Гледайте великолепната Силвия Лулчева в "Любовна песен" на 15.10 от 19 ч., Младежки театър, камерна сцена, билет за един

УСЛОВИЯ

Описание:

ЛЮБОВНА ПЕСЕН

От Джон Колвенбак

Режисьор Андрю Волкофф
Сценография и костюми Елена Иванова и Ралица Русева
С участието на: Силвия Лулчева, Николай Луканов, Светослав Добрев, Александър Хаджиангелов, Рая Пеева

"Любовна песен" е романтична комедия, която предоставя възможност за едно по-различно осмисляне на любовта...
Пиесата е играна за първи път в Royal Exchange Theatre в Лондон през 2006.

 


Офертата включва:

 • 1 билет за "Любовна песен" на 15.10. от 19 ч. в Младежкия театър, камерна сцена.
 • Местата са на 2 и 3-ри ред.
 • Задължително е да предоставите разпечатан ваучер на касата на театъра.
 • Продължителност – 1 ч. и 40 мин.

УСЛОВИЯ НА ОФЕРТАТА:

 • Ваучерът е валиден до 15.10.2016г, до 18.15 ч., след това става невалиден.
 • Ваучерът не е билет, срещу един ваучер ще получите билет на касата на театъра.
 • Всички общи условия на Deals.bg.

 

“Като първи режисьор, който се включва в програмата „Американско-български режисьорски обмен”, съм много развълнуван да поставя българската премиера на американската комедия от Джон Колвенбак „Любовна песен”, тук в Младежки театър „Николай Бинев”. Прочитайки пиесата, аз се влюбих в нея и започнах да мисля за нашата, американска гледна точка към любовта, хумора и любовните песни и открих интересна връзка между тях. В Америка на любовните песни, както и на комедиите, често се гледа с пренебрежение, тъй като се смятат за прости, повърхностни и незначителни. Но нека погледнем по-надълбоко. Тези песни, които малко хора смятат за невероятни произведения на изкуството, всъщност имат невероятна емоционална енергия и сила, каквито малко „истински произведения на изкуството” притежават. Те се докосват до нещо много дълбоко в нас, тъй както и добрите комедии могат да го докоснат: под маската на хумора ние често се вълнуваме и можем да стигнем дори до сълзи. Те ни говорят за истината и опознаването на човешкия опит, за желанието да чувстваш, да рискуваш, да се обвързваш, да изоставяш, ... да обичаш. Въпреки несправедливото подценяване на двата жанра – комедиите и любовните песни – те ни дават уникалната възможност да се отворим към огромните възможности на любовта и обвързването в нашия свят.
Погледната по този начин, „Любовна песен” започна да се трансформира. Тя вече не е просто американска пиеса. Не е българска постановка. Тя се превръща в универсално познание.”
Андрю Волкофф

*****

ВАЖНО!
Може да се възползвате от актуалната промоция само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg. Неизползван в срок ваучер се счита за невалиден и сумата по него не се възстановява!

-33% 12.00 лв. 8.00 лв.

За Младежки театър:

 • Младежки театър
 • гр. София, бул Дондуков № 8-10
 • Билетна каса - 988 17 53
 • Работно време на касата: от 08:30 - 19:30ч делнични дни, от 09:00 - 19:00ч. събота и неделя

Подобни оферти