Бъдете успешен и уверен презентатор! Курс „Презентационни умения” в ПЕТ работни лекции + материали и сертификат от "Агенция Кариера" за 53лв!

УСЛОВИЯ

Описание:

Обучението по Презентационни умения ще Ви помогне да изпъкнете сред колегите си и да представяте успешно и уверено своите идеи.

Доверете се на професионалист, за да бъдете професионалист и разчитайте на успеха си, когато е подплатен с работа и умения. "Агенция Кариера" е мястото, където ще разгърнете Вашите възможности и ще научите много за изкуството да бъдеш презентатор.

Петте работни лекции ще Ви въведат в принципите на презентацията, в справянето с трудности в различни ситуации, ще Ви научат да убеждавате и най-вече щв Ви вдъхновят.


УСЛОВИЯ НА ОФЕРТАТА:

  • Срещу един ваучер получавате обучение „Презентационни умения” - ПЕТ лекции, материали и сертификат
  • Обучението се провежда в рамките на пет посещения по четири учебни часа, общо 20 уч.ч, от 9 до 12:00 часа
  • "Агенция Кариера" предоставя безплатни учебни материали за нуждите на курса, като в зависимост от интересите на курсистите, в програмата е заложена и работа насочена към намиране на разрешения на ситуации и казуси, касаещи участници от групата - действащи ръководители на екипи.

Участниците в обучението ще имат възможност не само да усвоят техниките на отлично водене на презентация, но и да упражнят наученото. Заедно с останалите участници и преподавателят ще анализират собственото си представяне.

Част от темите са:
Цел на презентациите
Основни принципи на презентацията
-привличане на вниманието
-убеждаване
-първо впечатление
-сценична треска
-език на тялото
Технология за подготовка на презентацията
-принципи
-структура
-справяне с трудности
Представяне на самостоятелно подготвена презентация

Важно! От актуалната промоция може да се възползвате само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg Неизползван в срок ваучер се счита за НЕВАЛИДЕН и сумата по него не се възстановява.

-71% 180.00 лв. 53.00 лв.

За Агенция Кариера:

  • Агенция Кариера
  • София, бул."Tодор Aлександров" №28, ет.2, до метростанция "Опълченска"
  • 02/ 4266720, 0888 006960 и 0889 104151
  • Няма фиксирано работно време...

Подобни оферти