Посетете светите места в България на най-красивия християнски празник - Цветница! Еднодневна екскурзия до Кръстова Гора и Бачковския манастир - 08.04 за 26лв на човек вместо 37лв от туристическа агенция "По Света и у Нас"

УСЛОВИЯ

Описание:

Посетете емблематичните за българските християни места Кръстова гора и Бачковския манастир!

Еднодневна екскурзия маршрут София- Кръстова гора – Бачковски манастир – София на 08.04.2012 - Цветница!

Вярващите казват, че в местността Кръстова гора е заровено парче от Христовия кръст, а иконата на Богородица в Бачковския манастир е чудотворна!

Дори да не вярвате в чудеса, тази екскурзия ще ви освободи от ежедневния стрес, а ритуалът на поклонение, ще ви зареди с положителна енергия и смирение!

 


Условия:

  • Ваучерът е валиден от 19.03 до 04.04.2012 за сключване на договор в агенцията
  • За повече информация и записвания тел. 02/988 08 42, 0899043076, 0893618470
  • Всички общи условия на Травел Дийлс ООД

УСЛОВИЯ НА ОФЕРТАТА:

  • Срещу един ваучер получавате еднодневна екскурзия до Кръстова Гора и Бачковския манастир на 08.04.2012
  • Екскурзията е с включен в цената автобусен транспорт и маршрут София- Кръстова гора – Бачковски манастир – София
  • В цената е включено екскурзоводско обслужване и медицинска застраховка
  • Деца до 3 г. пътуват безплатно, ако не заемат седящо място, а деца над 3 г. пътуват със закупен ваучер на цената на възрастен.

Пролетното предложение специално за потребителите на Deals.bg ще ви отведе до най-скъпите християнски светини - Кръстова гора и Бачковския манастир.

Кръстов връх е триглав, най-високо е средното възвишение, където е Кръста, на западния връх е черквата „Св.Троица”, а на третия-източния връх има останки от средновековния манастир, разрушен от турците при масовота ислямизация. Под него е скалното светилище на бесите, което е замествало истинското светилище, намиращо се на скалата Белинташ в периода от 29-11 година пр.Хр. Истинското светилище по това време е подарено от римляните на племето одриси. Затова източното възвишение се нарича Малкият Белинташ.

ПРОГРАМА: Отпътуване в 07.30 часа от София от междинния мост пред стадион „Васил Левски”. Пътуване по живописното поречие на р.Чая. Почивка на Юговското ханче. Пристигане на Кръстова гора. Посещение на църквата „Покров на Света Богородица”,  „Св.Троица” и другите параклиси, Кръста и двете чудотворни изворчета. Участие в празничната литургия по случай празника.

Почивка за обяд/можете да си носите храна/-там няма възможност за хранене.

На връщане за София посещение на Бачковския манастир и поклонение пред Чудотворната икона на Богородица, подарена  от братята Бакуриани, основатели и дарители на втория по големина и значение манастир в България. Отпътуване за София.

Фирмата ”По света и у нас” ЕООД е млада и амбициозна туристическа агенция с  лиценз за продажба на пълен пакет туристически услуги. Тя оперира на пазара от началото на 2008 година и има амбицията да разнообрази офертата на предлаганите от софийските специализирани агенции  пътувания до известни и не толкова известни туристически, природни и исторически забележителности в България, както и извън страната.

Мисията на фирмата е да допринесе с високо качество на услугите и конкурентни цени за емоционалното съпреживяване на столичани и гостите на София, като им предлага предимно едно- и няколкодневни екскурзии. 

Туроператор “По света и у нас” – рег. № РКК-01-6094/14.04.2008 г. е застрахован по смисъла на чл. 42 от ЗТ в ЗАД „Алианц България”- клон бул „Княз Дондуков” № 8, застрахователна полица №  13160113320000004/23.04.2011 г.

-30% 37.00 лв. 26.00 лв.

За туристическа агенция "По света и у Нас":

Подобни оферти