Активни оферти на Академия Щастлива жена (1/)

Надникнете в бъдещето си! Лична консултация - гледане на карти Десте в офиса на Академия Щастлива жена или онлайн по Skype от Здравка Атанасова!

избери вариант
УСЛОВИЯ

Описание:

Чудиш се дали това е твоят мъж?
Дали да смениш работата си или да останеш на същата позиция?
Дали да опиташ да се преместиш или да изчакаш?
Дали сега е подходящият момент да имате дете?
Или просто не можеш да разбереш какво пречи нещата да се случат по определен начин?
Или просто искаш да видиш къде се намираш и какво те очаква в близкото бъдеще?

Не се чуди! Попитай Здравка Атанасова и карти Десте.


Офертата включва:

  • Лична консултация - гледане на карти Десте в офиса на Академия Щастлива жена или Онлайн по Skype, според избрания ваучер
  • Консултацията е с продължителност 60 мин.

УСЛОВИЯ НА ОФЕРТАТА:

  • Ваучерът е валиден за записване до 30.11.2016г.
  • След закупуване на ваучер е необходимо си запишете час за лична консултация в офиса на Академия Щастлива жена на адрес: кв. Лозенец, ул. Димитър Хаджикоцев 35-37, вх. А, ет. 2 оф. 6, звънец 6 или за онлайн консултация по Skype
  • Телефон за записване: 0893 220 801, имейл: stefka@natalia.bg
  • При неявяване, ваучерът се анулира и сумата по него не се възстановява.
  • Необходимо е да представите разпечатан Вашия ваучер при посещение.
  • От актуалната промоция може да се възползвате само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg.
  • Всички условия на Deals.

Какво е Deste?

Това може би са най-старите гадателни карти. "Deste" на турски означава "купчина от карти" и "фала бакмак " е "хвърлянето" на карти за съдбата .Картите съдържат 65 символа. Началото идва от дълбоки стари времена, през далечната 1889г. те попадат в ръцете на една измирка на име Катина.
 

Коя е Катина?

В книгата "Измирските магьосници" е описан  живота на Катина. Тя е била грозна, но много умна жена, която пораства в една бедна махала в Измир. Катина става избраница на магьосниците. Имайки в ръцете си техниките на магията и гледането на съдбата чрез "Deste", така успява да сбъдне всичко, което някога е искала....Да се омъжи за богати мъже, да стане богата с каляски, палати, брилянти, скъпи платове..да й се възхищава целият Измир. Катина си е гледала  на „Deste” за бъдещето си, казвайки  "аз искам да знам" и "ако знам, тогава ще знам как да постъпвам във всяка ситуация".

Кутията на "Deste " е направена от евен, който пази картите обвити с тъмно кадифе, и отвън пише "Каквото съдбата донесе да е добре дошло".  Да знае някой бъдещето си е може би едно от най-старите нужди на човечеството, от както човек започва да осъзнава себе си и страховете си.

Мощен е страхът от непознатото! И може би е коренът на всичките ни страхове. Затова имаме в ръцете си нещо много старо и ценно!!
Никой не знае от къде идва "Deste".  Много е вероятно "Deste" да има корени още преди 600 г. пр.хр. в  архейския период. И още по-стара..през 1039 сл.хр. доказателства твърдят,  че "Deste " попада в ръцете на магьосници в раса Селчук . Тогава "deste"са били 57 и различни. С времето са давали на символите на "Deste" различни имена, но силата им не се губела. Право да гледат на "Deste " имат само избрани -  "Магк Джан" (мъдрите, избраните).

 

Карти Десте - това са карти, които са създадени от гръцка Жена-Богиня. Жените от този род много поколения са лечителки и гадателки, а нейната племенница Мара е известна в целия свят със своите магически умения.

Сега в България имаме представителка на тази уникална гръцка школа!

Здравка много точно познава всичко и с изненада се питаш, как човек, който виждаш за първи път толкова ясно те насочва. След тази среща имаш решение и знаеш какво да правиш.

Никога не съм вярвала в такива неща, но се доверих на Наталия и реших да пробвам. Беше много силно. Тази жена позна всички. Имаше неща, които аз усещах, но не исках да признавам, но на картите излязоха. А сега искам да взема решение, което отдавна отлагах. Знам, че не е лесно. Обаче наистина се чувствам готова.

Гери

Беше уникално! Просто тя ми казва неща, които никой не може да знае за мен и ми даде много ясна посока. Усещам се по-уверена и просто знам и чувствам, че ще стане това, за което мечтая.

Мария

Харесва ми. Беше малко странно, но много точно. Накара ме да се замисля за много неща. Имах един проблем и лекарите не намираха решение, а тя ми каза, да махна един подарък от приятел вкъщи. Махнах го и оздравях! Беше като магия! Много работи. Благодаря, Здравка!

Попитай съдбата си какво е подготвила за теб.

Понякога вярата и надеждата създават нови събития в живота ти.

 

ВАЖНО! 
Може да се възползвате от актуалната промоция само чрез закупуване на ваучер от Диийлс.бг. Неизползван в срок ваучер се счита за невалиден и сумата по него не се възстановява!

-50% 100.00 лв. 50.00 лв.

За Академия Щастлива жена:

Подобни оферти