120-минутен тонизиращ SPA-MIX: контрастна термо-хидротерапия, обтривания с билкови масла, медомасаж, детоксикация

УСЛОВИЯ

Описание:

Заповядайте в център ''GreenHealth''!


Офертата включва:

 • SPA-МIX: Тонизираща контрастна термо-хидротерапия с ефект и елементи на руска баня, обтривания с билкови отвари/масла, медомасаж и детоксикация с детоксикатор А1
 • Продължителност на процедурата: 120 минути

УСЛОВИЯ НА ОФЕРТАТА:

 • Ваучерът е валиден до 10.05.2016
 • Необходимо е предварително записване на час, ден по-рано, на посочените телефон: 02/4425771
 • При неявяване в записан от клиента час, ваучерът се анулира и сумата по него не се възстановява
 • При закъснение за записан час повече от 15 минути, часът се губи и сумата по ваучера не се възстановява
 • Промяна или отмяна на записан час се прави еднократно и поне един ден по-рано, при повторно неявяване ваучерът се анулира и сумата по него не се възстановява
 • Необходимо е да представите разпечатан своя ваучер преди извършване на процедурата
 • Работно време: събота-неделя - 11.00-18.30
 • Можете да закупите неограничен брой ваучери за себе си или за подарък
 • От актуалната промоция може да се възползвате само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg
 • Всички условия на Дийлс БГ

Тонизираща контрастна Термо-хидротерапия

Контрастните обвивания са приятни «лениви» процедури, при които ефектът дори от една процедура е осезаем – излишната вода се извежда, премахва свойствената за целулита оточност на кожата, повърхността на кожата е изравнена и стегната видимо. Видимият резултат зарежда с оптимизъм и дава надежда, че целулитът е победим! Обвиванията са една от леките, но изключително ефективни SPA-процедури. Представлява поредно обвиване натялото с горещи и студени влажни кърпи. Както повечето процедури, отнасящи се към хидротерапията, обвиванията подобряват кръвообръщението, активизират обмяната на веществата и спомагат за бързото извеждане на шлаки и токсини от организма. В качеството на оздравителна процедура премахва спазмите, понижава температурата, регулира менструалния цикъл и облекчава протичането на инфекциозни заболявания. Контрастните обтривания снастойки от билки/масла усилват въздействието на разликата в температурата на горещата и студената вода върху човешките органи. В студената вода се добавят настойки/масла от мента, за да се засили усещането за студ. А горещата вода се допълва от потогонни и загряващи настойки/масла от борови иглички и др.
Реакцията на организма към обвиванията зависи от продължителността им: след 10-15 минути има температуропонижаващо действие, след 30-40 минути – успокоително, а след 1 час започва повишено потоотделяне.

Полза от процедурата за мъжете: Правилното редуване на парене и охлаждане позволява да се предотврати ранното развитие н полова дисфункция, като повишава тонуса на кръвоносните съдове при мъжете. Полза от процедурата за жените: снема стреса, отпуска мускулите и изчиства разума. Особено при избухливи, емоционални жени това е доказано средство за борба с неврозите.

За да наподоби ефекта на известната Руска баня, процедурата предвижда няколко етапа:

 • 12 контрастни обвивания – поредна смяна в полагането на студени и горещи влажни кърпи върху обработваната зона (което помага за извеждане на излишните течности, отваряне на порите), изчиства кожата чрез пилинг.
  Масаж на цяло тяло с ароматни масла.
  Сериозна «нота» в Spa-процедурата е лимфодренажният и детоксикиращ Медомасаж.
  Завършващ елемент в Spa-комплекса е йонната детоксикация с детоксикатор А1 – отделените по време напроцедурата токсини се извеждат веднага от организма.

