Красиво и стегнато тяло с комбинация от LPG, кавитация и RF на зони по избор в салон за красота Елинор!

избери вариант
УСЛОВИЯ

Описание:

Оформете силуета си без болка и игли!

Заповядайте в салон за красота Елинор!


Офертата включва:

 • Комбинация от LPG, кавитация и RF на зони по избор, според избрания ваучер
 • Зоните са: корем плюс паласки; задна част на бедрата плюс бричове, седалище и паласки или предна част на бедрата плюс бричове, седалище и паласки

УСЛОВИЯ НА ОФЕРТАТА:

 • Ваучерът е валиден до 10.11.2016г.
 • Необходимо е предварително записване на час, поне един ден по-рано, на телефон: 089 797 6264
 • При неявяване в записан от клиента час, ваучерът се анулира и сумата по него не се възстановява
 • Промяна или отмяна на записан час се прави еднократно и поне един ден по-рано, при повторно неявяване ваучерът се анулира и сумата по него не се възстановява
 • При закъснение за записан час повече от 15 минути, часът се губи и сумата по ваучера не се възстановява
 • Необходимо е да представите разпечатан Вашия ваучер преди извършване на процедурата
 • Можете да закупите неограничен брой ваучери за себе си или за подарък
 • От актуалната промоция може да се възползвате само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg
 • Всички общи условия на Дийлс ЕООД

Какво всъщност е кавитация?

При метода кавитация се използват ултразвукови вълни с честота между 38-36 kHz. Процедурата е напълно безболезнена и се основава на проникването на ултразвуковите вълни в кожата и разрушава мастните депа. Нискочестотните вълни са конролирани и спомагат за образуването на микромехурчета. Те са ориентирани към водната част на междуклетъчната среда и благодарение на ултразвуковите вълни се спукват за части от секундата. Постоянното и многократно спукване на микромехурчетата се дължи на променящото се налягане. По този начин мастните депа се разрушават и в междуклетъчното пространство навлизат получените мазнини. Организмът разпознава мазнините като чужди и ги извежда от организма и тялото посредством отделителната и лимфна система. Кавитацията е наричана още нехирургична липосукция, която дава също толкова добри резултати, но не по толкова инвазивен метод.

При LPG масажа механичната стимулация на ролките на апарата LPG активира процеса на разграждане на мазнини чрез дълбоко дразнене в ядрото на мастната клетка. По този начин се активира метаболизма й. LPG масажа е отличен метод за борба с целулита.

Резултатът от LPG масажа:

Мазнините се освобождават по-лесно, фигурата видимо е по-оформена, излишните натрупвания ги няма, особено тези от които винаги сте искали да се отървете. Увеличаване разграждането на мазнини с 50%. LPG масажа спомага за стягането на кожата след раждане като активира фибробластите и се усилва поддържащата мрежа от колагенови и еластинови нишки, което тонизира и стяга кожата. Ето защо LPG масажа е ефективен за премахване на корема след раждане.

Радиочестотен Лифтинг: Тази процедура е в състояние да сътвори чудеса без намесата на пластичната хирургия. Тя предизвиква истинско и пълно стягане на кожата, без да е необходим възстановителен период. Наричат го още „лифтинг през обедната почивка”, който не оставя никакви видими следи по тялото. Това е eдинствения клинично доказан уред с уникална стягаща кожата технология и единствения начин за постигане на по-малко сантиметри в обиколката Ви без хирургична намеса.

*****

ВАЖНО!

Може да се възползвате от актуалната промоция само чрез закупуване на ваучер от Диийлс.бг. Неизползван в срок ваучер се счита за невалиден и сумата по него не се възстановява!

-78% 40.00 лв. от 8.90 лв.

За Салон за красота Елинор: