Хип Хоп танци, 2 безплатни посещения на 12 и 13 март и едно на половин цена, на 19 март, в DANCE CORNER до МОЛ България!

УСЛОВИЯ

Описание:

Хей, ти! Да, ти!
Хип Хопът те чака да станеш част от него, а един от най-добрите начини да го направиш е като се научиш да танцуваш! Затова си вдигай ... абе, вдигни се и ела в залата!

В допълнение на вече сформираните групи, отваряме нова група за начинаещи в чисто новата зала – DANCE CORNER! 
Първите уроци там са на 12-ти и 13-ти март и ще бъдат БЕЗПЛАТНИ! На тях нашият преподавател Яшо ще покаже истински Хип Хоп танци и ще разкаже откъде идва това животно Хип Хоп и защо е толкова криворазбрано в България.
Ако все още се чудиш дали да дойдеш, прочети по-надолу. Ако не - пак ела!

Тренировката е подходяща за всички възрасти - деца, юноши, възрастни, достатъчно е желанието и доброто настроение!


Офертата включва:

 • Ваучерът включва 2 безплатни трениворки на 12. и 13.03. и трета на половин цена на 19.03.2016г. Нова група за начинаещи - събота и неделя от 17.30 до 19.00ч.

УСЛОВИЯ НА ОФЕРТАТА:

 • Валидност на ваучера: до 19.03. 2016г
 • Необходимо е да предоставите разпечатан своя ваучер.
 • Можете да закупите и ползвате 1 ваучер за себе си и неограничен брой за подарък.
 • От актуалната промоция можете да се възползвате единствено чрез ваучер от Deals.bg.
 • Всички общи условия на Deals.bg.

Посещавайки тези класове ще получиш следното:

- 90 минутна (може и малко отгоре) тренировка.

- Знания в следните улични стилове: Hip Hop, Popping, Locking, House. Тези знания Яшо черпи от хората, които са създали тези танци. Без измишльотини, лиготии и т.н.

- Танцуване на яка музика - здрав ФЪНК, готин ХАУС и чист и неподправен ХИП ХОП. Без Джъстин Бийбър, Криско бийтс и тем подобни, моля, моля!

- Много смях и забавление!

- Мускулна треска!

Оставяме и малко информация за преподавателят, макар и той да не обича много да говори за себе си:

Яшо се занимава с танци вече цели 20 години. Като дете започва с народни танци, а по-късно се запалва по уличните стилове. През това време е участвал в десетки спектакли на голяма сцена, както и в множество фестивали в чужбина. От 2012-та година насам всяко лято посещава престижният международен танцов лагер SDK Europe, където взима уроци от най-старите танцьори и най-големите имена в уличните танци и Хип Хоп културата. Само някои от тях са Caleaf Sellers, Buddha Stretch, Henry Link, Loose Joint, Mr. Wiggles, Suga Pop, Hiro, Kite, Walid, Rabah, Damon Frost и много други. През 2015-та година е награден за най-добър ученик на лагера. В България Яшо е печелил редица състезания и е един от малкото улични танцьори, които всъщност са танцували на улицата. Стиловете, с които днес се занимава активно са Hip Hop, Popping, Locking и House. Към момента е асистент в първият детски танцов ансамбъл в България “Росна китка”, преподавател по ритмика и танци в НСА „Васил Левски” и основател на школата по улични танци „2Bad”. За себе си и танците казва следното: „За мен е много важно никога да не спирам да се уча, да се развивам, да се усъвършенствам. Още по-важно обаче е да предавам културата и танците на по-младите поколения. В противен случай всичко е било за нищо.”

Ако все още се чудиш дали да дойдеш, просто ела, защото нямаш какво да губиш! Ние сме в залата и танцуваме! Танцувай и ти с нас!

DANCE CORNER център се намира на изключително комуникативно място между магазините Била и Джъмбо и разполага с две зали с отлично озвучаване, вентилация, с удобни съблекални, бани и тоалетни.  
 
ВАЖНО! Можете да се възползвате от актуалната промоция само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg. Неизползван в срок ваучер се счита за невалиден и сумата по него не се възстановява! 
 • 1
  Подходящо ли е за деца на 9год.?
 • Deals.bg

  Здравейте,

  По принцип офертата е подходяща, но е добре да се направи предварителна консултация с треньора.

  Поздрави, Екипът на Дийлс.бг

Топ цена 3.50 лв.

За Танцов и спортен център DANCE CORNER:

Подобни оферти