Ново - екшън стая само за смелчаци! Едночасово приключение за 4-ма хорър маниаци от "AREA 51"

УСЛОВИЯ

Описание:

Можеш да се възползваш от предизвикателството всеки делничен ден от 10 до 16 часа.
Ще успееш ли да пребориш нашественика? Тъмнина, смърт, трупове, кръв - всички страхове, събрани на едно специално място! Резервирай час в екшън стая "AREA 51" и провери възможностите си.
 
 

Офертата включва:

 • Ваучер за 4 човека - едночасово приключение.
 • Времетраене - 60 минути.

УСЛОВИЯ НА ОФЕРТАТА:

 • Ваучерът е валиден до 22.12.2015 г.
 • Необходимо е записване на час, поне един ден по-рано, на сайта на екшън стаята: http://www.area51.bg/
 • За повече информация и за записване на часове: 0886666633
 • Работно време: всеки ден от 10 до 00 часа. Клиентите с ваучер могат да се възползват от промоцията от понеделник до петък от 10 до 16 часа.
 • Необходимо е да представите разпечатан Вашия ваучер на място.
 • Всеки може да закупи неограничен брой ваучери за себе си и за подарък.
 • От актуалната промоция може да се възползвате само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg.
 • Всички условия на Дийлс БГ.

За "АREA 51"

На 15 октомври 2015 г. в София отвори врати първата по рода си екшън стая - "АREA 51" или "ЗОНА 51", която поставя участниците в ролята на последната надежда на човечеството срещу опасен зомби-вирус. 

На ул. Клокотница 71 в столицата смелчаците ще могат да се отдадат на автентично преживяване като от филм на ужасите. В приятелска компания всички желаещи ще могат да изпробват смелостта, интелекта, физическата си сила, ловкостта и реакциите си под прилив на адреналин в кръвта.

Черпеща името си от легендарната Американска военна база, "AREA 51" е интересна иновация във вече съществуващия хит на "стаите загадки". Участниците ще имат на разположение точно 60 минути, за да излязат отстаята. За разлика от всички подобни игри, в "AREA 51" екшънът играе главна роля. Преди влизането си участниците ще бъдат оборудвани със сензорна пушка по свой избор, с която ще стрелят по истински зомбита в механизиран вариант. "Спасителите на човечеството" ще бъдат разделени в отбори от 2 до 5 човека и ще трябва сами да изградят стратегия и да разгадаят как да победят врага.

Измамно лесна на теория, но изненадващо предизвикателна на практика, "AREA 51" ще е достъпна за хора от всякакви възрасти. Резервации могат да бъдат направени чрез официалния сайт на стаята – www.area51.bg, като в допълнение може се заяви и индивидуална ранг-листа по отбори. По време на цялата игра ще се осъществява двустранна връзка със сътрудник от екипа, който ще наблюдава и слуша чрез камери за сигурност – така участниците могат да излязат по всяко време, когато пожелаят.

"Искаме да предоставим на клиентите си възможността да се въплътят в ролята на герои, да почувстват това, което една видео игра никога не би могла да предложи", казва Джоана Атанасова, собственик и създател на "AREA 51".

"Създадохме нещо невиждано до сега в сферата на развлекателните дейности. Играта е наистина уникално преживяване", споделя Петър Балев от екипа на стаята.

****

ВАЖНО! Може да се възползвате от актуалната промоция само чрез закупуване на ваучер от Диийлс.бг. Неизползван в срок ваучер се счита за невалиден и сумата по него не се възстановява! Ако имате въпроси или препоръки, моля свържете се с нас на тел. 02/985 4000 или ни пишете на info@deals.bg.

 • 2
  Здравейте, може ли да се вземат 2 или 3 валчера и да играят повече деца? Става въпрос за деца 13 г.- за празнуване на рожден ден.
 • Deals.bg

  Здравейте,

  Всеки може да закупи неограничен брой ваучери за себе си и за подарък. Тъй като децата са на възраст под 15г., е желателно, те да бъдат с придружител.

  Оставаме на разположение за допълнителни въпроси.

  Поздрави,

  Екипът на Дийлс.бг

 • 1
  Може ли да играе отбор от 5 човека с този ваучер?
 • Deals.bg

  Здравейте,

  Ваучерът е за отбор от 4 човека.

  Оставаме на разположение за допълнителни въпроси.

  Поздрави, Екипът на Дийлс.бг

 • 1
  Mihaela Stoqnova от 29.01.2016 г. 07:41

  Лудооо :):):)Беше много забавно

-28% 90.00 лв. 65.00 лв.

За Екшън стая "Area 51":

Подобни оферти