Оформете фигурата си и се забавлявайте! Карта за 8 и 12 тренировки по фит бол или пилатес в At sport zone!

избери вариант
УСЛОВИЯ

Описание:

Оформете фигурата си, докато се забавлявате!

Заповядайте в At sport zone или Божествени тела- аеробик спорт - гр. Варна!


Офертата включва:

 • 8 или 12 тренировки по фит бол и пилатес, според избрания ваучер.
 • Ваучерът важи за нови клиенти на зала At sport Zone и на Божествени тела-аеробик спорт.
 • Тренировките могат да се комбинират.
 • Всеки клиент може да закупи своята първа карта на цена с 30% намаление, до една седмица след изтичането на ваучера.
 • График на заниманията: Пилатес: понеделник, сряда и петък от 9:00 до 10:00 ч. Фит Бол: Вторник и четвъртък от 8:00 до 9:00ч.
 • В "Детайли" можете да намерите допълнителна информация за тренировките.

УСЛОВИЯ НА ОФЕРТАТА:

 • Ваучерът е валиден за закупуване до 10.12.2015г. Ваучерът е валиден за ползване 30 дни от датата на заплащане.
 • Задължително записване преди посещение на първата тренировка на тел.: 0897 060 723 (за At sport Zone) или 0897 060723; 0888 01 30 41 (Божествени тела-аеробик спорт).
 • Необходимо е да представите разпечатан Вашия ваучер преди началото на първата тренировка.
 • Ако не използвате ваучера в срок, той не губи стойността си и може да бъде използван при доплащане до реалната цена на картата на място.
 • Всеки клиент може да ползва неограничен брой ваучери за себе си и за подарък.
 • От актуалната промоция може да се възползвате само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg.
 • Всички условия на Дийлс БГ.

Информация за класовете:

Пилатес: Методът на Джоузеф Пилатес  е създаден за войниците след втората световна война, като метод за рехабилитация. В момента методът се преподава с малко по – различна концепция, като упражненията са останали същите, но смисълът на самия клас се е изменил. Модифицира ли сме класическия метод така, че да активираме всички мускули в тялото по време на тренировка, да ги ”събудим” и да ги направим силни и гъвкави за да помагат на тялото да поддържа правилна позиция в която да се чувстваме комфортно и без болка. Ако искате да стегнете тялото си, да станете малко по гъвкави да се справите с болежките в гърба или просто да се раздвижите в началото на деня, това е вашата тренировка. Класът е ниско интензивен, няма скоростни, интензивни или силови натоварвания, подходящ е за хора с астми, радикулити и дископатии и дори се препоръчва в тези състояния.

Фит бол: Това е средно интензивна тренировка, която включва движения от класическата аеробика  и голяма топка (55,65,75см). Упражненията са насочени към баланса на тялото и това да активират мускулите,който не използваме в ежедневната си работа. Изключително внимание се отделя на проблемните зони при дамите – корем, седалищен мускул, талия и бедра. Класът предвижда по- интензивно физическо натоварване през първата половина и упражнения на земя, през втората половина от класа. Подходящ за начинаещи. Интересен и забавен клас в който времето минава неусетно.

*****

За залата:

At sport Zone:

Залата е открита преди година но поради добрата локация, уютното помещение и добрите треньори вече е добре позната на спортуващите във гр. Варна. В залата се провеждат занимания по Pole Dance,  Tae Бо, Таекуондо, Power Fit, a от скоро и Пилатес и Фит бол. Залата е нова,  чиста и добре оборудвана за провеждане на съответните класове.

За Божествени тела - аеробик спорт:

Тренировките по Пилатес и Фит Бол води Таня Димитрова от „Божествени тела- аеробик спорт”, квалифициран инструктор по аеробика с опит във провеждането на групови занимания.

 

****

ВАЖНО!

Може да се възползвате от актуалната промоция само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg. Неизползван в срок ваучер се счита за невалиден и сумата по него не се възстановява! Ако имате въпроси или препоръчки, моля свържете се с нас на тел. 02/985 4000 или ни пишете на info@deals.bg.

-53% 32.00 лв. от 14.90 лв.

За Божествени тела - Аербик Спорт:

Подобни оферти