Курсове по 4D приложима математика за деца от 1 до 4 клас в центъра на София в Математическа школа Матема!

избери вариант
УСЛОВИЯ

Описание:

В ежедневието ние сме заобиколени от действия, в които използваме математиката, било в професионалната ни ангажираност или в домакинската.

Математиката е навсякъде. Ако искате детето ви да придобие истински приложими знания по математика, такива знания, които ще използва и в бъдеще - доверете се на Математическа школа Матема!

Запишете детето си на интересен 4D математически курс, в който ще проектира и открива трите геометрични величини – X, Y и Z. В заданията се използват реални задачи, в които се отчита и четвъртото измерение – ВРЕМЕТО.

Курсът взаимства и от обучението чрез сугестопедия, повечето от задачите са насочени към логическото мислене и са представени чрез действия, игри, преживяване на случаи, движения и работа в екипи между децата.


Офертата включва:

  • 1 или 2 урока (според избрания вид ваучер) по сугестопедична 4D математика за деца от 1 до 4 клас
  • Уроците ще се провеждат в събота от 14 часа или при сформиране на втора група в делничен ден от 18:30 часа. Делничен курс ще се сформира при по-голям брой желаещи деца

УСЛОВИЯ НА ОФЕРТАТА:

  • Валидност на ваучера: до 30.11.2016 г.
  • След закупуване на ваучера е необходимо да се обадите на тел. 0893455713 или 0898446450 за записване в курса.
  • Всеки има право да закупи до 3 ваучера за едно дете
  • От актуалната промоция може да се възползвате само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg
  • Всички общи условия на Deals.bg

ВАЖНО!

Може да се възползвате от актуалната промоция само чрез закупуване на ваучер от Дийлс.бг. Неизползван в срок ваучер се счита за невалиден и сумата по него не се възстановява!

-50% 15.00 лв. от 7.50 лв.

За Математическа школа Матема:

Подобни оферти