Вечер на елегантния хумор! Гледайте новият спектакъл в Театър „Възраждане“ - "ИЗВЪН ЗЕМНО" на 04.10, вторник, от 19ч, билет за един!

избери вариант
УСЛОВИЯ

Описание:

Една жена ще ви накара да преживеете с нея това, което се случва на сцената, да я харесате, да я порицавате, да си задавате същите въпроси и да търсите сходни отговори.

ИЗВЪН ЗЕМНО

АВТОР: Иван Димитров
РЕЖИСЬОР: Васил Дуев
СЦЕНОГРАФИ: 
Елена Стумбова
Силвана Илиева

УЧАСТВАТ: Мариана Жикич, Ивайло Драгиев, Яна Кузова, Димитър Захариев


Офертата включва:

  • Срещу 1 ваучер получавате 1 билет за съответната ценова зона, за постановката "ИЗВЪН ЗЕМНО" на 04.10, вторник, от 19ч, в Театър „Възраждане“
  • Задължително е да имате отпечатан ваучер за касата на театъра
  • Продължителност - 50 минути.

УСЛОВИЯ НА ОФЕРТАТА:

  • Ваучерът е валиден до 04.10, до 18.00ч. след това става невалиден.
  • Ваучерът не е билет, срещу един ваучер ще получите билет на касата на театъра.
  • От актуалната промоция можете да се възползвате само с ваучер от Deals.bg.
  • Всички общи условия на Deals.bg.

Тази трагикомична история е толкова близка до реалността и в същото време рязко ни изважда от нея. Във времето, в което консуматорският дух е достигнал завидни висини в стремежа към все по-голямо и обширно потребление, в настояще, в което все повече хора подлагат на съмнение новосъздадените ценности, в епоха, в която семейството все по-често означава група хора, които не се вслушват в другия, в забързания свят на комуникации и технологии – една жена ще ви накара да преживеете с нея това, което се случва на сцената, да я харесате, да я порицавате, да си задавате същите въпроси и да търсите сходни отговори. И всичко това – в компанията на елегантно поднесен хумор, който ще държи усмивката на устата ви през цялото време.

Важно! От актуалната промоция може да се възползвате САМО чрез закупуване на ваучер от Deals.bg. Неизползван в срок ваучер се счита за НЕВАЛИДЕН и сумата по него не се възстановява. 

-50% 16.00 лв. 8.00 лв.

За Театър Възраждане:

Подобни оферти