Профилактичен гинекологичен пакет за ранна диагностика и превенция на рак на маточната шийка! Гинекологичен преглед и цитонамазка в ДКЦ Асцендент!

УСЛОВИЯ

Описание:

 
Профилактиката е най-добрата грижа за Вашето здраве!
 
Гинекологичният преглед е задължителна част от нея, препоръчва се провеждането му един-два пъти годишно. Предназначен е за откриването на болестни и предболестни състояния на женската репродуктивна система.
 
Не отлагайте и не пропускайте да направите своят профилактичен гинекологичен преглед в ДКЦ Асцендент!
 
Помнете, че грижата за собственото здраве е най-доброто, което можете да направите за себе си и за хората, които обичате!

Офертата включва:

 • Гинекологичен преглед при специалист акушер-гинеколог и цитонамазка
 • Бонус: намаление за тест за Човешки папиломен вирус Digene за 45.00 лв. вместо 70.00 лв.
 • Бонус: 10% намаление от допълнителните гинекологични услуги и изследвания
 • Резултатите Ви ще бъдат подложени на професионален анализ.
 • Ще бъде изготвена квалифицирана медицинска консултация за Вашето здраве.

УСЛОВИЯ НА ОФЕРТАТА:

 • Ваучерът е валиден за използване: 29.09 - 31.10.2016 г.
 • Задължително е предварително записване на тел: 02/983 9494, 0885 542 079
 • Прегледите се извършват при д-р Гергана Гогова и д-р Димитър Спасов, според графика им
 • Необходимо е да представите разпечатан Вашият ваучер.
 • Всеки клиент може да закупува неограничен брой ваучери.
 • От актуалната промоция може да се възползвате само чрез закупуването на ваучер от Deals.bg.
 • Всички общи условия на Deals.bg.

Профилактиката е най-добрата грижа за вашето здраве. Гинекологичния преглед е задължителна част от нея, препоръчва се провеждането му един-два пъти годишно. Предназначен е за откриването на болестни и предболестни състояния на женската репродуктивна система. Като неизменна част от него е цитонамазката (PAP тест).

Не отлагайте и не пропускайте да направите своят профилактичен гинекологичен преглед в ДКЦ Асцендент. Помнете, че грижата за собственото здраве е най-доброто, което можете да направите за себе си и за хората, които обичате. 

 
Болестите на гениталиите при жените са разнообразни. Най-честите от тях са нарушенията в менстуалния цикъл (аменорея, дисменорея и менорагия), пролапсът на тазовите органи, инфекциозните увреждания на половите органи и маточната шийка/матката и доброкачествените и злокачествените тумори на матката или маточната шийка и яйчниците, както и тумороподобните лезии. Ракът на маточната шийкa е втората по честота причина за смърт от злокачествени заболявания сред жените след рака на млечната жлеза (според СЗО годишно в света се диагностицират около 500 000 нови случая, а около 300 000 жени умират ежегодно), а  ракът на яйчника (овариалният карцином) е петата по ред причина за смърт от рак у жените.

В редица случаи поставянето на ранна диагноза в значителна степен осигурява оздравяване от тези болести.

Диагностицирането започва с гинекологичен преглед.

Цитонамазката - основен и бърз метод за ранна диагностика: чрез нея се събират клетки от видимата зона на маточната шийка и от цервикалния канал и се изследват от специалист патолог. Така се определя наличието на предракови или ракови изменения.

При съмнение за злокачествено новообразувание допълнително се налагат редица методики, от които водещо е значението на HPV-теста: изследване за човешки папиломни вируси, които предизвикват рак на маточната шийка.

*****

ВАЖНО! 

Може да се възползвате от актуалната промоция само чрез закупуване на ваучер от Диийлс.бг. Неизползван в срок ваучер се счита за невалиден и сумата по него не се възстановява!

 

-67% 75.00 лв. 24.90 лв.

За ДКЦ „Асцендент” ООД:

Подобни оферти