 • ГОРЕЩИ И СТУДЕНИ ОБВИВАНИЯ

  Обвиванията са много ефективна и приятна процедура.
  Горещите обвивания действат съдо-разширяващо и активизират кръвообръщението. В резултат от тъканите се извеждат шлаки и токсини. В този вид обвивания се използва "ефекта на сауната", при който, за сметка нанамаляването на топлоотдаването от повърхността на кожата, се усилват обменните процеси в нея. Това улеснява проникването в дълбоките слоеве на кожата на активните вещества. Горещите обвивания са ефективни при борбата с целулита и различните форми на затлъстяване. Не се препоръчват за хора с варикозни разширени вени.
  Студените обвивания стесняват капилярите и съдовете, а във вътрешните отделителни органи се изливат шлаки и токсини, пренесени от кръвта и лимфата. Ефективни са при борба с отоци, умора и тежест в краката, при възстановяване на склерозирали вени. Понижават теглото и повишават тонуса на кожата, укрепват стените накапилярите и задействат процеса на лимфодренажа.
  Комбинирането на двата вида обвивания се съобразява с типа кожа – горещите в зоната на разположение нацелулита, а хладните в зоната на отпуснатата кожа с цел повишаване на тонуса на тези участъци от кожата.
  Противопоказания: хипертония, тромбози, гинекологични, сърдечно-съдови и кожни заболявания, бременност, следоперативно, обриви и синини.

  Меденият масаж на гръб е изключително ефективен метод при борба с умствена и физическа умора, нарушен сън, психосоматични проблеми, остеохондрози, вегетативно-съдова дистония, нарушена работа на вътрешните органи, артрози на големите стави. Особено ефективен е при заболявания на гръбнака. Освен активното загряване натъканите, той внася в в тъканите и мускулните клетки гликутил, поддържащ мускулния тонус. Чудесно средство за поддържане на отлична форма в условията на различни претоварвания и стресове. Премахва умората и изпълва тялото с лекота, свежест, усещане за полет. Целта му е изчистване на енергийните канали, енергийно захранване нафизическите органи и фините тела. В борбата с простуди, кашлици, бронхити, затегнати пневмонии, радикулити, миозити, при понижен имунитет меденият масаж е не само ефективен, а незаменим. Доказано е, че възстановява мускулите, подобрява кръвообръщението и ускорява обменните процеси. Подобрява снабдяването на мускулите и кожата с кислород и хранителни вещества, освобождава ги от шлаките, възстановява кръвоснабдяването на подкожно-мастната тъкан, премахва отоците. По реакцията на зоните върху кожата се съди за състоянието на здравето.
  Йонна детоксикация – Като завършващ елемент от предлагания SPA-MIX се предлага 30-минутна йоннадетоксикация. Всички предхождащи елементи от процедурата са насочени към извеждане на токсините, които преминават в кръвта и лимфата, откъдето те трябва да бъдат изведени. Вследствие начина на живот и хранене, в тялото ни се натрупват вещества като млечна, пикочна, въглена, маслена, жлъчна и други киселини. Запазването наалкална среда в организма е почти невъзможно в нашия стресов, динамичен живот и начин на хранене. Това води до алергии, душевни и физически проблеми. Пречистването на организма, като средство за подобряване на здравето, е в основата на всички традиционни медицини, духовни и религиозни системи по света. Промяната в начина на хранене, билковото пречистване и процедурите за детоксикация с апаратура Детоксикатор могат да постигнат значително облекчаване и отстраняване на последствията от интоксикацията за организма.

* * *
ВАЖНО! 
Може да се възползвате от актуалната промоция само чрез закупуване на ваучер от Диийлс.бг. Неизползван в срок ваучер се счита за невалиден и сумата по него не се възстановява!

Топ цена 62.00 лв.

За Център "GreenHealth":

 • Център "GreenHealth"
 • София, ул. Бузлуджа 62, ет.1
 • 02/ 442 57 71; 0888 188 718
 • Понеделник - петък: 10.00 - 19.00 ч.; събота и неделя - по договорка

Подобни оферти