Безупречно гладка кожа за дамите! Епилация с италианска кола маска на цели крака и мишници за жени от Milano Beauty Center!

избери вариант
УСЛОВИЯ

Описание:

 Премахнете нежеланото окосмяване и се радвайте на чиста, гладка и нежна кожа в Milano Beauty Center


Офертата включва:

 • Епилация с топла кола маска, подходяща и за чувствителни и хипоалергични кожи
 • Нанасяне на крем с екстракт от лайка с дезинфектиращо и обезболяващо действие, забавящ ръстежа на косъма

УСЛОВИЯ НА ОФЕРТАТА:

 • Ваучерът е валиден до 30.06.2016
 • Необходима е резервация на час, поне един ден по-рано, на телефони: 0893 718 728 и 0879 103 128, най-късно 7 дни преди датата на изтичане на ваучерите
 • Ако e направена резервация за използване на ваучера, но лицето не се яви в уговорената дата и час, ваучерът става невалиден и заплатената сума се губи
 • Отлагането на предварително резервиран час е възможно, не повече от един път – 24 часа преди направената резервация. При повторно отлагане ваучерът става невалиден и заплатената сума се губи
 • Закупените от един човек ваучери могат да бъдат използвани и от други лица
 • Задължително е представянето на разпечатан ваучер при записан час и посещение на центъра. В случай, че лицето не носи разпечатан ваучер, часа отпада и платената сума за ваучера се губи
 • Всеки може да закупи неограничен брой ваучери за себе си и за подарък
 • Работно време: понеделник - неделя: 10.30 - 21.00 часа
 • От актуалната промоция може да се възползвате само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg
 • Всички условия на Дийлс БГ

Кола маската е един от най-популярните и ефективни начини за премахване на нежеланото окосмяване с по-дълготраен ефект. Характерно за процедурата е, че косъмчетата се отстраняват заедно с луковиците. Топлата кола маска разширява порите, което намалява болката и улеснява отстраняването на косъмчетата с корените. При продължителна употреба окосмяването намалява, и космите в проблемната зона изтъняват.

Кола маската е изцяло натурален продукт, приготвен от растителни смоли и парафин с допълнителни добавки за по-добро действие. Добре е процедурата да бъде направена от специалист-козметик, който да подбере правилно вида на кола маската, съобразно Вашият тип кожа! 

****

В Milano Beauty Center ще получите отлична грижа за Вашия външен вид с най-новите технологии и продукти в областта на козметика, фризьорството и маникюра.

Можете да се възползвате от широка гама услуги - фризьорски услуги, козметчни процедури за лице, терапии за коса и лице, масажи на лице и гръб, маникюр, ноктопластика, колa маска, лечение на акне, пигментация и спукани капиляри чрез фототерапия, фотоподмладяване, фотоепилация, кавитация и лимфодренажен масаж, йонна детоксикация и др.

В областта на фризьорството, маникюра и козметиката Център за красота Милано, залага на качеството на професионалните продукти на Keune, Matrix, Alfaparf Milano, CHI, Orly, Glory.

Доверете се на професионализма!

* * *

ВАЖНО! 
Може да се възползвате от актуалната промоция само чрез закупуване на ваучер от Диийлс.бг. Неизползван в срок ваучер се счита за невалиден и сумата по него не се възстановява!

 

 

Топ цена от 10.99 лв.

За Milano Beauty Center - Света Троица:

Подобни оферти