Хелиоматични (Фотосоларни) диoптрични очила TRANSITIONS VI с преглед при опитен офталмолог за 147лв вместо за 243лв от "Оптика Варна"

УСЛОВИЯ

Условия:

 • Ваучерът е валиден от 25.01.2012 до 25.02.2012г.
 • Всички, които искат да се възползват от безплатния преглед трябва да си запишат час предварително.
 • Стъклата са в диапазон +/- 4 sph с +/- 2 cyl
 • Време за изработка до 14 дни
 • Всички общи условия на Deals.bg

УСЛОВИЯ НА ОФЕРТАТА:

 • Получавате рамка с органични хелиоматични ( фотосоларни ) стъкла с антирефлексно покритие.
 • Стъклата са с допълнително твърдо покритие (6-8 H) за по-трудно надраскване и супер хидрофобно покритие.
 • В промоцията се включва и безплатен калъф и кърпичка.
 • В промоцията се включва и безплатен очен преглед и безплатна изработка на цели рамки.

КЛИКНИ ЗА ДЕМОНСТРАЦИЯ НА ХЕЛИОМАТИЧНИ ( ФОТОСОЛАРНИ ) СТЪКЛА TRANSITIONS VI

Хелиоматици/Фотосоларни очила?

Фотосоларните очила са супер алтернатива за хората, които носят очила, но същевременно имат по-чувствителни към слънцето очи и изпитват дискомфорт и напрежение навън. В помещение очилата са прозрачни, като обикновенни очила, но навън се оцветяват до 75% в сиво или кафяво ( по-ваш избор) в зависимост от интензитета на УВ лъчението. По този начин получавате точно толкова комфорт точно колкото ви е нужен, и не е наложено ограничението, което имат слънчевите очила с един постоянен цвят - наситеността се мени според вашите нужди, тя може да е 10%, 30% или стандартната за слънчеви очила 75%.

Цена

В тази промоция наблягаме на качеството. Има различни фотосоларни очила на различни и дори по-ниски цени, много от тях не са органични, а стъклени ( минерални ), което означава, че са чупливи и тежки. Други пък нямат антирефлексно покритие. При трети технологията, не е на ниво и оцветяването или изсветляването става много бавно. Този път решихме да предложим най-доброто и безкомпромисно решение - TRANSITIONS VI - това е най-новата и най-добрата технология, която може да се купи на пазара ( разгледайте www.transitions.com ). Тази промоция, е за хора, които искат най-доброто за себе си!

 

Рамката

Рамките включени в промоцията са в ценови диапазон 25-29лв, който е стартов и в този диапазон имаме изключително много модели - и метални и пластмасови. За целите на промоцията е калкулирана цена на рамка от 25лв, като решихме да даваме възможност за избор на рамки до 29лв без доплащане за да има разнообразие.

Цената за изработка на цели рамки е включена в промоцията, а ако изберете рамка тип корда или глазант се доплащат съответно 5лв и 9лв

п.п - Да имаме "черни пластмасови рамки със широки дръжки" :)

Доплащания

Ако вашите стъкла не са включени в диапазона на промоцията можем да изберем нещо друго от каталога, като доплащате само разликата от каталожната цена на тези които са включени в промоцията. Ако искате друг тип стъкла с изтъняване, хелиоматици и.т.н. също ще приспаднем цената на стъклата от промоцията и ще доплатите разликата. Ако изберете рамки тип корда или глазант се доплаща според цената на изработка - корда 10лв(5лв доплащане) и глазант 14лв (9лв доплащане), тъй като в промоцията е заложена цената за изработка на цели рамки - 5лв. Ако изберете по-скъпа рамка от 29лв също доплащате разликата.

Въпроси?

Всичко в оптиката е според конкретния случай, ние знаем това и ще отговорим на всеки един ваш въпрос ако ни го зададете в коментарите или ни пишете.

Прегледи

Ние ви даваме възможност за безплатен преглед при специалист с над 20 годишен опит, не стажант, не някой временно преминаващ, а лекар-офталмолог с който работим ексклузивно и даваме гаранция за това. Прегледа няма да е на конвейр, а ще е толкова дълъг, колкото е нужно. От вас се иска само да си запишете час за преглед и да се появите за прегледа. Препоръчваме ви записване за прегледи в събота, тъй като тогава нашия офталмолог е по-гъвкав с времето.

Гаранция?

Ако не си харесате рамка или не можем да удовлетворим други ваши желания ви гарантираме, че ще ви възстановим сумата, която сте заплатили за ваучера.

Отношение

Ние сме опитен екип и знаем от какво има нужда един човек. Топлото и приятелско отношение и по-скоро желанието ни да направите информирана покупка са движещите ни сили. Няма да ви назидаваме, да ви се караме или да ви се мръщим или да настояваме да купите нещо. Бъдете наши приятели и ние ще бъдем ваши!

Важно! От актуалната промоция може да се възползвате само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg.
Неизползван в срок ваучер се счита за НЕВАЛИДЕН и сумата по него не се възстановява.

Важно! Използваните снимки, изобразжения и картинки са предоставени от доставичка на настоящата промоция. 

-40% 243.00 лв. 147.00 лв.

За Оптика Варна:

 • Оптика Варна
 • Варна, ул.Иван Аксаков 57 ( район "Генералите") office@optikavarna.com
 • 052/613 592 ( 11:00 - 14:00 )
 • Няма фиксирано работно време...

Подобни оферти