Съвършено гладка кожа! Кола маска на цяло тяло за жени или мъже, кола маска на крака и подарък от студио Матини Слим

избери вариант
УСЛОВИЯ

Описание:

За идеално гладка и мека кожа, заповядайте в студио Матини Слим!

Изберете процедура кола маска на цяло тяло или на крака и бъдете перфектни!


Офертата включва:

  • Кола маска на цяло тяло или на крака с подарък горна устна или мишници - според избрания ваучер /за жени или мъже/.

УСЛОВИЯ НА ОФЕРТАТА:

  • Ваучерът е валиден до 29.02.2016 г.
  • Необходимо е предварително записване на час на телефон: 0898 32 08 70.
  • При неявяване в записан от клиента час, ваучерът се анулира и сумата по него не се възстановява.
  • При закъснение за записан час повече от 20 минути, часът се губи и сумата по ваучер не се възстановява.
  • Всеки може да закупи неограничен брой ваучери.
  • От актуалната промоция може да се възползвате само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg
  • Всички условия на Дийлс БГ.

Предоставено от студио Матини Слим:

Ние от Студио Матини Слим сме екип от професионалисти, добре запознати с прилагането на алтернативната медицина, медицинската козметика, както и науките за правилно и здравословно хранене. Повече от 4 години сме на пазара във Варна. За това време сме се доказали и утвърдили катостудио-кабинет едно от най-добрите студия, предлагащи алтернативна медицина и висококачествени медицински и козметични услуги. В историята на нашата практика можем да се похвалим с повече от 5000 доволни клиенти, а качеството на предоставяната услуга, както и удовлетвореността на нашите клиенти оказаха благоприятна среда за нашето разширяване и превръщането ни в лидер на пазара.

     През тези 4 години Ние израствахме заедно с Вас, за да можем постоянно да отговаряме на Вашите нужди от качествени услуги на добри цени. Така към днешна дата можем да се похвалим с разнообразие от предоставяни услуги, както и с тяхното високо качество, съчетано с висок професионализъм на нашия екип. Не на последно място по важност е медицинското образование и високата професионална култура на обслужващия персонал.

     И докато други инвестират в лъскави витрини и празни обещания, ние се насочваме към качествена и високоефективна апаратура. Към момента разполагаме с единствения по рода си апарат 4 в 1 не само във Варна, но и в цяла България, съчетаващ в себе си висока ефективност в постигането на най-добри резултати за най-кратко време, този апарат е последна дума на техниката.kabinet-matini 2

Ето и още няколко характеристика на нашата апаратура:

   • Естетичен апарат № 1 за 2014 г. в Щатите в борбата за моделиранe на перфекно тяло без целулит, загубата на тонус и кожа без бръчки. 

   • Безоперационна алтернатива на липосукцията и лифтинг операциите.

   • Намалява целулита след първия сеанс с 34%,  но и с всеки следващ отново моделира фигурата, подмладява и стяга кожата.

   • Подобрение състоянието на стриите.

   • Намалява бръчките след първия сеанс с 27%,  но и с всеки следващ сеанс отново моделира лицевия контур, подмладява и стяга кожата на шията и деколтето.

   • Одобрен е от FDA (Американската федерация за контрол на храните и лекарствата) като единственото безопасно медицинско решение за корекция на фигурата. 

    Оптималните резултати от процедурите се наблюдават в периода между 6-8 седмици от началото на терапията. Въпреки това, още след първата процедура ще забележите значително подобряване на вида и усета на третираните зони – кожата става по-стегната, гладка и мека.

        При нас медицинската насоченост към проблема е много важна. Вярваме, че за воденето на здравословен начин на живот и поддържането на добра фигура не са нужни глад и лекарства. Екипът на студиото се ръководи от медицински лица с висока степен на специализация именно в науки като броматология - наука за правилното хранене, козметика, хомеопатия, ботаника, фармакология и фармакогнозия. Персоналът ни разполага с високи медицински познания и е преминал съответното обучение за работа с нашата козметична и медицинска апаратура.

     От нас може да очаквате професионално отношение и съвети в борбата със затлъстяването, медицинските и козметични проблеми. Нашата цел е да Ви помогнем да изваяте и запазите добрата си фигура. Стремим се да изградите правилни хранителни навици и да поддържате теглото си без глад и диети.

        Ние Ви даваме не само пълна и изчерпателна информация към кои храни сте толерантни, но ви изготвяме най-подходящият за Вас хранителен план. Не само това! Можем да сме Ви от помощ при диагностиката и лечението на различни заболявания. Да сме до Вас, когато искате да подобрите здравето и красотата си, да се почувствате отпочинали, отново тонизирани, млади и красиви.

**** 

ВАЖНО! 
Може да се възползвате от актуалната промоция само чрез закупуване на ваучер от Диийлс.бг. Неизползван в срок ваучер се счита за невалиден и сумата по него не се възстановява! 

 

 

 

-42% 18.90 лв. от 10.90 лв.

За Студио Матини Слим: