Активни оферти на КАРАДЖЪ ТУРС ИНТЕРНЕШЪНЪЛ (1/)

Екскурзия до Одеса - перлата на украинското Черноморие! 3 нощувки със закуски, хотел 2/3* и транспорт, с Караджъ Турс!

УСЛОВИЯ

Описание:

Каним Ви през октомври на екскурзия до Одеса - Перлата на украинското Черноморие! Град с богата и вълнуваща история - един от големите градове на Руската империя през XVIII и XIX век и едновременно град, с архитектура близка до средиземноморската, със силно френско и италианско влияние.

Открийте нови привлекателни дестинации с Караджъ Турс!


Офертата включва:

 • С един ваучер предплащате 50 лв. на човек, при двойно настаняване, за:
 • Транспорт с лицензиран туристически автобус или микробус
 • 3 нощувки на човек в двойна стая, със закуски, хотел 2/3* в Одеса
 • Водач по целия маршрут
 • Останалата сумата от пакета доплащате към туроператора при сключване на договора си или в срок по уговорка

Доплащания:

 • Програми по желание
 • Медицинска застраховка с Асистанс
 • Пътни, магистрални, и гранични такси по маршрута София - Одеса - София - 32 лева
 • Входни такси за музеите
 • За дете до 11.99г, настанено с двама пълноплащащи доплащате 156лв
 • За единично настаняване - доплащате 96лв към пакета
 • Застраховка „Отказ от пътуване"

УСЛОВИЯ НА ОФЕРТАТА:

 • Дати на пътуване: 28.10. - 01.11.2016г. Тръгване от София
 • Ваучерът е валиден до 24.10.2016г. за сключване на договор в агенцията
 • След закупуване на ваучер, в 3 -дневен срок, трябва да подпишете договора си в централния офис на Караджъ турс или на е-мейл: operation@karacitours.bg
 • Необходимо е да предоставите разпечатан ваучер или номер и уникален код на ваучера в агенцията
 • От промоционалната цена можете да се възползвате само с ваучер от Deals.bg
 • Всички общи условия на Травел Дийлс

Програма:

1 Ден
Отпътуване от София в 17:00ч. от паркинга пред Централна ЖП Гара (бивш Трафик Маркет) по маршрут: София - В.Търново - Русе. Транзитно пътуване през територията на Румъния и Молдова. Нощен преход

2 Ден
Около обяд пристигане в Одеса – перлата на украинското Черноморие с най-прочутото пристанище. Освежаване във фоайето на избрания от Вас хотел и свободно време. Aко има свободни стаи в момента на пристигане, гостите се настаняват веднага. Ако няма свободни стаи, настаняването става след 14.00 ч. Това е политика на всички хотелиери в световен мащаб.Стаите се освобождават до 12:00 ч.
Свободно време за самостоятелна разходка или екскурзии по желание:
Екскурзии по желание: Панорамна-пешеходна екскурзия с местен екскурзовод на руски език. Административният център – разположен на Приморския булевард и едно от най- красивите кътчета на града, откъдето морското пристанище се спуска знаменитата Потьомкинска лестница, ул. Дерибасовска, Приморския булевард, двореца на Граф Воронцов и паметника на херцог дьо Ришельо и Екатерина Велика, Националния Театър за Опера и Балет, Одеския Археологически музей. Свободно време. Нощувка.

3 Ден - Закуска в хотела
Свободно време за самостоятелна разходка или екскурзии по желание:
Екскурзии по желание: Екскурзия до Одеските катакомби (включва транспорт, екскурзоводско обслужване на руски език и входна такса; продължителност – около 3 часа) - представляват мрежа от подземни тунели, бункери, пещери и лабиринти. Голяма част от тях са бивши каменоломни, които възникват през първата половина на 19 век във време на бурното строителство на Одеса като източник на строителен материал. Днес дължината на Одеските катакомби се изчислява приблизително на 2.5 хиляди километра. По време на Великата Отечествена война катакомбите служили като укритие на съветските партизани.
Свободно време за самостоятелна разходка или екскурзии по желание:
Екскурзии по желание: Следобед - Тур "Одеса – град на различни религии" ( включва транспорт и екскурзоводско обслужване на руски език) - посещение и разглеждане с професионален екскурзовод на храмове и обители, представящи религията и културата на отделните народи, оставили следи в развитието на града – Арменска църква, Арабския културен център, Синагога, Гръцка църква, Католически и Лутерански храм и Катедралата на Одеса (Преображенски храм) - най-големият православен храм в града с близо 3 вековна история.

