/static/images/user_security.png

Хелиоматични (Фотосоларни) диoптрични очила TRANSITIONS VI с преглед при опитен офталмолог за 147лв вместо за 243лв от "Оптика Варна"

 
Хелиоматични (Фотосоларни) диoптрични очила TRANSITIONS VI с преглед при опитен офталмолог за 147лв вместо за 243лв от Оптика Варна - Снимка
147.00лв. Изтекла сделка

Стойност: 243.00 лв.
Отстъпка: 40%
Спестени: 96.00 лв.
00:00:00
Сделката е изтекла
9 Закупени
КЛИКНИ ЗА ДЕМОНСТРАЦИЯ НА ХЕЛИОМАТИЧНИ ( ФОТОСОЛАРНИ ) СТЪКЛА TRANSITIONS VI Хелиоматици/Фотосоларни очила? Фотосоларните очила са супер алтернатива за хората, които носят очила, но същевременно имат по-чувствителни към слънцето очи и изпитват дискомфорт и напрежение навън. В помещение очилата са прозрачни, като обикновенни очила, но навън се оцветяват до 75% в сиво или кафяво ( по-ваш избор) в....
Детайли и условия
  • Получавате рамка с органични хелиоматични ( фотосоларни ) стъкла с антирефлексно покритие.
  • Стъклата са с допълнително твърдо покритие (6-8 H) за по-трудно надраскване и супер хидрофобно покритие.
  • В промоцията се включва и безплатен калъф и кърпичка.
  • В промоцията се включва и безплатен очен преглед и безплатна изработка на цели рамки.
  • Ваучерът е валиден от 25.01.2012 до 25.02.2012г.
  • Всички, които искат да се възползват от безплатния преглед трябва да си запишат час предварително.
  • Стъклата са в диапазон +/- 4 sph с +/- 2 cyl
  • Време за изработка до 14 дни
  • Всички общи условия на Дийлс.БГ

КЛИКНИ ЗА ДЕМОНСТРАЦИЯ НА ХЕЛИОМАТИЧНИ ( ФОТОСОЛАРНИ ) СТЪКЛА TRANSITIONS VI

Хелиоматици/Фотосоларни очила?

Фотосоларните очила са супер алтернатива за хората, които носят очила, но същевременно имат по-чувствителни към слънцето очи и изпитват дискомфорт и напрежение навън. В помещение очилата са прозрачни, като обикновенни очила, но навън се оцветяват до 75% в сиво или кафяво ( по-ваш избор) в зависимост от интензитета на УВ лъчението. По този начин получавате точно толкова комфорт точно колкото ви е нужен, и не е наложено ограничението, което имат слънчевите очила с един постоянен цвят - наситеността се мени според вашите нужди, тя може да е 10%, 30% или стандартната за слънчеви очила 75%.

Цена

В тази промоция наблягаме на качеството. Има различни фотосоларни очила на различни и дори по-ниски цени, много от тях не са органични, а стъклени ( минерални ), което означава, че са чупливи и тежки. Други пък нямат антирефлексно покритие. При трети технологията, не е на ниво и оцветяването или изсветляването става много бавно. Този път решихме да предложим най-доброто и безкомпромисно решение - TRANSITIONS VI - това е най-новата и най-добрата технология, която може да се купи на пазара ( разгледайте www.transitions.com ). Тази промоция, е за хора, които искат най-доброто за себе си!

 

Рамката

Рамките включени в промоцията са в ценови диапазон 25-29лв, който е стартов и в този диапазон имаме изключително много модели - и метални и пластмасови. За целите на промоцията е калкулирана цена на рамка от 25лв, като решихме да даваме възможност за избор на рамки до 29лв без доплащане за да има разнообразие.

Цената за изработка на цели рамки е включена в промоцията, а ако изберете рамка тип корда или глазант се доплащат съответно 5лв и 9лв

п.п - Да имаме "черни пластмасови рамки със широки дръжки" :)

Доплащания

Ако вашите стъкла не са включени в диапазона на промоцията можем да изберем нещо друго от каталога, като доплащате само разликата от каталожната цена на тези които са включени в промоцията. Ако искате друг тип стъкла с изтъняване, хелиоматици и.т.н. също ще приспаднем цената на стъклата от промоцията и ще доплатите разликата. Ако изберете рамки тип корда или глазант се доплаща според цената на изработка - корда 10лв(5лв доплащане) и глазант 14лв (9лв доплащане), тъй като в промоцията е заложена цената за изработка на цели рамки - 5лв. Ако изберете по-скъпа рамка от 29лв също доплащате разликата.

Въпроси?

Всичко в оптиката е според конкретния случай, ние знаем това и ще отговорим на всеки един ваш въпрос ако ни го зададете в коментарите или ни пишете.

Прегледи

Ние ви даваме възможност за безплатен преглед при специалист с над 20 годишен опит, не стажант, не някой временно преминаващ, а лекар-офталмолог с който работим ексклузивно и даваме гаранция за това. Прегледа няма да е на конвейр, а ще е толкова дълъг, колкото е нужно. От вас се иска само да си запишете час за преглед и да се появите за прегледа. Препоръчваме ви записване за прегледи в събота, тъй като тогава нашия офталмолог е по-гъвкав с времето.

Гаранция?

Ако не си харесате рамка или не можем да удовлетворим други ваши желания ви гарантираме, че ще ви възстановим сумата, която сте заплатили за ваучера.

Отношение

Ние сме опитен екип и знаем от какво има нужда един човек. Топлото и приятелско отношение и по-скоро желанието ни да направите информирана покупка са движещите ни сили. Няма да ви назидаваме, да ви се караме или да ви се мръщим или да настояваме да купите нещо. Бъдете наши приятели и ние ще бъдем ваши!

Важно! От актуалната промоция може да се възползвате само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg.
Неизползван в срок ваучер се счита за НЕВАЛИДЕН и сумата по него не се възстановява.
Ако имате въпроси или препоръки, моля свържете се с нас на тел. 02/985 4000 или ни пишете на info@deals.bg

Важно! Използваните снимки, изобразжения и картинки са предоставени от доставичка на настоящата промоция. 

CAPTCHA Image
До момента няма зададени въпроси.

Информация за партньора

Оптика Варна
ИнтерОптика ООД.
Варна, ул.Иван Аксаков 57 ( район "Генералите") office@optikavarna.com
052/613 592 ( 11:00 - 14:00 )

Часовете за контакт по телефона са за ваше удобство, тъй като това е времето, в което сме осигурили служител, който да отговаря на вашите въпроси свързани с промоциите.

Препоръчани оферти

Подстригване с гореща ножица + термо грижа и сешоар от ТОП коафьор, цени от 12.90лв

12.90 лв. преглед
43:42:26
Топ цена
Сделката е активна
1325 Закупени

Гел върху естествен нокът или гел лак SNB + декорации в Салон Flowers за 11.90лв

11.90 лв. преглед
43:42:26
Топ цена
Сделката е активна
1258 Закупени

Маникюр с Shellac,Gelish или Bluesky + 4 декорации по избор в Салон Женско царство

10.50 лв. преглед
67:42:26
Топ цена
Сделката е активна
728 Закупени
Виж изминали оферти
Избери твоя град и виж най-добрите сделки!
1
Абонирай се за най-добрите оферти в твоя град!
2
Deals.bg ти предоставя всеки ден страхотни сделки с невероятно намаление до 90%.