Коледна торта "Дядо Коледа" 16-18 парчета - с белгийски шоколад, коледен крем и канела от Сладкарница "Орхидея"

УСЛОВИЯ

Описание:

Празниците са весели, когато у дома всички са щастливи, миреше на вкусни манджи и навсякъде е пълно с лакомства и сладки изкушения.

И тази година Сладкарница "Орхидея" се е погрижила да ни е сладко и празнично! Представяме Ви голямата Коледна торта "Дядо Коледа" с баварски крем и белгийски шоколад и коледен крем с бадемово брашно и канела...

Веселата снимка на Дядо Коледа създава празнично настроение и сплотява всяка компания, в празничните декемврийски вечери. Коледната торта може да бъде и персонализирана с личен семеен надпис като "Весела Коледа Семейство Иванови!" или "Дядо Коледа поздравява Елена и Васко!"

Доверете се на сладките изкушения на Сладкарница "Орхидея"! Всички продукти са авторски и направени за клиентите с много внимание, въображение и усет към детайлите от майстор сладкар Валентин Пелев. Сладкарницата залага на истинските вкусове, продукти и специално отношение към клиентите. Всичко е прясно приготвено - дори пред очите ви!


Офертата включва:

 • Срещу един ваучер предплащате: Коледна торта с Дядо Коледа с фотодекорация (фотоснимка), триизмерна украса, гарнирана с баварски крем, белгийски млечен шоколад, пухкав коледен крем (бадемово брашно, канела, карамфил, джинджифил), пресен плод ягода, сладки череши и шоколадови фигурки за украса + декорация по преценка на майстор сладкарите.
 • Торатата е 16-18 парчета, в правоъгълна форма. Размер 26/ 31 см, грамаж 1,800 кг.
 • Офертата включва и надпис пожелание.
 • По желание фотоснимката може да бъде заменена със снимка предоставена от клиента на e-mail: valsvp@abv.bg - за персонална снимка е необходима заявка за изпълнение 3 дни предварително.
 • Важно! Съдържанието на тортата е съобразено с изискванията по БДС! Поръчаният сладкарски продукт се изработва в деня, в който клиентът ще го вземе. Тортите и сладкишите на Сладкарница "Орхидея" не се замразяват и не съдържат консерванти. Всеки клиент може да изиска сертификат при взимане на сладкарския продукт. Сертификатите са задължителни при издаване на торти и сладкиши за детски празници.

Доплащания:

 • Кутията се заплаща допълнително на цена 2 лв. /задължително/
 • Сладкарницата предлага услуга доставка до адрес срещу заплащане, в зависимост от натовареността на сладкарница.

УСЛОВИЯ НА ОФЕРТАТА:

 • Всички условия на Deals.bg
 • Ваучерът е валиден от 11.11.2015 г. до 31.12.2015 г.
 • Важно!!! Промоционалната оферта важи задължително с представяне на разпечатан ваучер на място в сладкарницата. Без представяне на ваучер поръчаната торта се заплаща на реална цена 45 лв.
 • Необходима е заявка 2 дни предварително на телефон 0887 58 44 81.
 • Можете да вземете поръчаната торта от Сладкарница “Орхидея”, София, ул. Оборище 88.
 • Работно време: Понеделник - Неделя: 07:00 - 21:00 часа. По време на празниците сладкарницата ще работи с променено работно време.
 • Всеки има право да закупи неограничен брой ваучери.
 • От актуалната промоция може да се възползвате само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg

Голямата Коледна торта "Дядо Коледа" на Сладкарница "Орхидея" е в правоъгълна форма и с грамаж за 16-18 парчета. 

Тортата е гарнирана с баварски крем, белгийски млечен шоколад, коледен крем с бадемово брашно, джинджифил, карамфил и канела, пресен плод ягода, сладки череши и шоколадови фигурки за украса + богата декорация с лек крем. Тортата е подходяща за всякакъв вид празници - семейни, фирмени, коледни и новогодишни празненства.

В Слакарница "Орхидея" качеството е постоянна величина. В тортите няма никакви изкуствени оцветители и консерванти. Използват се белгийски сладкарски украси, извлечени изцяло от естествени храни.

* * *

Важно! Използваните снимки, изображения и картинки са предоставени от доставчика на настоящата промоция. От актуалната промоция може да се възползвате само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg Неизползван в срок ваучер се счита за НЕВАЛИДЕН и сумата по него не се възстановява.

 • 1
  Ekaterina Mitankova от 01.01.2016 г. 18:53

  Не е въведен коментар.

-41% 45.00 лв. 26.50 лв.

За Сладкарница ОРХИДЕЯ:

Подобни оферти