Гледайте великолепния Вельо Горанов във "Великият инквизитор" на 16.02, от 19ч, Открита сцена "Сълза и смях"

УСЛОВИЯ

Описание:

Класически театър, от онзи тип актьорска игра, за която често жадуваме в последно време. Eдно великолепно представление, в което е вложено много сърце, много любов и прецизност!

Вижте смелото решение е да се постави Достоевски и в частност една глава от романа му "Братя Карамазови", каквато е "Великият инквизитор"!

ВЕЛИКИЯТ ИНКВИЗИТОР
По „Братя Карамазови” на Ф.М. Достоевски
Драматизация: Вельо Горанов
Постановка: Борис Радев
Сценография: Вельо Горанов
Костюми: Боряна Горанова
Участват: Вельо Горанов, Здравко Здравков, Николай Тодоров и Жан Илиев

Спектакъл, който не просто не оставя човек безразличен, но го прави различен, след като излезе от салона.
Драматизацията на Вельо Горанов е направена с изключителна прецизност и любов към текста и гения на Достоевски. А музиката на спектакъла е още една интересна среща - Моцарт и Вагнер. Божествената тема - темата на Господ, откриваме я в Моцартовия "Реквием"и темата на Инквизицията и на инквизитора - в "Гибелта на боговете" от Вагнер.

Просто трябва да се гледа!


Офертата включва:

  • 1 билет за ''Великият инквизитор'' на 16.02, от 19:00ч.
  • Местата са на 7 и 8 ред.
  • Задължително е да носите разпечатан ваучер на касата на театъра.

УСЛОВИЯ НА ОФЕРТАТА:

  • Ваучерът е валиден до 16.02, до 18.30ч, след това става невалиден.
  • Ваучерът не е билет. Необходимо е да имате отпечатан ваучер за касата на театър "Сълза и смях".
  • Всеки може да закупи неограничен брой ваучери за себе си или за подарък.
  • От актулната промоция можете да се възползвате единствено чрез закупуването на ваучер от Deals.bg.
  • Всички общи условия на Deals.bg.

"Да слушаш Вельо Горанов да говори след дълги години мълчание не само заради пантомимата, е преживяване от висша класа."
- Искра Крапачева

Артистът е от създателите на студио "Пантомима" през 70-те и на театър "Движение" през 80-те. Този сезон той направи 41 години на сцената.

Народно читалище „Славянска беседа” е първият център за духовен и културен прогрес в България, зародил се още през далечната 1880 година – само две години след освобождението. Тук се създава уникален комплекс за културно-просветна дейност. Ражда се Първата театрална трупа в София, от която се изгражда по-късно и трупата на Народния театър. Тук се основава първият в страната ни Симфоничен оркестър, от тук тръгват Операта, Музикалното училище, първите обществени организации, като туристическото дружество „Алеко”, първите църковни и светски хорове…

****

Важно! От актуалната промоция може да се възползвате САМО чрез закупуване на ваучер от Deals.bg. Неизползван в срок ваучер се счита за НЕВАЛИДЕН и сумата по него не се възстановява. Ако имате въпроси или препоръки, моля свържете се с нас на тел. 02/985 4000 или ни пишете на info@deals.bgИзползваните снимки, изображения и картинки са предоставени от партньора по сделката.

Топ цена 7.00 лв.

За Театър Открита сцена „Сълза и смях- 2009”:

Подобни оферти