Научете здравословното си състояние сега! Изследване с биоскенер - квантова диагностика в център Greenhealth!

УСЛОВИЯ

Описание:

Квантовият метод на диагностика е комплексен, неинвазивен, практичен, лесен, бърз и ефикасен. Методът е експресен, точен, неболезнен, високо информативен за състоянието на организма. Квантовият Анализатор е високотехнологичено електронно устройство за преглед на здравното състояние на човешкия организъм. Теоретически е основан върху квантовата медицина. Той използва научните постижения в електронната техника, за отчитане и анализ на слабото магнитно поле на човешката клетка и на базата на този анализ, дава здравния статус на организма и проблемни зони в техния най-ранен стадий. Квантовият Анализатор интегрира в себе си медицина, био-информатика, електро инженерство и други съвременни науки.

Заповядайте в център Greenhealth!


Офертата включва:

 • Изследване с квантов анализатор - биоскенер на 20 от най-важните показатели на организма
 • Продължителност на процедурата: 40 минути

УСЛОВИЯ НА ОФЕРТАТА:

 • Ваучерът е валиден до 31.01.2017г. Центърът няма да работи от 23.12 до 26.12 включително, както и на 30.12,31.12 и 01.01.2017г.
 • Необходимо е предварително записване на час, ден по-рано, на посочените телефон: 02/4425771 или 0888188718
 • При неявяване в записан от клиента час, ваучерът се анулира и сумата по него не се възстановява
 • При закъснение за записан час повече от 15 минути, часът се губи и сумата по ваучера не се възстановява
 • Промяна или отмяна на записан час се прави еднократно и поне един ден по-рано, при повторно неявяване ваучерът се анулира и сумата по него не се възстановява
 • Необходимо е да представите разпечатан своя ваучер преди извършване на процедурата
 • Работно време: от понеделник до петък: 10:00 - 19:00 ч., събота и неделя - по договаряне
 • Можете да закупи само 1 ваучер
 • От актуалната промоция може да се възползвате само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg
 • Всички условия на Дийлс БГ

Допълнителна информация:

Чрез сензорен проводник в рамките на минута от дланта Ви ще бъдат получени повече от сто показатели за Вашето здраве и ще бъдат отчетени най-ранни признаци на клетъчна промяна в органите и тъканите.

Апаратът отчита повече от 30 основни точки на анализ, включително сърдечно-съдово и мозъчно-съдово състояние, минерална костна плътност, микроелементи, олово в кръвта, ревматизъм, бял дроб и дихателни пътища, нефропатия, кръвна захар, стомах и черва, черния дроб и жлъчката, черепните нерви, гинекология, простата, болест на костите, микроелементите селен, желязо, цинк и калций и др.

Дори да има единични клетки с патологични промени, анализаторът може да улови промените на тези клетки и да прогнозира болестта, като по този начин дава възможност да предотвратите различните хронични заболявания.

Квантовият анализатор не е медицински апарат по смисъла и изискванията на Закона за медицинските изделия. Резултатите от теста са с познаваемост около 60 - 80% и не са диагноза, а основание за извършване на целенасочени клинични изследвания за поставяне на диагноза. Данните от тестовете отразяват моментното здравословно състояние на Вашия организъм. Обезпокоителните отклонения на показателите са сигнал да се консултирате с лекар.

След изследването получавате резултатие от изследването във вид на файлове на посочена от вас електронна поща. На база проведеното изследване, при ваше желание, може да ви бъде препоръчана терапия за регулиране на състоянието ви. Програмите включват фитопродукти, натурални препарати, продукти на китайската, аюрведичната, руската медицина.

Изследвани показатели:

1. Сърдечно-съдови и мозъчно-съдови

2. Функция на стомашно-чревния тракт

3. Чернодробна функция

4. Функция на жлъчния мехур

5. Функции на панкреаса

6. Белодробна функция

7. Функция на Мозъчните нерви

8. Заболяване на костите

9. Минерална плътност на костите

10. Ревматоидни костни заболявания

11. Кръвна захар

12. Основни физически качества

13. Токсини в организма

14. Витамини и микроелементи

15. Сексуалната функция на мъжа

16. Простата

17. Гинекология

18. Кожа

19. Ендокринна система

20. Имунна система

Квантовият анализатор е изключително чувствителен уред, който отчита моментното състояние на клетките в изследваните области на човешкото тяло. Вьзможно е да отчете отклонения, които се дължат на въздействащи в момента външни явления и фактори, както и на временни вътрешни емоционални или физиологични смущения.

Препоръчително е да обръщате по-сериозно внимание само на по-големите отклонения, регистрирани от биоскенера. Ако такива отклонения са налични, добре е да повторите изследването след няколко дни, когато сте напълно отпочинали, спокойни и на празен стомах (без да сте употребявали никакви медикаменти поне 2 дни преди теста). И ако се повторят същите отклонения отново с обезпокоителни стойностти, задължително е да се обърнете към лекар, който да ви назначи съответните задълбочени медицински и лабораторни изследвания.

*****

ВАЖНО! 
Може да се възползвате от актуалната промоция само чрез закупуване на ваучер от Диийлс.бг. Неизползван в срок ваучер се счита за невалиден и сумата по него не се възстановява!

-50% 40.00 лв. 19.90 лв.

За Център "GreenHealth":

 • Център "GreenHealth"
 • София, ул. Бузлуджа 62, ет.1
 • 02/ 442 57 71; 0888 188 718
 • Понеделник - петък: 10.00 - 19.00 ч.; събота и неделя - по договорка

Подобни оферти