Профилактичен пакет за превенция на онкологични заболявания-гинекологичен преглед, цитонамазка и HPV тест в МЦ Асцендент

УСЛОВИЯ

Описание:

Профилактиката е най-добрата грижа за Вашето здраве!
 
Гинекологичният преглед е задължителна част от нея, препоръчва се провеждането му един-два пъти годишно. Предназначен е за откриването на болестни и предболестни състояния на женската репродуктивна система. Като неизменна част от него е цитонамазката (PAP тест) и задължително HPV тест (ДНК-тест за човешки папиломен вирус, причинител на Ракът на маточната шийка). 
 
Ракът на маточната шийка е третия най-разпространен тип рак сред жените в световен мащаб. В начален стадии този тип рак не е съпроводен с някакви симптоми. Ето защо най-добрият начин за превенция срещу това заболяване е провеждането на скринингови изследвания при всички жени. Ранната диагностика може да открие не само ракови образования, но и предракови. В съвременната медицина се използват два основни метода за предпазване от цервикален рак - цитонамазка и HPV тест. Цитонамазката се използва като основен метод за откриване на увреждания в епитела на маточната шийка вече повече от 50 години. Рискът от неправилно вземане на пробата и субективната интерпретация, обаче, са пречка пред самостоятелното прилагане на този метод за ефективна превенция. Ето защо в рутинната практика като златен стандарт се прилага комбинация от двата теста, която гарантира близо 100% сигурност на резултатите.
 
Не отлагайте и не пропускайте да направите своят профилактичен гинекологичен преглед в ДКЦ Асцендент!
 
Помнете, че грижата за собственото здраве е най-доброто, което можете да направите за себе си и за хората, които обичате!

Офертата включва:

 • Срещу един ваучер получавате Профилактичен пакет за превенция на онкологични заболявания - гинекологичен преглед, цитонамазка и HPV тест .
 • Резултатите Ви ще бъдат подложени на професионален анализ.
 • Ще бъде изготвена квалифицирана медицинска консултация за Вашето здраве.

УСЛОВИЯ НА ОФЕРТАТА:

 • Ваучерът е валиден за използване: 21.12 - 29.02.2016 г.
 • Ваучерът е валиден резервация и закупуване: до 25.02.2016 г.
 • Необходимо е преди закупуване на ваучера да се обадите на тел.: 02/983 94 94 или 0885542079, за да проверите дали има свободен час.
 • След закупуване на ваучера е необходимо да направите резервация с номера му.
 • Работното време на медицинския център е от понеделник до петък от 07:30 - 19:00 ч.
 • Всеки клиент може да закупува неограничен брой ваучери.
 • Необходимо е да представите разпечатан Вашият ваучер.
 • От актуалната промоция може да се възползвате само чрез закупуването на ваучер от Deals.bg.
 • Всички общи условия на Deals.bg.

Профилактиката е най-добрата грижа за вашето здраве. Гинекологичния преглед е задължителна част от нея, препоръчва се провеждането му един-два пъти годишно. Предназначен е за откриването на болестни и предболестни състояния на женската репродуктивна система. Като неизменна част от него е цитонамазката (PAP тест).

 

Не отлагайте и не пропускайте да направите своят профилактичен гинекологичен преглед в ДКЦ Асцендент. Помнете, че грижата за собственото здраве е най-доброто, което можете да направите за себе си и за хората, които обичате. 
 
Болестите на гениталиите при жените са разнообразни. Най-честите от тях са нарушенията в менстуалния цикъл (аменорея, дисменорея и менорагия), пролапсът на тазовите органи, инфекциозните увреждания на половите органи и маточната шийка/матката и доброкачествените и злокачествените тумори на матката или маточната шийка и яйчниците, както и тумороподобните лезии. Ракът на маточната шийкa е втората по честота причина за смърт от злокачествени заболявания сред жените след рака на млечната жлеза (според СЗО годишно в света се диагностицират около 500 000 нови случая, а около 300 000 жени умират ежегодно), а  ракът на яйчника (овариалният карцином) е петата по ред причина за смърт от рак у жените.

В редица случаи поставянето на ранна диагноза в значителна степен осигурява оздравяване от тези болести.

Диагностицирането започва с гинекологичен преглед.

Цитонамазката - основен и бърз метод за ранна диагностика: чрез нея се събират клетки от видимата зона на маточната шийка и от цервикалния канал и се изследват от специалист патолог. Така се определя наличието на предракови или ракови изменения.

При съмнение за злокачествено новообразувание допълнително се налагат редица методики, от които водещо е значението наHPV-теста: изследване за човешки папиломни вируси, които предизвикват рак на маточната шийка.

ВАЖНО! 
Може да се възползвате от актуалната промоция само чрез закупуване на ваучер от Диийлс.бг. Неизползван в срок ваучер се счита за невалиден и сумата по него не се възстановява! Ако имате въпроси или препоръки, моля свържете се с нас на тел. 02/985 4000 или ни пишете на info@deals.bg.

 

 

-51% 140.00 лв. 69.00 лв.

За ДКЦ „Асцендент” ООД:

Подобни оферти