Активни оферти на КАРАДЖЪ ТУРС ИНТЕРНЕШЪНЪЛ (1/)

Екскурзия до о. Лефкада, през октомври, с Караджъ Турс! 3 нощувки и закуски в хотел 2/3*, транспорт и програма в Солун!

УСЛОВИЯ

Описание:

о. Лефкада - природни красоти и плажове с прозрачни синьо-зелени води без конкуренция! 

Пътувайте с Караджъ Турс!


Офертата включва:

 • С един ваучер предплащате 50 лв. на човек, при двойно настаняване, за:
 • Транспорт с лицензиран туристически автобус или микробус
 • 3 нощувки със закуски в двойна стая, в хотел 2/3* (гр. кат. С) на о. Лефкада
 • Посещение на Солун
 • Водач по целия маршрут
 • Останалата сумата от пакета доплащате към туроператора при сключване на договора си или в срок по уговорка

Доплащания:

 • Програми по желание
 • Медицинска застраховка с Асистанс
 • Пътни, магистрални и гранични такси по маршрута София - Гърция - София - 22 лева
 • Входни такси за музеите
 • Традиционна гръцка вечер в заведениe с жива музика – 50 лв.
 • За дете до 11.99г, настанено с двама пълноплащащи - 116лв/ 124лв.
 • За единично настаняване - доплащате 63лв/ 74лв към пакета
 • Застраховка „Отказ от пътуване"

УСЛОВИЯ НА ОФЕРТАТА:

 • Дати на пътуване: 12.10. - 16.10. или 28.10. - 01.11.2016г. Тръгване от София
 • Ваучерът е валиден до 24.10.2016г. за сключване на договор в агенцията
 • След закупуване на ваучер, в 3 -дневен срок, трябва да подпишете договора си в централния офис на Караджъ турс или на е-мейл: operation@karacitours.bg
 • Необходимо е да предоставите разпечатан ваучер или номер и уникален код на ваучера в агенцията
 • От промоционалната цена можете да се възползвате само с ваучер от Deals.bg
 • Всички общи условия на Травел Дийлс

Програма:

1 ДЕН
Отпътуване от София в 22:00 часа от паркинга пред Централна ЖП Гара (бивш Трафик Маркет).
Преминаване на граничните пунктове Кулата и Промахон. Нощен преход.
2 ДЕН
Пристигане преди обяд на остров Лефкада. Островът, който се намира в Йонийско море , част от "Седемте Йонийски острови", е един от двата гръцки острова, до които се стига чрез мост. Островът предлага едни от най-красивите плажове и обагрени в синьо-зелено кристални морски води. При възможност настаняване веднага в хотел, ако няма налични стаи, настаняването става след 14:00ч. Нощувка.
3 ДЕН - Закуска в Хотела.
Свободно време за разходка и покупки или екскурзии по желание;
По желание: Целодневен круиз из Йонийските острови. Круизът потегля сутринта, има няколко спирки и обикаля по следния маршрут: плажът Порто Катсики - един от най-известните пясъчни плажове с кристални води,о-в Кефалоня - най-големият от групата Йонийски острови- посещение на най-северното му пристанище Фискардо и свободно време, о-в Итака-известен като роден край на прочутия Омиров герой Одисей, остров Меганиси и пещерно приключение - навлизане в пещерата Папаниколи за снимки, където по време на Втората световна война адмирал Латридис крие подводницата си, о-в Скорпио - известен в цял свят като острова на Онасис, о-в Мадури - където е роден и творил големият гръцки автор Аристотелис Валаоритис. Завръщане в хотела. Нощувка.
4 ДЕН - Закуска в Хотела.
Свободно време за разходка и покупки или екскурзии по желание;
По желание: Тур до град Лефкада - главен град на острова. Заобиколен е от морето и морско езеро- един от известните резервати на Йонийско море. Градът има свой дървен «Мост на въздишките или на влюбените», както го наричат местните, придавайки Венециански привкус на градчето. Близо до село Фрими, малко извън града се намира Манастирът Фанероменис, който е музей на църковното изкуство. Завръщане в хотела. Нощувка.
5 ДЕН - Закуска в Хотела.
Отпътуване от Лефкада. Посещение на град Солун за разходки и пазар. Отпътуване за България около 18:00ч.
Пристигане в София късно вечерта.

Допълнителни програми: 

- Целодневен круиз из Йонийските острови - 60 лв 
Целодневен круиз. Круизът потегля сутринта, има няколко спирки и обикаля по следния маршрут: плажът Порто Катсики - един от най-известните пясъчни плажове с кристални води,о-в Кефалоня - най-големият от групата Йонийски острови- посещение на най-северното му пристанище Фискардо и свободно време, о-в Итака-известен като роден край на прочутия Омиров герой Одисей, остров Меганиси и пещерно приключение - навлизане в пещерата Папаниколи за снимки, където по време на Втората световна война адмирал Латридис крие подводницата си, о-в Скорпио - известен в цял свят като острова на Онасис, о-в Мадури - където е роден и творил големият гръцки автор Аристотелис Валаоритис.

- Тур до град Лефкада и манастира Фанероменис - 30 лв
Заобиколен е от морето и морско езеро- един от известните резервати на Йонийско море. Градът има свой дървен «Мост на въздишките или на влюбените», както го наричат местните, придавайки Венециански привкус на градчето. Близо до село Фрими, малко извън града се намира Манастирът Фанероменис, който е музей на църковното изкуство

За деца до 11,99 г. с 2-ма възрастни, допълнителни екскурзии са БЕЗПЛАТНИ. Промоционалните цени са валидни до 5 дни преди датата на отпътуване!

Забележка: Агенцията си запазва правото да промени последователността на изпълнение на програмата. Всички допълнителни екскурзии се осъществяват при събран определен минимален брой записани туристи.

****

Необходим минимален брой за осъществяване на пътуването - 45 туристи.
Пътуването е възможно да се осъществи и при по-малък брой туристи при доплащане към цената на пакета в зависимост от наличните записани туристи както следва:
При група от 40 до 45 човека - доплащане в размер на 20 лева на човек.
При група от 35 до 40 човека - доплащане в размер на 40 лева на човек.
При група от 30 до 35 човека - доплащане в размер на 75 лева на човек.

*****

Необходими документи:

• за лица над 18 години - лична карта или валиден задграничен паспорт с валидност минимум 6 месеца от датата на връщане.

• за лица под 14 години - валиден задграничен паспорт с валидност минимум 6 месеца от датата на връщане.

Ако дете под 18 години пътува само с един от родителите си (или с друг придружител, различен от родител), той трябва да носи нотариално заверено пълномощно от не пътуващия родител + копие от него. За излизане на детето в чужбина, в случай че детето пътува с двамата си родители, но те са с различни фамилии, те трябва да предоставят акта за раждане на детето, както и копие от него. Този документ ще послужи пред българските гранични власти. 

*****

Компанията Караджъ Турс Интернешънъл ООД e регистриран туроператор и турагент (удостоверение за регистрация N05394 / 28.01.2005 г.), притежаващ застраховка на туроператора №15 921 1315 0000 501313 с валидност до 26.11.2016 г. на ЗАД *Армеец*, член на БАТА-България, ТУРСАБ-Турция.

*****

ВАЖНО!

Може да се възползвате от актуалната промоция само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg. Неизползван в срок ваучер се счита за невалиден и сумата по него не се възстановява!

Топ цена 199.00 лв.

За КАРАДЖЪ ТУРС ИНТЕРНЕШЪНЪЛ:

Подобни оферти