60 или 100- минутен Коледен СПА пакет - кралски масаж на цяло тяло със златни масла, нежен пилинг и индивидуална сесия с професионален коуч - психолог!

избери вариант
УСЛОВИЯ

Описание:

Отървете тялото си от токсините и пречистете организма си!

Заповядайте в Wellness Center Ganesha Club и релаксирайте!


Офертата включва:

 • Коледен Wellness пакет, включващ кралска терапия със злато или колаген по избор - нежен пилинг и дълбоко релаксиращ антистрес масаж с масла със златни частици и индивидуална сесия с професионален коуч - психолог
 • Продължителност на процедурата: 60 или 100 минути

УСЛОВИЯ НА ОФЕРТАТА:

 • Ваучерът е валиден до 31.01.2017г.
 • Необходима е резервация на час, поне два-три дни по-рано, на телефони: 0878 50 80 17; 0878 50 80 03
 • Промяна или отмяна на записан час се прави еднократно и поне един ден по-рано, при повторно неявяване ваучерът се анулира и сумата по него не се възстановява
 • При закъснение за записан час повече от 15 минути, часът се губи и сумата по ваучера не се възстановява
 • При неявяване в записан от клиента час, ваучерът се анулира и сумата по него не се възстановява
 • Работно време: От понеделник до събота от 12:00 до 20:00 часа
 • Необходимо е да представите разпечатан Вашия ваучер преди извършване на процедурата
 • Всеки може да закупи неограничен брой ваучери за себе си и за подарък
 • От актуалната промоция може да се възползвате единствено чрез закупуване на ваучер от Deals.bg
 • Всички условия на Дийлс БГ

Кралската терапия включва:
• Затопляне, отпускане и подготвяне на тялото с топли влажни кърпи.
• Нанасяне на пилинга с приятни масажни движения и лек масаж.
• Почистване на пилинга (злато и амбър).
• Дълбоко релаксиращ антистрес масаж с олио с колоидални златни частици или колаген.

За пилинга
:
Натурален ексфолиант със соли, масло от шея, амбър и златни частици-прави кожата сияйна и кадифена.Той нежно премахва горния слой мъртви клетки, обновява кожата и позволява по-лесното проникване на маслото от амбър и златните частици, които действат витализиращо, тонизиращо и стягащо за кожата.

Епидермалните клетки на кожата се подновяват през определен период от време, като постепенно се придвижват към повърхността ѝ. Накрая се вроговяват, умират и излющват, за да "отстъпят" своето място на по-младите си предшественици. Както всички процеси в човешкия организъм и този се забавя с напредването на възрастта! Тук трябва да се намесим ние, за да подпомогнем отделянето на мъртвите клетки от повърхностния слой на кожата си, което се прави чрез козметична ексфолиация. Дори е необходимо да я превърнем в свой навик и ритуал, в постоянна грижа.

Масажът с НАНО ЗЛАТО : подхранва и възстановява еластичността , изглажда и стяга кожата. Златото активира синтеза на колаген и хидратира кожата в дълбочина като и придава невероятен блясък. В древността то се е считало за източник на безсмъртие. В Китай са вярвали, че скъпоценния метал може да лекува. Златото е и ключов елемент от еликсира на вечната младост. Днес златото подлежи на високотехнологична обработка и става биозлато, тъй като има размер, равен на един микрон. Съществува и еднороден компонент - фитозлато, когато благородният метал във вид на молекули се смесва с екстракти от полезни растения. Новите технологии правят благородния метал мощно антибактериално и бактерицидно вещество. Благодарение на него кислородът прониква много по-бързо в кожата и кръвообращението на клетките се ускорява.
Потопете се в лукса и красотата на златото!

Масажът с колаген:
Подмладява, стяга и изглажда кожата.
Има детоксикираща функция и силно хидратира кожата.
Възвръща еластичността и кадифената мекота на кожата.

Колагенът най-често се намира в кожата, костите и в съединителната тъкан на организма. Той осигурява структурна опора, сила и известна еластичност (в комбинация с еластина). По-специално, колагенът може да бъде намерен в извънклетъчната матрица – сложна мрежа от макромолекули, които определят физичните свойства на тъканите на тялото.

В средния слой на кожата – дермата – колагенът помага да се образува фиброзна мрежа, върху която могат да се развиват нови клетки. Също така е необходим при подмяната и възстановяването на мъртвите кожни клетки. Някои колагени функционират като защитни покрития за деликатни органи в тялото, като например бъбреците.

Производството на колаген намалява с възрастта, в следствие отслабва структурната цялост на кожата и води до отпускане на кожата, образуване на бръчки и износване на хрущяла в ставите.

Колагенът се отделя от различни клетки, но предимно от клетките на съединителната тъкан. Докато е младо, тялото постоянно произвежда колаген, но неговият синтез започва да намалява около 40-годишната възраст. Драматично намаляване се наблюдава при жените след менопаузата. До около 60-годишна възраст обикновено има значителен спад в производството на колаген.

Koучинг сесия 
Ако  сте стресирани, имате нужда от промяна, искате да постигнете своите цели, да трансформирате всичко, което ви ограничава, имате мечти, които все още чакат да бъдат сбъднати, искате да свалите излишните килограми и да влезете във форма, тогава коучингът може да ви помогне да постигнете всичко това.Чрез Коучинга вие можете да направите желаната промяна във всички области на живота си и да живеете според собствените си ценности, а не според обстоятелствата, които ви налагат. Коучингът може да ви помогне да се промените по начин по който винаги сте искали и да постигнете трайни резултати във времето. Декември е отлично време за промяна и сбъдване на мечти.Направете първата крачка към промяната и запишете час за своята коучинг сесия.Ще останете приятно изненадани!

 

***

ВАЖНО!
Може да се възползвате от актуалната промоция само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg. Неизползван в срок ваучер се счита за невалиден и сумата по него не се възстановява!

-69% 80.00 лв. от 24.99 лв.

За Wellness Center Ganesha Club:

 • Wellness Center Ganesha Club
 • София, ул. Бисер N1
 • 0878 50 80 17; 0878 50 80 03
 • от понеделник до събота от 12:00 до 20:00 часа.

Подобни оферти