Активни оферти на Малък Градски Театър "Зад канала" (1/)

МГТ "Зад канала" Ви кани на спектакълът, охраняван от зрителска любов цели ДЕСЕТ години! "Охранители" на 19-ти юни (неделя)

УСЛОВИЯ

Описание:

„Публиката направо не може да си поеме дъх от изненади. Целта на занятието е скуката да се превърне в грандиозен купон.“ 

"Охранители" е спектакълът, който ще Ви накара да се отпуснете в хумора на талантливи актьори и ще ви грабне и понесе в ритъма на музиката, озвучаваща гласът на съвременния аутсайдер - рап. 

19-ти юни (неделя), 19.00 часа в МГТ "Зад канала"!


Офертата включва:

  • Един билет за постановката "Охранители" на 19-ти юни (неделя)

УСЛОВИЯ НА ОФЕРТАТА:

  • Валидност на ваучера: на 19.06.2016 г. (неделя), от 19.00 часа
  • Ваучерът важи за места спрямо моментния капацитет на залата в МГТ "Зад канала" със закупен ваучер и резервация на тел. 02/ 944 24 48.
  • ВАЖНО! След закупуване на ваучер е необходимо да се свържете с билетната каса на МГТ "Зад канала", за да си резервирате места на телефон: 02/ 944 24 48. Запазването на места по телефона се прави до 24 часа след закупуване на ваучер.
  • ВАЖНО! Ваучерът се разменя за билет на касата на МГТ "Зад канала" в деня на представлението между 18 и 18:45 часа. Ваучерът задължително се представя принтиран на хартия.
  • Работно време на касата: Понеделник - Петък: 11:00 - 19:00 часа; Събота и Неделя: 13:00 - 19:00 часа
  • Всеки има право да закупи неограничен брой ваучери.
  • От актуалната промоция може да се възползвате само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg.
  • Всички условия на Deals.bg

"Охранители"

Драматургия: Джон Годбър
Режисьор: Съни Сънински

Сценография: Петя Стойкова
Музика: Стоян Михалев и Виктор

  • С участието на:

Георги Къркеланов
Петър Калчев
Филип Аврамов
Съни Сънински

„Насочен към публика в крехката възраст на тоталното отрицание, спектакълът има определено амбицията да разговаря с нея на един език. Подобна на видеоклип, играта е верният код към накъсаното клипово мислене на тийнейджърите. Музиката е в стил рап - обществения микрофон на аутсайдера. Спектакълът е точното театрално предизвикателство за точната публика.“
Мария Касимова

„Насладата да играеш, насладата да следваш щедрото си въображение, насладата от хумора като последното, което ни остава, когато обитаваме мръсните задни дворове на претъпканите дискотеки - това ни грабва. Четиримата актьори имат такова магнетично присъствие ... Тяхната изобретателност и невероятното предметно въображение на режисьора се надпреварват в своите полети Шоуто е забележително.“
Никола Вандов

* * *

Важно! Използваните снимки, изображения и картинки са предоставени от доставчика на настоящата промоция. От актуалната промоция може да се възползвате само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg Неизползван в срок ваучер се счита за НЕВАЛИДЕН и сумата по него не се възстановява.

Топ цена 10.00 лв.

За Малък Градски Театър "Зад канала":

Подобни оферти