Активни оферти на Малък Градски Театър "Зад канала" (1/)

Смях на макс с "Канкун": Комедия от Жорди Галсеран на 10-ти март (четвъртък) в МГТ "Зад Канала"

УСЛОВИЯ

Описание:

Зрителите на Малък Градски Театър "Зад канала" първи в България имат възможността да видят хитовата комедия “Канкун"! 

Сюжетът изглежда простичък: две съпружески двойки на средна възраст карат почивката си в Канкун, хотелски рай, особено подходящ за туристи, чиито желания и нужди не се простират отвъд пиенето на мохито и препичането на слънце. Те са най-близки приятели от нощта, в която Ремей и Висенс, от една страна, и Лаура и Пау, от друга, са започнали връзката си преди двайсет години. Да, но именно тяхното дълго и стабилно приятелство изведнъж ще се види застрашено, когато, след една обилно полята с вино и кайпирини вечеря, Ремей разкрива на спътниците си своята тайна, пазена под ключ през цялото това време.

А каква е тя - заповядайте да разберете на 10-ти март (четвъртък) от 19 часа!


Офертата включва:

  • 1 билет за комедията "Канкун" от Жорди Галсеран на 10-ти март (четвъртък)

УСЛОВИЯ НА ОФЕРТАТА:

  • Валидност на ваучера: на 10.03.2016 г., от 19.00 ч.
  • Ваучерът важи за места спрямо моментния капацитет на залата в МГТ "Зад канала" със закупен ваучер и предварителна резервация на тел. 02/ 944 24 48.
  • ВАЖНО! След закупуване на ваучер е необходимо да се свържете с билетната каса на МГТ "Зад канала", за да си резервирате места на телефон: 02/ 944 24 48. Запазването на места по телефона се прави до 24 часа след закупуване на ваучер.
  • ВАЖНО! Ваучерът се разменя за билет на касата на МГТ "Зад канала" в деня на представлението между 18 и 18:45 часа. Ваучерът задължително се представя принтиран на хартия.
  • Работно време на касата: Понеделник - Неделя: 11:00 - 19:00 часа.
  • Всеки има право да закупи неограничен брой ваучери.
  • От актуалната промоция може да се възползвате само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg
  • Всички условия на Deals.bg

Гледайте "Канкун" от най - хитовия европейски автор Жорди Галсеран, само в Малък Градски Театър "Зад канала" с участието на звездните актьори Филип Аврамов, Ирини Жамбонас, Искра Донова, Ивайло Христов.

КАНКУН
От Жорди Галсеран
Превод НЕВА МИЧЕВА
Спектакъл на БИНА ХАРАЛАМПИЕВА
Сценография и костюми ПЕТЯ СТОЙКОВА
Музика АСЕН АВРАМОВ
И с участието на актьорите:
Ирини Жамбонас
Филип Аврамов
Искра Донова
Ивайло Христов

ЖОРДИ ГАЛСЕРАН ФЕРЕ - каталонски драматург, сценарист, преводач. Роден е през 1964 в Барселона. Пише пиеси от 1988 година. Първите си творби поставя сам с любителски трупи. През 1995 две от пиесите му: „Верига от думи” и „Дакота” печелят едновременно няколко театрални приза и започват да се поставят на най-престижните испански сцени. Последното му произведение е „Карнавал” (2005). „Методът Грьонхолм” (2003) достига безпрецедентен за иберийската драматургия успех. Представяна е в над 20 страни и е гледана от над два милиона зрители. Филмирана е под заглавие „Методът”. В България „ШВЕДСКА ЗАЩИТА” (“МЕТОДЪТ ГРЬОНХОЛМ”) се поставя за първи път на сцената на Малък градски театър "Зад канала" и все още се играе с голям успех. 
“Канкун” е последната пиеса на Жорди Галсеран, която още с първата си постановка повтаря успеха на “Методът Грьонхолм”.

Въпреки че името му неизбежно се свързва с “Методът Грьонхолм” (“Шведска защита”), Жорди Галсеран може да се похвали с дълъг театрален път, по който се открояват две заглавия, “Дакота” и “Верига от думи”. Една трагикомедия и един трилър със стройни диалози и блестяща структура, пълни с времеви прескоци и изненадващи обрати, които през цялото време държат зрителя нащрек. Сега, когато на сцена се появява най-новият текст на Галсеран, “Канкун”, е отличен момент да си ги припомним, тъй като много от най-добрите им качества ясно личат и в тази неистова комедия.

* * *

Важно! Използваните снимки, изображения и картинки са предоставени от доставчика на настоящата промоция. От актуалната промоция може да се възползвате само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg Неизползван в срок ваучер се счита за НЕВАЛИДЕН и сумата по него не се възстановява.

Топ цена 10.00 лв.

За Малък Градски Театър "Зад канала":

Подобни оферти