Гледайте "Третото око", комедия на Театрална къща "Viva Arte", на 09.12, петък от 19 ч, в Театър "Сълза и Смях", 1 билет

УСЛОВИЯ

Описание:

Ведра, хумористична история за реалните човешки взаимоотношения, в която пред очите от наръчник на песимиста се превръща в наръчник на оптимиста!
ТРЕТОТО ОКО
от Олег Ерньов

Постановка: БОРИСЛАВ ЧАКРИНОВ
С участието на: НЕВЕНА БОЗУКОВА, СТЕФАН ИВАНОВ, МИЛЕНА МАРКОВА, АЛЕКСАНДЪР АЛЕКСАНДРОВ

Романтично - езотерична комедия :)

ПРЕМИЕРА! 


Офертата включва:

 • 1 билет за представлението "Третото око" на 09.12, от 19 ч, в Театър "Сълза и Смях"
 • Местата са на партер - 11 - 12 ред.
 • Задължително е да имате отпечатан ваучер за касата на театъра.

УСЛОВИЯ НА ОФЕРТАТА:

 • Ваучерът е валиден до 09.12. до 18.30 ч, след тази дата става невалиден.
 • Ваучерът не е билет, необходимо е да имате отпечатан ваучер за касата на театъра.
 • Всички общи условия на Deals.bg.

Смешна история за неудачите, през които преминава един прагматичен инженер, твърдо решил да възроптае срещу безразличието и неправдите. За нежност и внимание копнее и самотната му съседка, но тя е избрала пътя на духовното просветление. Неочаквано в общото им житие нахлува едно жизнерадостно момиче, което вярва, че животът трябва да се живее и че мечтите рано или късно се сбъдват. И в крехкия свят на човешките взаимоотношения баналното и поетичното, битовото и възвишеното, трагичното и сантименталното се заплитат в кълбетата на делничното. Но вярата, надеждата и любовта остават живи.
ПРЕМИЕРА: 10 октомври 2016, открита сцена „Сълза и смях” 
ТЕАТРАЛНА КЪЩА „VIVA ARTE”:
Като частен театър и театрален продуцент, „Viva Arte” има за мисия да създава само качествен театър, който грабва сърцето и ума. Ние се радваме на отзивчивостта на театралната публика в столицата и страната, като й предлагаме новаторски, съвременни и автентични театрални постановки. Театърът е източник на удоволствие и вдъхновение; той умее да сближава най-разнообразни култури и народи. Но той е и нещо много повече от това, защото може и да образова. Театърът може да ни накара да се смеем или плачем, но би трябвало и да ни провокира да мислим и разсъждаваме. Наша отговорност е да продължаваме традицията да забавляваме, образоваме и просветляваме своите зрители, без които нямаше да ни има.

В екипа са привлечени творци, които са достатъчно известни на широката публика, като водещото в избора им е изискването за отдаденост на театралното изкуство, а не просто звездният статус на участниците. Както актьорите, така и постановъчните екипи са типът съмишленици, съавтори на спектакълите, от които има нужда всеки театрален проект.

******

ВАЖНО!

Може да се възползвате от актуалната промоция само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg. Неизползван в срок ваучер се счита за невалиден и сумата по него не се възстановява!

 • 1
  Мария Александрова от 10.12.2016 г. 06:13

  Хареса ми

-44% 18.00 лв. 10.00 лв.

За Театрална къща "Viva Arte" на Открита сцена „Сълза и смях”:

Подобни оферти