Индийски приказен масаж в 60 мин с арома терапия и техника за балансиране на лимфните потоци в Масажно студио Матрикс 77

УСЛОВИЯ

Описание:

Индийският приказен масаж от глава до пети е дълбока масажна терапия с ароматни благоуханни масла. Невероятен масаж ако имате проблеми с концентрацията, увеличава мобилността на ставите и гъвкавостта на проблемните области.

И нека блаженството на релакса бъде с Вас и Ви даде нови сили за успехите, които Ви предстоят!

Вълшебството на масажа не се разказва, то може само да се почувства - възползвайте се сега и се докоснето до емоцията на Индийския масаж с новата оферта на Масажно студио Матрикс 77!

 


Офертата включва:

 • Индийски приказен масаж на цяло тяло с техника за балансиране на лимфните потоци + ароматерапия.
 • Времетраене на процедурата: 60 минути.
 • Процедурата се извършва от терапевт с опит в масажните процедури и екзотичните масажи.

УСЛОВИЯ НА ОФЕРТАТА:

 • Необходимо е да запишете час на тел. 0876 23 04 07.
 • При записан и неотменен час ваучерът се счита за използван.
 • Работно време: Вторник - Неделя: 10:00 - 19:00 часа; Почивен ден: Понеделник.
 • Всеки има право да закупи неограничен брой ваучери.
 • От актуалната промоция може да се възползвате само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg.
 • Всички условия на Deals.bg
 • Ваучерът е валиден до 15.03.2016 г.

Индийският масаж с масла, подобно на аюрведа ритуалите, помага за изхвърляне на токсините и зареждане на тялото с позитивна енергия. Ефектът от индийския масаж е: премахване на сковаността и напрежението на тялото, положително и рекласиращо влияние върху нервната система, засилване на имунната система, спомагане за емоционален и ментален баланс, спомагане за здраво тяло, вътрешна енергия и красота. Масажът е особено подходящ за хора, страдащи и от безсъние, за което се използват специални билкови арома терапии за отпускане и релаксиране на всички сетива.


Техниката, която се използва при Индийския масаж:

Прилага се натиск върху кръвоносната и лимфната система и така се балансира движението на техните потоци, като резултат тялото напълно се отпуска и релаксира. Техниката още се сравнява с "дълбоко месене", защото начина на масажиране от рехабилитатора наподобява омесване на тесто - техника, която не е болезнена, но изключително релаксираща и полезна за кръвообращението на цялото тяло и лимфния поток.

* * *

Важно! От актуалната промоция може да се възползвате само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg Неизползван в срок ваучер се счита за НЕВАЛИДЕН и сумата по него не се възстановява.

 • 1
  Имам два въпроса към Вас! 1. Има ли възможност в студиото трима човека да получат индийски масаж в един и съши час(т.е. по едно и също време да ги масажират трима различни рехабилитатори).Идеята е три приятелки да посетят едновременно студиото Ви за този масаж и да не е необходимо да се изчакват!; 2. Масажът показен ли е за хора с високо кръвно налягане? Благодаря предварително за отговорите!
 • Deals.bg

  Здравейте,

  За съжаление няма как да бъде направен масаж на трима души едновременно.

  Масажът е напълно подходящ за хора с високо кръвно налягане.

  Оставаме на разположение за допълнителни въпроси.

  Поздрави,

  Екипът на Дийлс.бг

 • 1
  Янчо Стоянов от 30.01.2016 г. 14:20

  Като цяло мога да дам много добра оценка, но факта, че беше хладно я намаля.

-58% 30.00 лв. 12.50 лв.

За Студио за масажи Матрикс 77:

Подобни оферти