Активни оферти на Малък Градски Театър "Зад канала" (1/)

Смейте се с Албена Михова, Мая Новоселска в ''Приятелки мои'' в МГТ "Зад канала" на 10-ти февруари

УСЛОВИЯ

Описание:

''Приятелки мои'' на 10-ти февруари (сряда), 19.00 ч.

Режисьор: Теди Москов

Сценография: Свила Величкова

Актьори: Мая Новоселска, Светлана Янчева, Христина Караиванова, Албена Михова, Васил Банов, Иван Петрушинов, Никола Мутафов и Владимир Зомбори

„Има приятелки като храна - всеки ден искаш да ги виждаш. 
Има и приятелки като въздух. Дори когато не ги виждаш, те са винаги с теб!"


Офертата включва:

 • Eдин билет за постановката "Приятелки мои'' на 10.02. (сряда) в МГТ ''Зад канала''.

УСЛОВИЯ НА ОФЕРТАТА:

 • Валидност на ваучера: на 10.02.2016 г. (сряда)
 • Ваучерът важи за места спрямо моментния капацитет на залата в МГТ "Зад канала" със закупен ваучер и предварителна резервация на тел. 02/ 944 24 48.
 • ВАЖНО! След закупуване на ваучер е необходимо да се свържете с билетната каса на МГТ "Зад канала", за да си резервирате места на телефон: 02/ 944 24 48. Запазването на места по телефона се прави до 24 часа след закупуване на ваучер.
 • ВАЖНО! Ваучерът се разменя за билет на касата на МГТ "Зад канала" в деня на представлението между 18 и 18:45 часа. Ваучерът задължително се представя принтиран на хартия.
 • Работно време на билетна каса: Понеделник - Петък: 11:00 - 19:00 часа; Събота и Неделя: 13:00 - 19:00 часа.
 • Всеки има право да закупи неограничен брой ваучери.
 • От актуалната промоция може да се възползвате само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg
 • Всички условия на Deals.bg

„Има приятелки като храна - всеки ден искаш да ги виждаш. 
Има и приятелки като въздух. Дори когато не ги виждаш, те са винаги с теб!"

"Такъв е случаят с новия авторски спектакъл на Теди Москов, вдъхновен от филма на Пиетро Джерми и Марио Моничели Приятели мои (Amici miei, 1975). Думите на Симон Шварц, съсценарист на ПриятелКи мои, цитирани по-горе, са добро алиби за сполучливия театрален римейк на един от най-смешните италиански филми въобще. „Мъжки истории - разказани за жени" звучи като анекдот, но на сцената е забавно.

Теди Москов никога не е криел слабостта си към Марио Моничели, който е сред героите му в документалния филм Преводачката на черно-бели филми. Идеята за размяна на мъжките роли с женски е блестяща, а пиесата е издържана в духа на традиционната комедия. Трите приятелки от детинство винаги са готови за лудории: няма препятствие по пътя им, което да не преодоляват с размах. Шегите им свършват в болницата или в местния бар, където, дегизирани като мъже, конспираторките кроят пъклени планове как да разбунят живота на всеки, когото срещат по пътя си." 

"Трите разбойнички са и добри клоунеси, чието любимо хоби е да преобръщат света с главата надолу: ей така, от скука. В ролите са Мая Новоселска (отчаяна журналистка, която съчинява новини за утрешния вестник, за да разнообрази всеобщото отегчение), Светлана Янчева (отчаяна домакиня и майка, готова да счупи крака си, само за да попадне в болница, далеч от ревливите си деца и непохватния си съпруг) и Христина Караиванова (отчаяна куртизанка, която си въобразява, че е срамежлива). Към тях се присъединява и комедийният гейзер Албена Михова, безумно смешна като скучаеща докторка в травматологията. Тя няма нищо против да преотстъпи мъжа си на свенливата куртизанка, но - заедно с децата, канарчетата и камериерката.''

Текст: Патриция Николова 

* * *

Важно! Използваните снимки, изображения и картинки са предоставени от доставчика на настоящата промоция. От актуалната промоция може да се възползвате само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg Неизползван в срок ваучер се счита за НЕВАЛИДЕН и сумата по него не се възстановява.

 • 5
  Теменужка Андреева от 12.02.2016 г. 10:58

  Не е въведен коментар.

 • 4
  Виктор Донев от 11.02.2016 г. 10:41

  Не е въведен коментар.

 • 3
  СИЛВИЯ ДАМОВА от 11.02.2016 г. 09:45

  Постановката е хубава,разбира се Теди Москов има своя индивидуален почерк и не случайно в салона някои се смяха,а други не намериха причина да се засмеят.

 • 2
  Емилия Михайлова от 11.02.2016 г. 09:08

  Очахвахме повече от постановката

 • 1
  Петя Миланова от 15.02.2016 г. 11:20

  Никога не съм присъствала на по-скучна и лишена от смисъл постановка от "Приятелки мои" . Заведох две приятелки, които щяха да ме линчуват след постановката /така и не дочакахме края и/

Топ цена 10.00 лв.

За Малък Градски Театър "Зад канала":

Подобни оферти