Свободно време за самостоятелна разходка или екскурзии по желание:
Екскурзии по желание: По желание, вечеря в ресторант с национална кухня и музика на живо ( включва вечеря с тристепенно меню, алкохолна и безалкохолна напитка по 1 брой). Нощувка.

4 Ден - Закуска в хотела
Свободно време за самостоятелна разходка или екскурзии по желание:
Екскурзии по желание: Посещение и разглеждане на Националния Одески Театър - за Опера и балет и музея на театъра ( включва входна такса и екскурзоводско обслужване) - най-старият театър в Одеса, издигнат в необароков стил през 1887 година по проект виенските архитекти Фердинанд Фелнер и Херман Хелмер, които са проектирали сградите на театрите във Виена, Будапеща и други европейски градове.

Свободно време за самостоятелна разходка или екскурзии по желание:
Екскурзии по желание: Възможност за посещение на руска баня (продължителност 2 часа). Нощувка.

5 Ден
Закуска. Отпътуване за България. По пътя кратка спирка в Болград. Пристигане в София късно вечерта.

Допълнителни програми: 

- Панорамна обиколка на Одеса с местен екскурзовод – 30 лева; /при минимум 25 човека/;
- Вечеря в заведение с национална кухня и музика на живо – 50 лева (включва тристепенно меню, 1 безалкохолна и 1 алкохолна напитка); /при минимум 25 човека/;
- Посещение на руска баня - 60 лева /при минимум 25 човека/;
- Тур до Одеските катакомби – 45 лева (включва транспорт, екскурзоводско обслужване на руски език и входна такса);/при минимум 25 човека/;
- Тур "Одеса – град на различни религии" - 40 лева; /при минимум 25 човека/;
- Посещение на Националния одески театър за опера и балет и Музея на театъра – 45 лева; /при минимум 25 човека/;

За деца до 11,99 г. с 2-ма възрастни, допълнителни екскурзии са БЕЗПЛАТНИ. Промоционалните цени са валидни до 5 дни преди датата на отпътуване!

Забележка: Агенцията си запазва правото да промени последователността на изпълнение на програмата. Всички допълнителни екскурзии се осъществяват при събран определен минимален брой записани туристи.

****

Необходим минимален брой за осъществяване на пътуването - 45 туристи.
Пътуването е възможно да се осъществи и при по-малък брой туристи при доплащане към цената на пакета в зависимост от наличните записани туристи както следва:
При група от 40 до 45 човека - доплащане в размер на 20 лева на човек.
При група от 35 до 40 човека - доплащане в размер на 40 лева на човек.
При група от 30 до 35 човека - доплащане в размер на 75 лева на човек.

*****

Необходими документи: валиден задграничен паспорт 6 месеца след датата на завръщане. За лица под 18г - нотариално заверена родителска декларация - оригинал + 2 копия. Посещаваната страна е без специфични санитаро-хигиенни и митнически изисквания спрямо българските граждани.

Ако дете под 18 години пътува само с един от родителите си (или с друг придружител, различен от родител), той трябва да носи нотариално заверено пълномощно от не пътуващия родител + копие от него. За излизане на детето в чужбина, в случай че детето пътува с двамата си родители, но те са с различни фамилии, те трябва да предоставят акта за раждане на детето, както и копие от него. Този документ ще послужи пред българските гранични власти. 

*****

Компанията Караджъ Турс Интернешънъл ООД e регистриран туроператор и турагент (удостоверение за регистрация N05394 / 28.01.2005 г.), притежаващ застраховка на туроператора №15 921 1315 0000 501313 с валидност до 26.11.2016 г. на ЗАД *Армеец*, член на БАТА-България, ТУРСАБ-Турция.

*****

ВАЖНО!

Може да се възползвате от актуалната промоция само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg. Неизползван в срок ваучер се счита за невалиден и сумата по него не се възстановява!

 • 1
  Ценка Джамбазова от 01.12.2016 г. 06:32

  За съжаление екскурзиятя беше отменена, поради недостатъчен брой желаещи, но съм възхитена от реакцията на екипа на Караджъ Турс и най вече от Вълчо Семерджиев,кайто намери алтернативна екскурзия с друга фирма и успя да изпълни желанието ни. Екскурзията мина прекрасно! Благодаря за професионализма и доброто отношение!

Топ цена 179.00 лв.

За КАРАДЖЪ ТУРС ИНТЕРНЕШЪНЪЛ: