Изберете релакс! 60 минутен лечебно-терапевтичен цялостен масаж - класически, спортен, хавайски или друг в студио Кехира

УСЛОВИЯ

Описание:

Подарете на тялото си релакс и възстановяване - за нови сили преди празниците! Заповядайте в Салон Кахира, Варна!


Офертата включва:

 • Лечебно-терапевтичен цялостен масаж по избор - 60 минути
 • Можете да избирате между: класически масаж, рефлексотерпия, краниосакралната терапия, лимфодренажна терапия, спортен лечебен масаж, Хавайски лечебен масаж или детокс масаж с мед

УСЛОВИЯ НА ОФЕРТАТА:

 • Валидност на ваучера: до 04.01.2016 г.
 • Необходимо е предварително записване на час на телефон: 0878 207 894
 • При неявяване в записан от клиента час, ваучерът се анулира и сумата по него не се възстановява.
 • Промяна или отмяна на записан час се прави еднократно и поне един ден по-рано, при повторно неявяване ваучерът се анулира и сумата по него не се възстановява.
 • При закъснение за записан час повече от 15 минути, часът се губи и сумата по ваучера не се възстановява.
 • Необходимо е да представите разпечатан Вашия ваучер преди извършване на процедурата.
 • Работно време: от понеделник до петък - 10:00-19:00 ч.
 • Всеки може да закупи неограничен брой ваучери за себе си и за подарък.
 • От актуалната промоция може да се възползвате само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg.
 • Всички условия на Дийлс БГ.

Класически лечебен масаж: Класическият масаж се използва за пълна релаксация и подмладяване на тялото. Той стимулира имунната система, подобрява се кръвообръщението и се отпускат мускулите,  в резултат на което тялото се бори с умората. След него, кожата се обновява, защото увеличената циркулация на кръвта спомага за освобождаване на токсините. -укрепва нервната система -служи за профилактика и лечение на специфични заболявания, -спомага за коригиране на стойката на тялото -премахва напрежението в мускулите

Рефлексотерапия: Рефлексотерапията се занимава с обработка чрез масажиране на рефлексни/чувствителни точки, разположени в краката, ръцете, гърба, езика, ушите или дебелото черво. Тази техника се базира на теорията, че има определени области по тялото, които са свързани с нервната система, енергията и всички органи и функции на организма. Най-важната област е тази на крака, понеже в стъпалото има много нервни окончания. -превантивна мярка за облекчаване на болката и стреса.

Краниосакралната терапия:

-леко и бавно притискащо движение по протежение на целия гръбначен стълб от основата на черепа до опашната кост. Лечебният ефект се основава на това, че движението на мозъчно-гръбната течност се стимулира, което спомага за намаляване на болката в гръбнака и в коренчетата на нервите.

Лимфодренажна терапия: Лимфният дренаж въздейства върху меките тъкани на тялото с цел да се премахнат излишните течности и продукти от обмяната на веществата по лимфните съдове. Лимфният дренаж позволява да се премахнат застоялите явления в тъканите, които възникват с възрастта, с натрупването на излишни килограми и с появата на болестите. 

Лимфният дренаж ефективно работи с плътно застоялите тъкани и подкожно-мастните тъкани, карайки лимфната система активно да извежда натрупаните течности и шлаки, което довежда до постепенно намаляване на целулитнит еобразования, нормализация на микроциркулацията и обмена на веществата в тъканите. -Премахване на целулит.
-Отслабване и детоксикация на организма.
-Безопасна алтернатива на липосукцията.
-Оформяне на тялото и моделиране.
-Облекчава болката и подуването и осигурява комфорт.

Спортен лечебен масаж:

-подходящ, както за професионални спортисти, така и за всеки, който упражнява някакъв вид спортна дейност и има за цел да подобри общото си физическо състояние.
-използва дълбоко-тъканни техники от класическия масаж с цел по-бързото и пълноценно настъпване на тренираност у спортистите, поддържането и усъвършенстването на тази тренираност, както и бързото възстановяване на организма чрез премахване на умората в мускулите.

Хавайски лечебен масаж

В превод Ломи-Ломи означава "любящи ръце" и представлява най-отпускащият масаж в света. Масажът се прилага върху мускулите на цялото тяло, чрез нежни, бавни, галещи и плавни движения, изпълнени с ръцете, предмишниците и лактите на терапевта и то под звуците на националната музика на Хавай - Хула.

 -при проблеми, свързани с опорно-двигателния апарат, мускулни  и ставни болки,

- при стрес, напрежение, главоболие и мигренозни болки, както и

- при сърдечно-съдови проблеми, хипертония

Детоксикиращ масаж с мед

Според научни данни ,съставът на меда е близък до този на човешката кръвна плазма и се абсорбира от кръвообращението почти мигновенно. Детоксикиращият меден масаж интензивно почиства кожата като пилинг . Чрез специални отлепящи техники , се олющва повърхностния слой на кожата (епидермиса) , отварят се порите и се улеснява дишането й . Това дава възмойност на меда да проникне дълбоко в тъканите и да въздейства чрез своя уникален биологичен състав върху целия организъм.

Детоксикиращият меден масаж дава възможност на организма по етесвен път на се освободи от токсините , излишните течности , патологична слуз . Той е подходящ избор при натрупани умора , стрес , проблеми с гръбначния стълб , дихателната система и е неизменен спътник на борбата с наднорменото тегло и целулита.<style="text-align: justify;">****

ВАЖНО!
Може да се възползвате от актуалната промоция само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg. Неизползван в срок ваучер се счита за невалиден и сумата по него не се възстановява! .

 • 1
  Масажът от мъж или жена се прави?
 • Deals.bg

  Здравейте,

  Масажът се извършва от мъж.

  Оставаме на разположение за допълнителни въпроси.

  Поздрави,

  Екипът на Дийлс.бг

-57% 35.00 лв. 14.90 лв.

За Салон Кахира:

 • Салон Кахира
 • Варна, ул. Генерал Столипин 24
 • 0898 640 977
 • понеделник - събота:10:00-19:00 ч.

Подобни оферти