата, Двореца на Матяш Корвин в стил ренесанс; Сентендре – изключително живописен град, с барокови къщи, сръбски православни църкви, средиземноморска атмосфера, известен още като Града на марципана.
Връщане в Будапеща. Към 18:00ч.отпътуване за България.

Програми по желание (заплащат се при подписване на договора):
- Екскурзия до Виена-25 евро
- Екскурзия до Естрегом-Вишеград-Сентендре-20 евро
- Разходка с корабче по р.Дунав – 15 евро при минимум 20 човека
- Разходи от личен характер
- Трансфер до Пратера при минимум 25 човека-10лв.

Какво да видите
Будапеща
е една от най-атрактивните дестинации за туристите, както от Европа така и от Северна Америка, а напоследък  и от Азия.
Будапеща всъщност е обединение на три градчета – Буда, Обуда и Пеща. През 106 г. римляните основали селището Аквинкум на североизточната извивка на р. Дунав. След това населението му се сменило няколко пъти. Дошли маджарите. Те се отделили от финландското уграинско племе с корени в Сибир. Маджарският град, с двореца и овалната си стена, започнали да наричат Буда, а Аквинкум бил наименуван Обуда. Отсрещната страна на реката била също заселена, за да я кръстят Пеща. След като била завладяна от турците, а по-късно освободена от австрийската армия през 1869 г., Унгария се превърнала в пълноправен партньор в Австро-Унгарската монархия. Будапеща станала едно от най-важните пристанища на Дунав, а скоро и индустриален център.
Символите на Виена са могъщата, потъмняла от времето катедрала „Свети Стефан“ и прочутото Виенско колело, разположено в Пратера, огромният парк на брега на река Дунав. Няма да сбъркаме, ако кажем, че Виена има какво да даде на всеки, който я посети. Градът предлага много и различни възможности да се насладите на изкуство и култура – „Музея по история на изкуствата“, „Музейния квартал“, музеят „Леополд“, Императорският театър, Народният театър, театърът в Йозефщат. Ако сте любители на операта, задължително трябва да посетите Държавната опера и Народната опера. Не далеч от Щефансплац – сърцето на Виена, можете да откриете малки магазинчета, кафенета, ресторанти, с типичните национални ястия.

НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ: 

 • За лица над 18 години - лична карта или валиден задграничен паспорт с валидност минимум 6 месеца от датата на връщане .
 • За лица под 14 години - валиден задграничен паспорт с валидност минимум 6 месеца от датата на връщане
 • Ако лице под 18 години пътува с единия или без родители, е необходимо нотариално заверено удостоверение оригинал и 2 ксерокопия, че детето има право да излиза от страната + документ за самоличност на детето /задграничен паспорт или лична карта от 14 год.възраст/ + 2 копия от акта за раждане и оригинал. 

Теско Груп ЕООД е лицензирана туристическа агенция, притежаваща удостоверение за регистрация под № PK-01-7380, издадено от Министерство на туризма.
Застрахователят, с който ТУРОПЕРАТОРЪТ е сключил договор по чл. чл. 97, ал. 1 от Закона за туризма е ЗД „Евроинс”  и номерът на застрахователната полица е 00100000610.

ВАЖНО!

Можете да се възползвате от актуалната промоция само чрез закупуване на ваучер от Диийлс.бг. Неизползван в срок ваучер се счита за невалиден и сумата по него не се възстановява! 

-32% 245.00 лв. 165.00 лв.

За Туристическа агенция ТЕСКО ГРУП: