Екскурзия през март за Карнавала на остров Корфу: 3 нощувки, закуски, вечери в Olympion Village 3*и транспорт!

избери вариант
УСЛОВИЯ

Описание:

Карнавалът на един от най-живописните гръцки острови - Корфу води началото си още от Средновековието. Той произлиза от Дионисиевите празници в Древна Гърция. Събитието е свързано с маскарадни костюми, много веселие и e преплетено с местните традиции и бит. Ще станете свидетели на голямото парадно шествие, в края на което символично се изгаря крал Карнавал, за да изкупи греховете на жителите на Корфу; ще видите местния обичай на сватбата, съчетан с много хумор; ще се потопите изцяло в карнавалната атмосфера на острова!

Карнавал с дъх на бяло вино и пролетно настроение!

Пътувайте с Лъки Холидей!


Офертата включва:

  • Срещу един ваучер от 80 лв. на човек предплащате за:
  • Автобусен транспорт с лицензиран автобус за международни превози.
  • 3 нощувки със закуски и вечери в хотел 3 +* в Корфу / Olympion Villаge 3+*/.
  • Бонус Гръцка вечер с програма и вечеря в ресторанта на хотела.
  • Фериботни такси и билети.
  • Медицинска застраховка "Помощ при пътуване в чужбина".
  • Екскурзоводско обслужване по целия маршрут и престоя.
  • Останалата част от сумата по ваучера се доплаща в офиса на агенцията при сключване на договора или в срок по уговорка.

Доплащания:

  • Панорамна автобусна и пешеходна обиколка на гр. Корфу с включена входна такса за двореца на императрица Елизабет /Сиси/ - „Ахилион” – 15 евро.
  • Екскурзията до Палеокастрица – 10 евро /при минимум 20 участника/.
  • Старата крепост (6 EUR), комбиниран билет за Aрхеологическия музей, Старата крепост и Mузея на азиатското изкуство (8 EUR).
  • Входни такси за други музеи, обекти и прояви, посещавани по желание.
  • Градски транспорт.

УСЛОВИЯ НА ОФЕРТАТА:

  • Период на пътуване със собствен транспорт: 10.03.2016 – 14.03.2016 г.ли 30.04.2016 – 07.05.2016 г., според избрания ваучер.
  • Ваучерът е валиден до 26.02.2016 г. за сключване на договор в агенцията Лъки Холидей, по факс или е-mail: office@luckyholiday.eu.
  • Необходимо е преди да закупите Вашия ваучер да се свържете с агенцията за наличните свободни места за периода на пътуване.
  • След като закупите Вашия ваучер е необходимо до 3 работни дни да сключите договор в офиса на агенцията.
  • Необходимо е да представите разпечатан Вашия ваучер при сключване на договора.
  • Адреси на офисите на агенция Лъки Холидей:
  • София, ул. Удово 5, 0887 260 535 тел: 02/981 83 24.
  • Хасково, бул. Съединение 2, + 359 38 / 66 82 82.
  • Всеки може да закупи неограничен брой ваучери за себе си или за подарък.
  • От актуалната промоция може да се възползвате само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg.
  • Всички общи условия на Травел Дийлс ООД.

ПРОГРАМА

Отпътуване от Варна, Шумен, Велико Търново, Севлиево, София ,Хасково, Пловдив и Пазарджик.

1 ден /10.03.2016 г./

Отпътуване Варна около 21.00 ч. от ул. Антим I.

От Шумен около 22.00 ч.паркинга на Била /* При минимум 8 туриста, при по малка бройка 5-ти км/.

2 ден / 11.03.2016 г/

От Велико Търново около 00:20 ч./рано сутринта/ От Автогара Юг.

От Севлиево около 01:00 ч. От Бензиностанция ЕКО до Идеал Стандарт.

От София около 05:00 от площад "Александър Невски" по маршрут София – Кулата – Солун- Козани - Гравена – Иоанина – Игуменица

От Хасково, Пловдив и Пазарджик / допълнително се уточнява мястото и часа на отпътуване/.

Пътува се с ферибот до остров Корфу (около 1 ч). Пристигане следобед на острова и настаняване в хотела. Вечеря. Нощувка.

3 ден /12.03.2016 г./ Закуска. Туристическа програма в Корфу, посещение на двореца "Ахилион" – лятната резиденция на императрица Елизабет, построена през 1890 г. в чест на Ахил – любимият герой на императрицата. Отпътуване за Канони – малък полуостров на юг от Керкира. Тук се намира малък хълм, известен като Мишият остров. Легендата разказва, че на този корабоподобен остров са останките на кораб, превърнат в камък от ядосания бог Посейдон, след като екипажът го предизвикал като върнал Одисей в Итака. Пешеходна разходка в столицата Керкира: площад "Еспланада" – сърцето на града и най-големият площад на Балканите; галерията с арките "Листон" – едно от най-романтичните кътчета на града, копие на парижката улица "Риволи"; Старата крепост, свързана с венецианската окупация; дворецът "Св. Св. Георги и Михаил", където днес се помещава Музеят на азиатското изкуство; църквата "Св. Спиридон" – закрилник на града, спасявал го от чума, глад и турско нашествие. Свободно време. Връщане в хотела надвечер. Гръцка вечер в ресторанта на хотела с типични за острова танци ,музика и разбира се любимото сиртаки. Вечеря. Нощувка.

4 ден /13.03.2016 г./ Закуска. Посещение на столицата Керкира за наблюдаване на карнавалните тържества. Следобед - туристическа програма
*по желание: екскурзия до Палеокастрица – един от най-оживените и красиви курорти на острова, за който легендата разказва, че на негово място се намирал древният град Алкинос. На този бряг бродил Одисей, запленен от приказния остров. Посещение на манастира, посветен на Света Богородица – великолепен пример за гръцка религиозна архитектура. Според легендата Богородица спасила светата обител и местните жителите от нашествието на пирати, като вкаменила кораба им. Връщане в хотела надвечер. Вечеря. Нощувка.

5 ден /14.03.2016 Г./.Закуска. Отпътуване за България. Пристигане в София вечерта, във Варна рано сутринта на 15.03.2016 г.

***** 

ЗАБЕЛЕЖКА
Упоменатите часове в програмата са ориентировъчни и се доуточняват до 7 дни преди датата на отпътуване!
Поредността на допълните мероприятия на острова е примерна и би могла да претърпи промени без да това да ощетява участниците по никакъв начин!
Mинимален брой участници: 35 души.
Срок за уведомление при недостигнат минимален брой туристи: 7 дни преди датата на отпътуване.
Застраховка „Отмяна от пътуване“: предоставяме възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и др. Стойността на застраховката се изчислява на база крайна дължима сума по договора, като има значение и възрастта на Потребителя. В зависимост от възрастта на туриста стойността на застраховката е между 3% и 8% върху крайната дължима сума по договора за организирано пътуване.

*****

НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ

  • За лица над 18 години - лична карта или валиден задграничен паспорт с валидност минимум 6 месеца от датата на връщане.
  • За лица под 14 години - валиден задграничен паспорт с валидност минимум 6 месеца от датата на връщане. 
  • Ако лице под 18 години пътува с единия или без родители, е необходимо нотариално заверено удостоверение оригинал и 2 ксерокопия, че детето има право да излиза от страната + документ за самоличност на детето /задграничен паспорт или лична карта от 14-годишна възраст/ + 2 копия от акта за раждане и оригинал.

*****

Туроператор Лъки Холидей ЕООД има сключен договор по чл.97, ал.1 от ЗТ със 'Отговорност на Туроператора' с ЗАД ”Алианц България „ Сертификатът към застрахователната полица е с номер 113160153830000008, гр. София.

*****

ВАЖНО! Може да се възползвате от актуалната промоция само чрез закупуване на ваучер от Диийлс.бг. Неизползван в срок ваучер се счита за невалиден и сумата по него не се възстановява!

 

Топ цена 255.00 лв.

За Туристическа агенция "Лъки Холидей":

Подобни оферти