Активни оферти на Студио за масажи Кинези плюс (1/)

Лечебен дълбокотъканен масаж на цяло тяло при рехабилитатор в Студио Кинези плюс!

УСЛОВИЯ

Описание:

Премахнете умората и заредете тялото си с енергия и нови сили!

Заповядайте в Студио за масажи Кинези плюс!

Доверете се на опита на професионалния рехабилитатор!

Вземете 60 минутен масаж с болкоуспокояващо действие и регенериране на цялото тяло!


Офертата включва:

 • Лечебен дълбокотъканен масаж на цяло тяло от рехабилитатор.
 • Продължителност на процедурата: 60 минути
 • Масажът се изпълнява от рехабилитатор с дългогодишна практика.

УСЛОВИЯ НА ОФЕРТАТА:

 • Ваучерът е валиден до 20.04.2016 г.
 • Необходимо е да запишете час минимум два дни предварително на тел. 0899 814 436.
 • При невъзможност за посещение в уговорения ден и час резервацията може да бъде отменена до 24 часа преди уговореното време. В случай, че не отмените резервацията и не спазите уговореният час, ваучера ще се счита за използван.
 • При записан и неотменен час ваучерът се счита за използван. При закъснение повече от 15 мин. ваучерът се счита за използван.
 • Работно време: от понеделник до събота: 10:00 – 19:00 часа.
 • Всеки има право да закупи неограничен брой ваучери за себе си или за подарък.
 • От актуалната промоция може да се възползвате само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg
 • Всички условия на Deals.bg

Повече за масажа:

Това е дълбок регенериращ масаж на рефлекторните зони по цялото тяло. Манипулативна терапия, която се различава от традиционния масаж. Дълбокотъканният масаж облекчава дискомфорта, премахва умората, стимулира кръвообращението на цялото тяло, достига до различни органи, на базата на рефлексотерапията и отделните точки, които стимулира рехабилитатора по време на масажа.
 
Ефектът на лечебния дълбокотъканен масаж е както локален, така и общ за цялостен комфорт и възстановяване на тялото. Този тип масаж се препоръчва след силно физическо претоварване, след усилено спортуване и дори за възстановяване след травма, за пълен ребаланс и енергизиране на цялото тяло. Масажът достига до по-дълбоките слоеве на мускулната и съединителната тъкан. Характеризира се с плавен преход на натиск и постепенно навлизане в дълбочина на тъканите.

Този вид масаж е особено ефективен при хронично стегнати или болезнени мускули, повтарящо се напрежение, постурални проблеми или за възстановяване на тялото. Дълбокотъканният масаж е уникално и незаменимо естествено средство за лечение. При него рехабилитаторът винаги трябва да подходи към масажирания с индивидуален подход, в зависимост от нуждите на тялото и търсения ефект за болкоуспокояване или цялостна регенерация.

****

ВАЖНО!
Може да се възползвате от актуалната промоция само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg. Неизползван в срок ваучер се счита за невалиден и сумата по него не се възстановява!

-64% 35.00 лв. 12.70 лв.

За Студио за масажи Кинези плюс:

Подобни оферти