Концерт на Плевенска филхармония със солисти Санжар Сапаев – цигулка и Атанас Маринов – кларинет, диригент Йордан Камджалов, 6-ти юни, зала България!

УСЛОВИЯ

Описание:

Пълната програма на МФ "Софийски музикални седмици" е публикувана във фестивалния сайт: http://sofiaweeks.com/.


Офертата включва:

 • Ваучерът дава право на вход за концерта на 6 юни (понеделник) - Зала „България”, 19 часа – Плевенска филхармония със солисти Санжар Сапаев – цигулка и Атанас Маринов – кларинет, диригент Йордан Камджалов
 • 1 ваучер важи за 1 човек
 • Ваучерът важи за места на Партер, от 19 до 27 ред (според наличните свободни места в посочения сектор на залата към момента на заверка на ваучера)
 • В програмата: Равел, Бизе-Сарасате, Чайковски

УСЛОВИЯ НА ОФЕРТАТА:

 • Ваучерът е валиден на 06.06.2016 г. (понеделник), 19.00 часа
 • Ваучерът се представя принтиран на Билетната каса на Зала "България" за заверка с ред и място за концерта на 6 юни в Зала "България". Важно! Ваучерът се ползва като входен пропуск, но заверката на билетна каса е задължителна.
 • Ваучерът се заверява в деня на концерта до 18:40 часа.
 • Всеки има право да закупи неограничен брой ваучери
 • От актуалната промоция може да се възползвате само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg
 • Всички условия на Deals.bg

 

Концерт на Плевенска филхармония

Солисти: Санжар Сапаев – цигулка и Атанас Маринов – кларинет

Диригент Йордан Камджалов

В програмата: Равел, Бизе-Сарасате, Чайковски

-------

Официален сайт на фестивала: www.sofiaweeks.com

--------

История на фестивала:

Международният фестивал "Софийски музикални седмици" се открива за първи път на 24 май 1970 година. Постепенно се утвърждава като най-значимото за София и страната международно музикално събитие.

Отстоявайки основната си цел - да представя пред българската публика най-значимото от световното и българското музикално творчество и изпълнителско изкуство на най-високо равнище - фестивалът получава международно признание с приемането му през 1982 г. в Асоциацията на европейските фестивали за музика, театър и балет, в която членуват престижните фестивали от цяла Европа.

Доказателство за високия авторитет, завоюван от "Софийски музикални седмици" е участието във фестивала на симфонични оркестри, като Виенската, Берлинската, Ленинградската филхармония, оперни театри и балетни трупи от Италия, Франция, Швеция, Великобритания и др. страни, диригенти от световна величина (Клаудио Абадо, Генадий Рождественский…), знаменити инструменталисти и певци (Хенрик Шеринг, Леонид Коган, Алексис Вайсенберг, Янош Штаркер, Елена Образцова, Хосе Карерас, Мирела Френи, Пиеро Капучили...), световноизвестни камерни състави ("Виртуози ди Рома", "Московски виртуози", квартет "Амадеус", квартет "Сметана"...) и много други. Българското присъствие е достойно защитено от Софийската филхармония, Софийската опера, Национален филхармоничен хор "Светослав Обретенов", Симфоничия оркестър и Смесения хор на Българското национално радио, Камерния ансамбъл "Софийски солисти", извънстолични хорове и оркестри (Пловдив, Русе, Варна, Бургас), изявени солисти-инструменталисти и певци (Минчо Минчев, Георги Бадев, Антон Диков, Николай Гяуров, Райна Кабаиванска, Александрина Милчева ...).

Освен концерти, оперни и балетни спектакли, в програмите на фестивала се включват и други форми: научни конференции (кръгли маси) в областта на музикалната теория, фотоизложби, прожекции на филмирани опери, майсторски класове за млади инструменталисти и певци. Отбелязват се годишнини на български и чужди големи композитори, осъществяват се първи изпълнения на значими музикални творби (в това число и нови), цикълът "Подиум на младия изпълнител" е трибуна на талантливи млади български и чуждестранни музиканти.

Фестивалът се провежда в най-добрите концертни зали на София - Зала "България" (голяма и камерна), залите на Националния дворец на културата, Националната художествена галерия и др.

Съорганизатори на седмиците са Столична община, Министерство на културата, Национален дворец на културата. Фестивалът сътрудничи много активно с чуждестранните посолства и културни институти у нас.  Проявите на фестивала се афишират и отразяват от всички национални медии - телевизии, радиа, електронните медии и печатните средства за масова информация.

Фестивалът разполага със страница (в която се отпечатва програмата, както и с възможност за поместване на реклама) в ежегодната брошура на Асоциацията на европейските фестивали, която се издава в 50-хиляден тираж и се разпространява в целия свят.

* * *

 

ВАЖНО! 
Може да се възползвате от актуалната промоция само чрез закупуване на ваучер от Диийлс.бг. Неизползван в срок ваучер се счита за невалиден и сумата по него не се възстановява!

 

 

 • 2
  Bisserka Slaveva от 10.09.2016 г. 23:28

  Не е въведен коментар.

 • 1
  Кристалина Итова от 06.06.2016 г. 22:22

  Не е въведен коментар.

-50% 12.00 лв. 6.00 лв.

За МФ "Софийски музикални седмици" - Плевенска филхармония:

Подобни оферти