За здраве и отлично самочувствие! Изготвяне на план за лечение и поставяне на зъбен имплант от титан, в дентална клиника The Smile Company!

УСЛОВИЯ

Описание:

Имплантите са най-съвременният метод за възстановяване на липсващи зъби! Осигуряват естетичен резултат, стабилност и удобство при хранене и значително подобряват качеството на живот на пациента!

Предложение на страхотна цена от The Smile Company - новoоткритата дентална клиника в Park Center Sofia!


Офертата включва:

  • Специализирана консултация с лекар имплантолог
  • Изготвяне на индивидуален план за лечение
  • Поставяне на титанов имплант Bio Horizons

Доплащания:

  • Възстановителните конструкции над поставения имплант не са включени в цената.

УСЛОВИЯ НА ОФЕРТАТА:

  • Валидност на ваучера: до 28.02.2017 г.
  • Необходимо е предварително записване на час на телефон: 0700 35 0 55
  • Работно време: всеки ден от 09:00 до 21:00ч
  • Всички условия на Deals.bg

Имплантите са най-съвременния метод за възстановяване на липсващ/и зъб/и. Изработени са от титан - най-биологично-съвместимият материал в природата и представяват аналог на корените на зъба.
Подходящи са за пациенти с един или повече липсващи зъби от всички възрасти, с изключение на деца.

Имплантите имат редица предимства пред поставянето на мост или протеза:
- като усещане и естетичен резултат, имплантите са най-близкият заместител на естествения зъб,
- имплантите предтавляват фиксирана основа за възстановяване на липсващия зъб/и, която осигурява несравнимо по-добра стабилност и удобство при хранене,
- поставянето на импланти е най-щадящата алтернатива за възстановяване на липсващ зъб, тъй като не се налага изпиляване на здрави съседни зъби (както при мостовете например),
- в дългосрочен план имплантите подобряват значително качеството на живот на пациента.

Процесът на възстановяването на липсващ зъб с имплант преминава условно през 2 етапа:
Първият етап започва със специализирана консултация и планиране според индивидуалните нужди на пациента. Следва подробно обсъждане на изготвения план за лечение и поставяне на импланта. 
Вторият етап включва поставянето на пънче върху импланта и възстановяването на зъба над него. Преди да преминем към тази стъпка са необходими от 4 до 6 месеца от самото поставяне на импланта, за да може костта да се свърже добре с него.
В перода между двата етапа на лечение, за пациента се изработва временна конструкция - естетически и анатомично издържана.

*****

The Smile Company е стоматологична клиника, която предлага на своите пациенти цялостна грижа за здравето и красотата на тяхната усмивка. Нашите зъболекари гарантират високи резултати и съвременно, качествено лечение.

В The Smile Company ние подхождаме винаги индивидуално към нуждите на нашите пациенти. Работим единствено с висококачествени материали и доказали се зъботехнически лаборатории.

За лечението на своите пациенти прилагаме съвременни, високоефективни и утвърдени техники на работа. Виококвалифицираните ни специалисти, в комбинация с модерна апаратура и CAD/CAM технология, са нашата гаранцията за по-добро здраве и по-високо самочуствие.

Важно! От актуалната промоция можете да се възползвате САМО чрез закупуване на ваучер от Deals.bg. Неизползван в срок ваучер се счита за НЕВАЛИДЕН и сумата по него не се възстановява.

-50% 1300.00 лв. 650.00 лв.

За Денталната клиника The Smile Company:

Подобни оферти