Екскурзия до Загреб и Плитвичките езера през септември, с Вени Травел! 2 нощувки със закуски в хотел 2/3*, транспорт и екскурзовод!

УСЛОВИЯ

Описание:

Предлагаме вълнуващо пътуване до Загреб и Плитвичките езера, Хърватия!

Плитвичките езера – най-красивия и най- известния хърватски национален парк, включен в списъка на ЮНЕСКО, Ви очаква! Ще разгледате красивите 16 свързани езера с атрактивно панорамно влакче или корабче.

Пътувайте с Вени Травел!


Офертата включва:

 • Срещу един ваучер предплащате 60 лв. на човек, при двойно настаняване, за:
 • Транспорт с лицензиран автобус 2/3*
 • 2 нощувки със закуски в хотел 2/3* в околностите на Загреб
 • Екскурзия до Плитвички езера (без вкл. входна такса)
 • Екскурзоводско обслужване по маршрута
 • Останалата сума от пакета заплащате в офиса на Вени Травел при подписване на договора или в срок по уговорка с туроператора

Доплащания:

 • Входна такса за Националният парк Плитвички езера - 110 HRK /15 евро, за възрастен, подлежи на потвърждение
 • Панорамна обиколка с екскурзовод на Белград – 10 лева/ 5 евро, при минимум 35 туриста
 • Панорамна обиколка с екскурзовод на Загреб – 10 лева/ 5 евро, при минимум 35 туриста
 • Застраховка „Медицински разходи при болест и злополука на туриста” с покритие 5000 евро: за лица до 69 год. – 6 лв./турист., до 85 години - 9 лв. /турист
 • Входни такси и билети за музеи и обекти, посещавани по желание
 • Допълнителни застраховки
 • За единична стая - 60 лв. към пакетната цена
 • За отпътуване от: Русе, Велико Търново и Габрово - 20 лв.; Пловдив и Стара Загора - 10 лв.

УСЛОВИЯ НА ОФЕРТАТА:

 • Период на екскурзията: 21.09 – 24/25.09.2016г. Отпътуване от София и други градове
 • Ваучерът е валиден до 16.09.2016г. за подписване на договор
 • След като заплатите ваучер, в 3 дневен срок, трябва да подпишете договора си в офис​а​ на ​Вени Травел или на е-мейл: ​venitravel@abv.bg
 • Необходимо е ​​да предоставите ваучера на ​​​Вени Травел, разпечатан или по е-мейл: venitravel@abv.bg
 • Всички общи условия на Травел Дийлс ООД

Програма:

1 ДЕН Отпътуване от Русе, Паркинга на Централна ЖП Гара в 22.00 ч., от Велико Търново в 23.30 ч. от хотел „Етър“,

2 ДЕН отпътуване от Габрово в 00.30 ч. от Лукойл до Дома на „Хумора и сатирата“, от Стара Загора в 02.00 ч. от ОМВ – Автогара, от Пловдив в 03.00 ч. от ОМВ в х-л „Санкт Петербург“ - паркинг , от София в 05.30 ч. от Автогара „Сердика“ /Бивш Трафик Маркет/ по маршрут София-Белград. Пристигане в Белград – панорамна обиколка на града /около 2 часа- срещу доплащане/: Църквата „Свети Сава“, площада на републиката, площад „Теразие“, Операта, Парламента, крепостта „Кале Мегдан“ и др. Отпътуване за Хърватия. Настаняване в района на Загреб. Нощувка .

3 ДЕН Закуска. Целодневна екскурзия до Националния парк „ПЛИТВИЧКИ ЕЗЕРА”- местността е обявена за национален парк през 1949 г. Той представлява 16 свързани чрез водопади езера, които са се образували между планинските масиви „МАЛА КАПЕЛА” и ”ПЛЕСЕВИЦА”. Разглеждане на природния парк по един от туристическите маршрути. Плитвичките езера – най-красивия и известен хърватски национален парк, включен в списъка на ЮНЕСКО. Езерата се разглеждат с панорамно влакче или корабче, които са включени в цената на входната такса, която е 110 куни (около 15 евро), за възрастен, за деца под 7 г – безплатно, деца 7 – 18 г – 55 куни (около 8 евро), студенти при представяне на межд. студентска карта – 80 куни (около 11 евро). Тази входна такса е за обиколка по маршрут до 4 часа и включва билет за корабче, билет за влакче из резервата - цените са информативни и се заплащат на касите на резервата. Разглеждането на парка включва ходене пеша и изисква подходящи обувки. Връщане в хотела. Нощувка.

4 ДЕН Закуска. Туристическа обиколка /срещу доплащане/– централния площад ”Бан Йелачич”, Стария град: Каптол и Градец, Катедралата, пазарът, Каменната порта с чудотворната икона на Благословената Дева Мария и Христос: църквата „Св.Марк”, Парламента, църквата „Св.Катерина”. Отпътуване за България. Пристигане в София късно през ноща, в Русе сутринта.

Забележки: Агенцията си запазва право на промени в реда на изпълнение на програмата при определени и не зависещи от агенцията обстоятелства!

При покачване цената на горивата, агенцията си запазва правото да актуализира цените си за предстоящи пътувания, независимо кога са направени резервациите!

Пунктове за отпътуване и връщане от различните градове :
Отпътуването от Шумен, Варна, Разград, Пловдив, Стара Загора, Габрово и Велико Търново, се осъществява при минимум 15 туриста от съответния пункт. Забележка: Преминава се през различните градове само ако има записани туристи от там.

Места за отпътуване и връщане:
Варна – Бензиностанция ОМВ до Автогара –ВАРНА
Шумен – отбивка 5-ти километър
Разград –Автогара Разград
Русе – паркинг на Централна ЖП гара
Велико Търново – пред хотел „Етър“
Габрово – Бензиностанция „Лукойл“ до Дома на „Хумора и Сатирата“
Стара Загора – бензиностанция ОМВ до Автогара
Пловдив – Паркинг ОМВ, хотел “Санкт Петербург“
София – Трафик маркет –Автогара „Сердика“

Общи данни за паспортен и визов режим: лична карта /задграничен паспорт с 6 месечна валидност към датата на отпътуване/. Няма визови, санитарни и медицински изисквания за посещаваните по маршрута страни.

Деца под 18 години, пътуващи без родители или с един родител, трябва да представят копие и оригинал на нотариално заверена декларация - съгласие за пътуване от родителиите, паспорт или лична карта и акт за раждане.

 ****

Туроператор „Вени травел – Венелина Рачева“ има сключена застраховка „Отговорност на туроператора“ със застраховател „ Евроинс” АД със седалище и адрес на управление: София 1000, бул. „Христофор Колумб“ 43 и с полица № 03700100000859/08.12.2015, валидна до 04.01.2017

****

ВАЖНО!

Може да се възползвате от актуалната промоция само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg. Неизползван в срок ваучер се счита за невалиден и сумата по него не се възстановява!

Топ цена 279.00 лв.

За Вени Травел:

 • Вени Травел
 • Русе 7000, ул. “Симеон Велики” 6, партер
 • 082/83 12 00; 0899 113 733, 0899 113 731
 • Работно време Пн - Пт: от 09:00 - 18:00 часа