Малка Коледна торта с Дядо Коледа и приказни герои, 10 парчета - със снимка и белгийски шоколад от Сладкарница "Орхидея"

УСЛОВИЯ

Описание:

Празниците са весели, когато у дома всички са щастливи, миреше на вкусни манджи и навсякъде е пълно с лакомства и сладки изкушения.

И тази година Сладкарница "Орхидея" се е погрижила да ни е сладко и празнично. Представяме Ви Коледната торта "Дядо Коледа" с баварски крем, коледен крем с бадемово брашно, канела и белгийски шоколад...

Веселата снимка на Дядо Коледа създава празнично настроение и сплотява всяка компания, в празничните декемврийски вечери. Коледната торта може да бъде и персонализирана с личен семеен надпис като "Весела Коледа Семейство Иванови!" или "Дядо Коледа поздравява Елена и Васко!"

Доверете се на сладките изкушения на Сладкарница "Орхидея". Всички продукти са авторски и направени за клиентите с много внимание, въображение и усет към детайлите от майстор сладкар Валентин Пелев. Сладкарницата залага на истинските вкусове, продукти и специално отношение към клиентите. Всичко е прясно приготвено - дори пред очите ви!

 


Офертата включва:

 • Срещу един ваучер предплащате: Малка Коледна торта с Дядо Коледа - 10 парчета, правоъгълна форма, с триизмерна украса и фотоснимка, гарнирана с баварски крем, белгийски млечен шоколад, пухкав коледен крем (бадемово брашно, канела, карамфил, джинджифил), пресен плод ягода, сладки череши и шоколадови фигурки за украса + декорация по преценка на майстор сладкарите.
 • Офертата включва и надпис пожелание.
 • По желание фотоснимката може да бъде заменена със снимка предоставена от клиента на e-mail: valsvp@abv.bg - за персонална снимка е необходима заявка за изпълнение 3 дни предварително.

Доплащания:

 • Кутията се заплаща допълнително на цена 2 лв. /задължително/
 • По желание на клиента може да се извърши и доставка. Доставката е за сметка на клиента - 5 лв. и покрива град София, плюс южната дъга на Витоша (Драгалевци, Симеоново, Бояна, Княжево, Горубляне), като се съобразява с графика на сладкарницата.

УСЛОВИЯ НА ОФЕРТАТА:

 • Ваучерът е валиден от 07.12.2015 г. до 31.12.2015 г. По време на празниците сладкарницата ще работи с променено работно време.
 • Необходима е заявка 2 дни предварително на телефон 0887 58 44 81.
 • Можете да вземете поръчаната торта от Сладкарница “Орхидея”, София, ул. Оборище 88.
 • Работно време: Понеделник - Неделя: 07:00 - 21:00 часа. По време на празниците сладкарницата ще работи с променено работно време.
 • Всеки има право да закупи неограничен брой ваучери.
 • От актуалната промоция може да се възползвате само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg
 • Всички условия на Deals.bg

Малката Коледна торта "Дядо Коледа" на Сладкарница "Орхидея" е в правоъгълна форма и с грамаж за 10 парчета. 

Тортата е гарнирана с баварски крем, белгийски млечен шоколад, коледен крем с бадемово брашно и канела, пресен плод ягода, сладки череши и шоколадови фигурки за украса + богата декорация. Тортата е подходяща за всякакъв вид празници - семейни, фирмени, коледни и новогодишни празненства.

В Слакарница "Орхидея" качеството е постоянна величина. В тортите няма никакви изкуствени оцветители и консерванти. Използват се белгийски сладкарски украси, извлечени изцяло от естествени храни.

* * *

Важно! Използваните снимки, изображения и картинки са предоставени от доставчика на настоящата промоция. От актуалната промоция може да се възползвате само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg Неизползван в срок ваучер се счита за НЕВАЛИДЕН и сумата по него не се възстановява.

 • 1
  Зорница Цветкова от 27.12.2015 г. 17:30

  Вкусна торта, добро обслужване!

-35% 24.00 лв. 15.50 лв.

За Сладкарница ОРХИДЕЯ:

Подобни оферти