Екскурзия за един ден до Стария Пловдив за Дефилето на Младото вино от туристическа агенция По света и у нас

УСЛОВИЯ

Описание:

Започна сезонът  на виното! Какво по-добро начало от една приятна екскурзия  с отправна точка - Стария Пловдив. На тази дата там ще се отбележи Празникът на младото вино, на който ще присъстват производители от цялата страна! За да се настроите за празника, обаче, първо ще посетите Долнолозенски манастир „Св.Св. Петър и Павел”. Обителта е действаща и се обслужва от монахини.След това ще имате възможност да се включите в дегустациите на вино в три категории - червено вино, бяло вино, вино розе в Стария град на Пловдив.Ще има време и за разходка и посещение на старите къщи на града, превърнати в музеи, галериите, амфитеатъра и всичко останало, за да се потопите в магнетизма и специфичния аристократичен дух на Стария Пловдив.

Остава само да изберете приятна компания и да се отправите на едно зареждащо пътешествие!

С тази екскурзия ще съчетаем неповторимостта на Стария град и младото вино, което ще се хареса на всеки, дошъл да се потопи в атмосферата на празника.

Забавлявайте се с  ТА По света и у нас !

 


Офертата включва:

 • Еднодневна екскурзия с автобус до Пловдив и Долнолозенски манастир „Св.Св. Петър и Павел”
 • Екскурзоводско обслужване

Доплащания:

 • Такса за Дефиле на младото вино в стария град- 3 лева/човек, с този билет можете да дегустирате вино на 10 щанда. Щандовете ще бъдат разположени в дворовете на старите къщи в стария град, в галериите и други помещения, избрани от общината.

УСЛОВИЯ НА ОФЕРТАТА:

 • Дата на провеждане на екскурзията: 28.11.2015г
 • Отпътуване от София в 8 часа от стадион Васил Левски
 • Ваучерът е валиден до 26.11.2015 за сключване на договор в агенцията
 • За повече информация и записвания тел. 02/988 08 42, 0899043076, 0893618470
 • В рамките на 3 дни след закупуване на Вашия ваучер е необходимо да сключите договор в офиса на агенцията
 • Необходимо е да представите разпечатан Вашият ваучер при сключване на договора
 • От актуалната промоция може да се възползвате само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg
 • Всички общи условия на Травел Дийлс ООД

Програма:

Посещение на Долнолозенски манастир „Св.Св. Петър и Павел”.Кога е манастирът не е известно, но мястото е почитано за свято от незапомнени времена. Намиращите се артефакти в манастиския двор свидетелстват за отколешен духовен живот тук. Манастирът представлява комплекс от нови жилищни сгради и църква, тя е осветена на 29 юни 2005 г. от Знеполския епископ Николай. Обителта е действаща и се обслужва от монахини. Пристигане в Стария  Пловдив. Празникът се организира от Съвет по туризъм-Пловдив в партньорство с Община Пловдив и Национална лозаро- винарска камара /НЛВК/, Общински институт "Старинен Пловдив", медийни партньори, фирми и други.

Посетителите на празника ще имат възможността да дегустират вина от различни краища на България в три категории: червено вино, бяло вино, вино розе. Изборът за най-доброто ще  направят  чрез гласуване с карти. Урните, в които ще се пускат ще стоят  на трите входо-изхода на Стария град, където се продават и билетите. Чрез томбола ще бъдат  определени печелившиге билети на позналите победителите сред винопроизводителите. Списък с печелившите и отзивите от полученото вино ще бъде публикуван на сайта на Съвет по туризъм-Пловдив.

Всички участници-винопроизводители в събитието ще получат грамота, а победителите-специални отличия в съответните три категории. Учредени са  и шест специални награди от Европейския Рицарски Орден на виното - Консулат България за винарскиа изба. В трите категории специална комисия ще излъчи по двама победители, съответно за "Златен рицалски граал" и "Сребърен рицарски граал". Празникът ще представи едно благородно състезание между винопроизводителите, но и ще излъчи новите винени дестинации – винарски изби, дегустационни зали, шата и други в страната Естествено,  можете да разгледате старите къщи на града, превърнати в музеи, галериите, амфитеатъра и всичко, което предлага Пловдив. Отпътуване от центр. вход на стадион Васил Левски в 8 часа. Пристигане в София вечерта около 18,30 часа.

********

Туроператор "По света и у нас" притежава лиценз за туроператор и турагент N: РКК-01-6094 и застраховка отговорност на туроператора № 131 60153320000019 при застраховател ЗАД "Алианц България" валидна до 22.04.2016 г.

Важно! От актуалната промоция може да се възползвате само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg Неизползван в срок ваучер се счита за НЕВАЛИДЕН и сумата по него не се възстановява.

Топ цена 25.00 лв.

За туристическа агенция "По света и у Нас":

Подобни оферти