Приказки за малки и големи! Гледайте "Макс и Мориц" в Театър ''Възраждане'' на 23.04 от 12:30 ч, билет за един!

УСЛОВИЯ

Описание:

Гледайте "Макс и Мориц" в театър ''Възраждане''!

Вижте забавните, безбройни и изобретателните пакости на двете деца !


Офертата включва:

  • 1 билет за спектакъла "Макс и Мориц", Театър ''Възраждане'', 23.04, събота от 12:30 ч.
  • Детско представление, препоръчителна възраст: +2 г.
  • Задължително е да имате отпечатан ваучер за касата на театъра.

УСЛОВИЯ НА ОФЕРТАТА:

  • Ваучерът е валиден до 23.04., до 12.00ч., след това става невалиден.
  • Ваучерът не е билет, срещу един ваучер ще получите билет на касата на театъра.
  • Всички общи условия на Deals.bg.

Макс и Мориц (за деца)
от Христо Ботев Станчев по Вилхелм Буш

Режисьор: Христо Ботев
Композитор: Развигор Попов
Сценография: Христо Ботев
Костюми: Анатоли Лазаров
Хореография: Анатоли Лазаров
Фотограф: Емил Добрев

Участват: Анатоли Лазаров, Йордан Ръсин, Филипа Балдева, Георги Златарев 

„Макс и Мориц“ е литературно произведение за деца, написано на немски език. Негов автор и илюстратор е писателят-хуморист Вилхем Буш (1832-1908) През 1858 година Буш публикувал своите първи карикатури, но известен го правят хумористичните истории за Макс и Мориц, които се появяват през 1865 година и досега имат огромен световен успех.

В произведенията му се смесват текст и рисунки и взаимно се допълват. Като художник Вилхелм Буш не бил много известен. Осъзнавайки това, той не показвал свои произведения. След смъртта си обаче той оставил около 1000 рисунки, които и днес удивляват целия свят. Разказите „Макс и Мориц” са публикувани за първи път през 1865г., а на български са преведени от Елин Пелин.Историята за Макс и Мориц представлява забавните и безбройни пакости на двамата „хулигани” Макс и Мориц в стихове. Самият текст се стреми колкото може да се доближи до оригиналния, като сам той е написан в стихове. С жизнерадостния си тон и карикатурна визия представлението напомня рисунките на Вилхем Буш от книжката. Допълнени и дописани,  пакостите напомнят за времето, когато децата играеха навън, а не пред компютрите. Комично и забавно, представлението завладява публиката с помощта на различни театрални техники и ефекти, и оставя желанието в малките зрители да се  забавляват, както някога техните родители. Естествено, оставя и поуката, че може да си палав, но всичко трябва да си има мярка, а с мярката трябва много да се внимава. „Тежко томува, който тъпо се шегува!“.

*****

Важно! От актуалната промоция може да се възползвате САМО чрез закупуване на ваучер от Deals.bg. Неизползван в срок ваучер се счита за НЕВАЛИДЕН и сумата по него не се възстановява. .

Топ цена 5.00 лв.

За Театър Възраждане:

Подобни оферти