Танцувайте български хора, ръченици! ОСЕМ урока във Фолклорен клуб BODY FOLK в жк Изток, жк Борово, жк Люлин, жк Надежда и жк Триъгълника

УСЛОВИЯ

Описание:

Обикнете фолклора и се доверете на професионалистите!

В BODY FOLK работят със сърце едни от най-обичаните фолклористи у нас - както в музиката, така и в танца! Запознайте се с: Йордан Станимиров - основател на клуба и хореограф, Светла Караджова - народен изпълнител и фолклорист на клуба, Антония Димова и Ирина Войнова - специалисти в областта на народните танци и хореографи.

С настроение и усмивка влезте в дебрите на българския фолклор и се докоснете до емоциите, които дават българските народните танци! Вземете от магията на българския фолклор сега на атрактивно достъпна цена! Нека два пъти в седмицата животът бъде песен и танцът - сбъдната мечта!

BODY FOLK и преподавателите в клуба ще Ви запалят и ще Ви покажат красотата на българското танцово народно творчество, която с думи не може да се разкаже!


Офертата включва:

 • Осем посещения на народни танци за начинаещи във Фолклорен клуб BODY FOLK за школите в: жк Изток - Зала "Чехов"; жк Борово - 34 ОУ "Стою Шишков"; жк Люлин - Културен център Люлин, Зала в 137 ОУ "Ангел Кънчев"; жк Надежда - ОКИ "Надежда"; жк Триъгълника - НЧ "Стилиян Пешев". Графикът на залите е публикуван в "Детайли".
 • Курсът е интензивен. Всеки учебен час е с продължителност (минимум) един астрономичен час.
 • Важно! При групи над 20 курсиста, занятията се водят от двама преподаватели едновременно, за да се отдели индивидуално внимание към всеки обучаван курсист.
 • Всеки притежател на ваучер ще получи 30% отстъпка при закупуване на следваща карта за посещения на клуба.
 • Един ваучер се използва от един човек в рамките на осем посещения на уроци в клуба в рамките на един календарен месец от датата на представяне на ваучера.
 • Всички завършили успешно учебната година получават свидетелство (сертификат) в зависимост от нивото си на обучение. Свидетелството се издава въз основа на професионалното мнение на компетентни специалисти в областта на българския национален фолклор. Напредналите курсисти биват канени във фестивали на фолклорните танци.

УСЛОВИЯ НА ОФЕРТАТА:

 • Ваучерът е валиден от 15.09.2016 г. до 31.10.2016 г. – посоченият период е за първото посещение от ваучера.
 • Задължително записване преди първо посещение на курса на тел: 0897 966 294.
 • Задължително ваучерът се представя разпечатан при записване в клуба.
 • Всеки има право да закупи неограничен брой ваучери.
 • От актуалната промоция може да се възползвате само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg.
 • Всички условия на Deals.bg

Фолклорен клуб BODY FOLK е първият в България Клуб за български танци.

Създаден е през 2000 г. от Йордан Станимиров с идеята за поддържане на духа и тялото чрез българския фолклор. Днес клуб „Бодифолк „ има стотици членове в над 6 района на гр. София, които играят български танци не само, за да поддържат своята физическа форма, но и да изразяват своето най – голямо удоволствие от изучаването на многобройните и разнообразни красиви  български танци. 

Body Folk има за цел чрез българските народни танци да поддържа физическата култура на българските граждани. Освен физическото състояние, Българските народни танци поддържат и патриотичния дух на занимавaщите се с тях. Както всички физически упражнения, така и Body Folk създава постоянна кондиция на човешкото тяло, чрез което оформя красивия му външен вид и вътрешната му духовна извисеност. Както другите си събратя фитнес, body билдинг, тае-бо и много други физкултурни занимания така и българските народни танци създават красив външен вид, свежест и кондиция на тялото.

Клубът се занимава с изяви по Български народни танци,  като срещи – фестивали с други клубове за български танци из цяла България. Чрез тези организирани празници на танца се създават жизнено необходимите социални контакти на хората, обменя се опит, като се изучават на място нови танци, обменят се  знания за историята, древната култура, съвременната традиция на българския народ. 

Всички завършили успешно учебната година получават свидетелство (сертификат) в зависимост от нивото си на обучение. Свидетелството се издава въз основа на професионалното мнение на компетентни специалисти в областта на българския национален фолклор.

График на танците:

Зала "Чехов" - гр. София, жк Изток, ул. "Чехов" № 16А

НАЧИНАЕЩИ - Сряда и Петък от 18:30 часа

*

34 ОУ "Стою Шишков" - гр. София, жк „Борово” /до Топлофикация/

НАЧИНАЕЩИ - Вторник и Четвъртък от 19:30 часа

*

Културен център „ЛЮЛИН” - гр. София, жк Люлин 3, бул. "Захари Стоянов", бл. 324-325 (партер)

НАЧИНАЕЩИ - Вторник и Петък от 18:30 часа

 *

137 СОУ "Ангел Кънчев"  - гр. София, жк Люлин 1, бул. "Европа" ("Сливница") 135

НАЧИНАЕЩИ - Вторник и Четвъртък от 18:30 часа

*

Общински културен институт - ОКИ "Надежда"  - гр. София, жк Надежда, бул. "Ломско шосе" 2

НАЧИНАЕЩИ - Вторник и Четвъртък от 18:30 часа

 *

НЧ "Стилиян Пешев"  - гр. София, жк Триъгълника, ул. "Болярска" 15 (до Метростанция Хан Крум)

НАЧИНАЕЩИ - Понеделник и Сряда от 18:45 часа

 * * *

Важно! От актуалната промоция може да се възползвате само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg Неизползван в срок ваучер се счита за НЕВАЛИДЕН и сумата по него не се възстановява.

 • 1
  Ива Симова от 25.10.2016 г. 09:00

  Часовете по народни танци протичат прекрасно. Момичето, което ни обучава - Биляна, е отличен преподавател: симпатична и много добре показва стъпките. Събираме се доста хора за репетициите.

Топ цена 19.50 лв.

За Фолклорен клуб BODY FOLK:

Подобни оферти